Wysłany: Sob 17 Wrz, 2005 10:44 i co z tym turniejem
NF podjoles sie czegos i gówno z tego wyszło , mówisz ktoś zamknoł topic z zapisami , tak trudno poprsisc kogos aby otworzyl go ;o , OMG , kto sie podejmie zrobic turniej 1/1 , badz jakis inny ?
ja z NF go zorganizuje , propnuje .. tylko na LoL attack servie puscic TSAYA co jakis czas automatycznego ze owy odbedzie sie i zadnego boarda , bo sie spierdolom cheaterzy .. tyylko iw yłacznie Ludzie z LoL AttaCk , akira prosze Cie daj mi w tym dziale modka , poniewaz chce otworzyć dział poświcony na zapisay a chcialbym tam np. usuwac OFFTOPy , bo jedynie zapisay ludzi chce i napisze all information tam da sie zrobic ?
ja z NF go zorganizuje , propnuje .. tylko na LoL attack servie puscic TSAYA co jakis czas automatycznego ze owy odbedzie sie i zadnego boarda , bo sie spierdolom cheaterzy .. tyylko iw yłacznie Ludzie z LoL AttaCk , akira prosze Cie daj mi w tym dziale modka , poniewaz chce otworzyć dział poświcony na zapisay a chcialbym tam np. usuwac OFFTOPy , bo jedynie zapisay ludzi chce i napisze all information tam da sie zrobic ?
a to ja bede mogl wystapic?
czy mam czekac az mnie na boarda dacie? : x
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali