Ja również mam podobny pogląd. Z resztą to samo było z katostrofą w kopalnii w listopadzie tamtego roku i z tą halą w Katowicach...
Byłem na wakacjach, gdzie było duzo polaków i jakos nie widziałem zeby zbytnio sie ktos tym przejmował... ot stało sie i juz. A ten jzu wprowadza żałobę narodową. Głupota. A szczytem chamstwa jest to, ze oferuje sie pomoc pieniezną rodzinom ofiar. No kurwa mac. To wychodzi na to, ze gdybym chciał umrzec, to musze szukać jakiegoś autobusu czy hali, bo wtedy jak bedzie katastrofa, to przynajmniej z mojej smierci bedzie pozytek dla mojej rodziny... to jest chore.
A ja nie wiem nawet - odbył sie koncert rolling stonesów? Bo przeciez załoba była...
Musiał bys na pielgrzymke jechac żeby kase dostac bo inaczej ni chu... chu.. : /wychodzi na to ze ich smierc byla bardziej (wartosciowa?)brakuje mi slowa:/ niz kazdego czlowieka ktory w polsce ginie codziennnie w wypadku : /niedlugo w krew nam to wejdzie i tak raz w miesiacu walniemy se zalobe zeby nam nudno nie bylo ; /
PO-rzecznik portalowy napisał:
22 października 2007 o 20:13
Pierwszy tydzień rządów Donalda Tuska
Poniedziałek
Donald Tusk wyczarterował 10.000 jumbo-jetów. 3 miliony Polaków wraca do kraju.
Wtorek
Zarządzeniem premiera Donalda Tuska zlikwidowano wypadki samochodowe.
Środa
Donald Tusk obniżył podatki - od środy PIT, CIT i VAT w Polsce wynoszą 1%, jednocześnie Donald Tusk zwiększył wynagrodzenia - pielęgniarka zarabia średnio 5890 zł netto, a lekarz 25630 zł netto. Nauczyciele zarabiają od środy 8300 zł netto, a urzędnicy 6250. Zachodnie granice Polski przekraczają tysiące lekarzy z Niemiec Francji i Irlandii by podjąć pracę w polskich szpitalach.
Czwartek
W czwartek Donald Tusk gwałtownie podniósł prestiż Polski na świecie - UE ogłosiła wprowadzenie Nicei i pierwiastka jednocześnie, Niemcy zrezygnowały z Gazociągu Północnego, a bałtycką rurą będzie transportowane mięso z Polski do Rosji.
Piątek
W piątek Donald Tusk wybudował 2500 kilometrów autostrad 840 pływalni i 320 stadionów. Hanna Gronkiewicz-Waltz - nowa minister infrastruktury -przecięła 6000 wstęg w ciągu 18 godzin
Sobota
Donald Tusk rozdał akcje, średnio 70 tysięcy na głowę. Ponadto wprowadził poszóstne becikowe i ulgę na dziecko - bez kozery - pincet tysięcy.
Niedziela
Po zrobieniu tych wszystkich cudów, siódmego dnia, Donald Tusk odpoczął.
PS
Wieczorem w niedzielę od niechcenia Donald Tusk zniósł przymrozki, by jabłka już nigdy nie drożały.
rozumiesz cos w ogole z tego co skopiowales? no ale zanim twoj glos bedzie wazny na szczescie jeszcze minie troche czasu, bo jak wiadomo ryby i... głosu nie maja
o co ci wogole chodzi ? znalazlem takie cos i jest zabawne wiec tu zapodalem ale widze ze starsi sa strasznie madrzy i mozna sie smiac tylko z tego co ich smieszy, szczeglnie jesli to jest admin czy tym podobny, nara
o nic nie chodzi, komentuje, ze zwyczajny suchar, nie moge?
a jak jest takie zabawne to wytłumacz co tam znalazles takiego smiesznego? rozwin puente z tego i przekonaj mnie, ze to jest smieszne, moze ja czegos nie zalapalem?
bo wedlug mnie kompletnie nie wiesz o co chodzi, wiec pokaz, ze chociaz umiesz bronic swojego zdania
no w takie cuda to rzeczywiscie tylko dzieci moga wierzyc
a skad wiesz jak bedzie za 2-4 lata? jak zostaną wykorzystane wpływy z unii, jak zostaną wprowadzone podatki, jakie będą stosunki z krajami ue? cała europa sie cieszyła z tej zmiany, a zamiast tracic czas na rozilczanie wszystkich dookoła, w koncu zaczna sie brac za rzeczywiste problemy
oczywiste jest, ze nie spełnia wszystkiego i przyjdzie czas, zeby ich tez rozliczyc, ale myslisz, ze ludzie ich wybrali dlatego, ze tusk obiecuje cuda czy irlandie?? myslisz, ze inni nie obiecywali? dla twojej wiedzy to np wałęsa obiecywał japonie...
Chodzilo przede wszytkim, aby odsunac urojonych kaczynskich od władzy, odsunac fanatykow rm i rydzyka, chorych zawistnych ludzi, ktorym zycie i tak sie juz nie poprawi, ale z piana w ustach cieszyli sie, ze wszystkich, ktorych uda sie zlapac i rozliczyc, chodzilo aby z tv zniknely zakazane mordy poslow samoobrony i lpr, aby skonczyla sie ta kompromitacja polski w polsce i poza granicami, aby odpowiedni ludzie byli na odpowiednich stanowiskach, a reszta zacznie sie z czasem tez ukladac
Co do dawania to nikt ci nic nie da! tak jakby sobie to chcieli wyborcy pisu, rownac do dołu, jak ja nie umiem zarobic to niech inny tez nie ma, a bogatych pozamykac bo złodzieje...
chodzi tylko o stworzenie możliwości, a kto jak je wykorzysta to juz zależy od niego samego!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali