pseudokibice ... hehehe przynajmniej coś się dzieje na forum
coś mam wrażenie że w razie wojny pierwszy byś spierdolił z karkami (kolegami) z trybuny za granicę ale to tylko domniemania w każdym bądź razie z bogiem
jak to było? honor ojczyzna? ...
Smieszna z ciebie DZIEWCZYNKA
W zyciu bedziesz siedzial za biurkiem a JA na takich cieciach jak TY bede sos robil
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
on może wie gdzie mieszkasz, więc uważaj, i wy teSH bo RODZINA JEST ŚWIETA HELOŁ ZAJEBIE WIEM GDZIE MIESZKASZ JEEEEE WISŁA AAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAA ZABIJE AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
_________________ "Przyjaźń jest wszystkim, to coś więcej niż talent, więcej niż władza. Nigdy o tym nie zapominaj."
wislak nie wiem czy ty masz jakieś kompleksy dotyczące rodziny i honoru,
może jesteś ze związku kazirodczego, nie wiem, ale patrząc to co piszesz po prostu jest mi ciebie żal ..
robisz z siebie pośmiewisko a myślisz, że jesteś wielkim kozakiem, patriotą czy chuj wie kim
że byś każdemu z nas najebał .. ale z iloma kolegami byś przyjechał ? ilu was tam jest ?
pewno jak sam idziesz przez miasto to jesteś potulny jak baranek ... inaczej sprawa wygląda jak jest was kilku
chyba sie toba rodzice za mało opiekowali w dzieciństwie bo masz nieźle zoraną psyche ...
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
So don't push me
Fill your ass up with lead
So don't push me
I got something for your ass, keep thinking I'm pussy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali