Zasady działu "cheaterzy"
1. Każdy który podejrzewa kogoś o cheatowanie, przed napisaniem nowego topicu ma obowiązek załatwić sobie w dowolny sposób demko które uprzednio musi obejrzec.. Czyli nie masz demka nie zakladaj tematu, bo zostanie usuniety .
2. Obejrzeć szczegółowo i zastanowić się czy może nie gryzie mnie to, że koleś lepiej gra ode mnie
3. Jeżeli ma się jakieś wątpliwości, że to rzeczywiście może być czit, napisać wreszcie topic i poprosić ludzi którzy się znają o sprawdzenie..
4. I ostatnie najważniejsze . Podać czasy w ktorych macie podejrzenia o nieczystą gre. Chyba ze czit jest ewidentny, to wtedy nie jest to wskazane .
A o to troche zasad odnoszacych sie do forum "cheaterzy" (POWERED BY JUMPER):
Pamiętajcie:
Oskarżony jest niewinny dopóki nie udowodni mu się winy
1. JEŻELI NIE MASZ NIC DO POWIEDZENIA NA TEMAT - NIE PISZ
2. JEŻELI CHCESZ BRONIĆ KOLEGI - NIE PISZ
3. JEŻELI CHCESZ WYWOŁAĆ SPRZECZKĘ - NIE PISZ
4. JEŻELI NIE WIDZIAŁEŚ DEMA - NE PISZ
5. JEŻELI NABIJASZ POSTY - NIE PISZ.
Jeszcze jedna mała prośba zakładajcie topici tak jak to robią na boardzie, żeby nie było syfu:
Kod:
[b]Data zdarzenia:[/b]
[b]Nick podejrzanego:[/b]
[b]STEAMID:[/b]
[b]Ewentualny rodzaj czitu:[/b] l
[b]Kto złapał:[/b]
[b]Link do dema:[/b]
[b]Link do screena/profil gracza: [/b]
[b]Opis podejrzanych akcji (REQ):[/b]
Powyższy kod należy skopiować i prawidłowo wypełnić. Obowiązkowe pole to 'Opis podejrzanych akcji'.
ZAPOWIADAMY, ŻE Z PEŁNĄ KONSEKWENCJĄ BĘDZIEMY PILNOWALI ABY TE ZASADY BYŁY PRZESTRZAGANE!
Ostanio powstala tendencja do nie robienia screenow a jest to wymagane!
Wiec uprasza sie o robienie jednak tego screena! Jesli nie wiecie gdzie wrzucic prosze bardzo: klik
Ludzie odświezam, bo widze że do was nic nie dochodzi..
Przeczytaliście raz regulamin, a się do niego niestosujecie juz 3 topici usuwałem!
I denerwujace jest cos takiego, powiedziałem jedemu z was żeby założył od początku nowy, a on na to "jak tak to mi sie nie chce"
Nastepny powiedział na gg że ma gdzies regulamin..
Opanujcie się
Ludzie czy z wami jest gorzej juz kolejna osoba sie mnie czepia, apropo zasad ze to mnie "pochrzanilo"
zasady to zasady i wszyscy musicie ich przestrzegac... inaczej kasujemy i tyle..
jak wam sie nie podobaja zasady, to se nagrywajcie demka i idzcie z nimi na boarda . my nie bedziemy spedzac 24 godzin przed kompem, bo komus sie cos wydaje . dziekuje .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali