Prosze o zdjecie niesłusznego bana. Formalnie przy banie napisano AB/WH przy czym jajo chyba nie widzial na oczy jak wyglada gra osoby korzystajacej z w/w wspomagaczy.
Grałem jak najbardziej czysto i gram na waszym serwerze od dlugiego czasu.
Z tego co pamietam zabilem kogos przez skrzynke na inferno (oczywiscie moja ofiara biegala glosno za skrzynkami) ale to najwyrazniej nie jest istotne.
No cóż, nie będę tu pisać moich wywodów na temat niesłusznego banowania bo kazdy chyba wie o co chodzi.
grałem na nicku "nowy w cs-a" - wiekszosc graczy na serwerze nie podchwyciła najwyraźniej ironicznego nicka.
pisze dopiero teraz bo w wigilię miałem inne rzeczy do roboty niz pisac posty na forum
Owszem wtedy na serwerze był tłum dzieci płaczących ze jak ktoś dużo zabija to prawdopodobnie cziter
Nie mam do nikogo pretesji, faktycznie mialem wtedy chyba z 30 fragów (w tym jeden przez skrzynke) i zaledwie pare deadów.
Jesli odbanujecie to fajnie, bo lubie wasz serwer. Jak nie to trudno.... są inne serwery. Niemniej jednak uważam że to troche zabijanie CS-a, banowanie każdego lepszego zawodnika, wówczas na serwerze juz na stałe utrzyma sie ten dosyć przecietny poziom gry.
Zróbcie jak uważacie za słuszne,
mogę jedynie napisać iż grałem w 100% czysto,
mój cfg mozna sobie ściągnąć w aeq z mojego profilu w ESL.
uczepiliscie sie chlopa, jak panna mojej fujary. gada rozsadnie. dajcie demko i po sprawie
_________________ Right now I'm on the edge
So don't push me
I aim straight for your head
So don't push me
Fill your ass up with lead
So don't push me
I got something for your ass, keep thinking I'm pussy
Ostatnio zmieniony przez faker Czw 27 Gru, 2007 01:02, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali