Wysłany: Nie 13 Kwi, 2008 12:19 Niesłuszny ban dany przez nietoperka
Witam,
Wczoraj wieczorem zostałem niesłusznie zbanowany przez tego "admina". Powód: cheaty. Nie miałem nawet okazji się wytłumaczyć.
Panie Nietoperek - nie nadajesz się administrowaniem serwerem publicznym, banując czystych ludzi zaufania w sobie nie wzbudzisz a raczej się ośmieszasz. Bardzo proszę o rozpatrzenie sprawy przez wyższych adminów i o wyciągnięcie w stosunku do tego pana odpowiednich kroków. Banując mnie za speedhacka, aimbota i wallhacka pokazuje, że nadaje się conajwyżej do adminowania własnym lanowym serwerem. Demo to pokaże.
Data zdarzenia: 12.04.2008; mapa: de_aztec; wieczorem; nick: ehhh
Prosiłbym jeszcze o udostępnienie tego dema.
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Filip Nie 13 Kwi, 2008 12:23, w całości zmieniany 2 razy
filip kpiny schowaj sobie do tapczanu. Nie ma wyzszego admin i nizszego. Kazdy moze podjac decyzje niezaleznie od innych. Proponuje poczekac na wypowiedz admina, ktory Ciebie zbanowal, bo tylko on moze Ciebie odbanowac. Proponuje napisac PW zamiast sie wywnetrzniac tutaj...
Tak jak milka , tylko on moze Cie odbanowac i najlepiej napisac na pw.
Jesli faktycznie jestes czysty to zapewne zostaniesz odbanowaqny i przeproszony, jesli Ci to ulzy to po czesci rozumiem twoje rozgoryczenie jesli ban byl niesluszny.
_________________ im więcej pije tym wiecej wylewam, im wiecej wylewam tym mniej pije czyli im wiecej pije tym mniej !
Tak jak milka , tylko on moze Cie odbanowac i najlepiej napisac na pw.
Jesli faktycznie jestes czysty to zapewne zostaniesz odbanowaqny i przeproszony, jesli Ci to ulzy to po czesci rozumiem twoje rozgoryczenie jesli ban byl niesluszny.
OK, a czy mogę prosić o udostępnienie dema ?
PS. milka przepraszam, ale nie znam zasad przyznawania adminów na Waszym serwerze. Na innych z reguły jest tak, że mamy kilku headadminów, którzy przyznają flagi (przywileje) stałym graczom.
Ostatnio zmieniony przez Filip Pon 14 Kwi, 2008 13:51, w całości zmieniany 1 raz
Tak czy siak wypadałoby przeprosić za bana więc to teraz robie
Przepraszam i miłej gry.
Tego dnia był wysyp czitów, wcześniej dałem 4 bany ty byłeś 5 i może już z przemęczenia tak jakoś niemiło wyszło.
PS
Cytat:
Panie Nietoperek - nie nadajesz się administrowaniem serwerem publicznym, banując czystych ludzi zaufania w sobie nie wzbudzisz a raczej się ośmieszasz.
calkiem sympatycznie wyglada baniaczek czysciles juz ten piasek?
Pamietam jak mialem piasek i kamienie... to byla przeprawa jak trzeba to bylo wyczyscic.
Rybek w sumie niewiele, ale na poczatek wystarczy. Tez mialem podobne, ale wyjechalem i trzeba bylo je oddac. Bylo tego sporo, ale baniak mialem niestety 50x50x50 - tylko taki mi sie miescil w pokoju w bloku i jakos nigdy nie mialem zaciecia do zmiany na wiekszy po przeprowadzce. Moze jak tesciowa wyprowadze to kupie sobie wieksze...
Rybek nie moze byc wiecej, sa bardzo terytorialne, muszlowce zaostaly zepchniete w prawy rog ale dzielnie sobie radza natomiast naskalniki juz wykopaly dolek i na dniach spodziewam sie ikry. Sa cholernie ciekawe w obserwacji, szczegolnie walki o muszle i zachecanie samic do obrania tych, nalezacych do dominujacego samca.
Piasku nie czyscilem i czyscil nie bede wode podmieniam raz w tygodniu, do tego wydajny filtr kaskadowy. Polecam kazdemu na odstresowanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali