kulek ja go znam prywatnie on jest wykrecony jak moj klocek w kiblu akirko kochana moze uda mi sie w piatek przyjechac do was bo za tydzien wyjezdzam na wakacje i chce was jeszcze odwiedzic
To cienias , kulek zbierac dupe i w piatek do czewy jedziemy wez kom od fiska bo kaira nie ma i umowcie sie jakos ja musze ocenke jedna poprawic i moge jechac
chlopie zapomnij w sobote mam egzamin, ale i tak tam pojade do was. Mam tylko jedno pytanie: znalazlby sie tam jakis nocleg dla mnie czy mialbym spac w samochodzie??
tez bym moze przyjechal... teraz mam juz koniec szkoly hmmm moze sie tam zjawie kolo soboty a wiec przygotujcie sie na przyjazd miasta do wsi hahah nara... a co do turnieju to ja juz nie wiem bo moze znow nie bede mogl grac przez mojega brata i wszystko wezmie ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali