Koenig napisał:
Wejdzcie na www.cybersport.pl
Tam znajdziecie szczegółowe informacje. Nagrody są bardzo cenne, zwłaszcza jak na polskie realia. Sponsorem jest Heyah za co wielkie dzięki:)
Moj team SWR skopie wam tylki jak sie tylo pojawicie:P
Mysle, ze warto się zainteresować tym tematem.
Pozdrawiam serdecznie
KOENIG
panowie myslalem nad stworzeniem skladu lolkowego na ta lige moglo by sie to oplacac mozna by wygrac ciekawe rzeczy i do tego jeszcze bardziej rozslawic serwer
co o tym myslicie ?
moj SQ>
1.JA (proste musze byc )
2.Kulek/Cienias ( albo obydwoje )
3.Qri
4.Cienias / ktostam
5.ktos tam
nazwe to juz sie wymysli
piszcie co o tym sadzicie i wogole moze powiedzcie jaki wam by sklad pasowal albo cus
tak sobie czytam i w sumie to ne jestem pewien: czy rozgrywki sa grane przez neta?
moze wezme w tej lidze udzial (moze byc pod szyldem lolka), ktos chce byc ze mna w skladzie? :>
razem powinno byc 6 osob (1 zapasowa na wszelki wypadek gdyby ktos nie mogl grac:>). z gory zaznaczam ze nie jestem pro i ze to 4fun
chce ktos wystapic tam 4fun w klanie ze4 mna??Lol...a to jest na serio..jak to jest w ciagu tyugodnia...a chyba nei jest:( to moznaby zrobic ze 2 czy 3 klany z lolka..ja sie moge zajac 4fun
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali