e jak już robić turniej to z prawdziwego zdarzenia 5na5 albo 4na4. Jakby co to moge pomóc w ogranizacji itp.
No dobra rozumiem Cie . Ale na poczatek dobre i takie 2v2 Do tego nie trzeba znowu strasznej organizacji a jest milo i przyjemnie ... Moze Akira lub Jumper sie wypowiedza na ten temat ?
ehhh z tego co wiem to mielismy tu pisac o turnieju sam przeciw wszystkim !! a nie o jakims 5on5 a juz calkiem 2on2 a co do jakiedos innego turnieju na taka troszke wieksza sklate typu 5on5 to chyba by trza miec inny server !!
Gadałem z Jumperem o lidze ale powiedział, że nie chce się mu w to bawić. A ja lubie grać w lidze. Lige można zrobić, ale w wakacje bo wtedy dużo ludzi ma czas.
icha super turniej tylko kiedy on bedzie, czekam czekam az postanowilem cos napisac na forum , jak wiecie ja slabo gram z kosa tylko na raz zabieram 260 hp mozna zrobic turniej clanow na kosy 5 vs 5 a 2 na 2 odbada bo xxx gra duzo clanowek w ten sposob i tylko tak umie grac tam sie liczy tylko skill i mozesz byc zakichanym knojem z dobrym skilem i bedziesz dobry w cb, a twoj mozg moze byc niewykrywalny pod wzgledem taktyk
xxx nieponizam ciebie bo masz glowe do gdy z tego co pamietam z (mw) ale skoncz z tym 2 vs 2 filmiki takie sobie macie pozdr0 4 all
na kiedy jest przewidziany turniej jeden przeciw wszystkim ?
ja mam jeszcze taka propozycje.zeby zrobic jeszcze jeden turniej for fun.
graly by sklady 5/5, 3/3 czy 2/2 to juz do ustalenia.nawet by mozna bylo mieszane sklady zrobic jezeli ktos nie posiada klanu, lub gra tylko i wylacznie w mniej osobowych laderach.na czym by mialo polegac to fun.
mianowicie na tym by grac jedynie mapy cs wybrane droga glosowania i uzywac jedynie broni ktorych sie nie uzywa czesto w grze.tzn.uzi pompki i zakaz uzywania pistoletow jedynie noz.moim zdaniem pomysl dobry bez zadnych m4, kalachow snajp skaltow.moglo by byc milo co sadzicie na ten temat ?
uzi jest wypasione i pompka tez dobrze napierdala i mysle ze moglo by to byc cos z jajem ... mnie pomysl gn'a sie bardzo podoba ... pozdrowienia - Bruce
_________________ raz z laćka i raz z obrotówki ... i nie ma chuja we wsi
a jak bedzie ten turniej to ile bedzie ludzi z kosami tyle co wejdzie na serv ? 15 vs 1 ?? =] i do ilu rund bedzie sie gralo takie szczegoly moze ktos wie jak tak plz napiszcie.... =]
2 na 2 odbada bo xxx gra duzo clanowek w ten sposob i tylko tak umie grac tam sie liczy tylko skill i mozesz byc zakichanym knojem z dobrym skilem i bedziesz dobry w cb, a twoj mozg moze byc niewykrywalny pod wzgledem taktyk
xxx nieponizam ciebie bo masz glowe do gdy z tego co pamietam z (mw) ale skoncz z tym 2 vs 2
Z 2on2 juz powoli koncze . Zbieram ekipe na 5on5 . Moge ci zagwarantowac ze moj team bedzie o niebo lepszy od twojego .... Dlaczego tak mowie ? Bo widzialem ludzi od Ciebie z klanu PO-G i wiem jak oni graja.... Prosze Cie nie pisz takich rzeczy na moj temat... "a twoj mozg moze byc niewykrywalny pod wzgledem taktyk " Skad ty takie mysli bierzesz ? O_O Co ty wogule wiesz o taktykach ? myslisz ze widziales jedno pr0 demko i juz jestes taktykiem .....
icha super turniej tylko kiedy on bedzie, czekam czekam az postanowilem cos napisac na forum , jak wiecie ja slabo gram z kosa tylko na raz zabieram 260 hp mozna zrobic turniej clanow na kosy 5 vs 5 a 2 na 2 odbada bo xxx gra duzo clanowek w ten sposob i tylko tak umie grac tam sie liczy tylko skill i mozesz byc zakichanym knojem z dobrym skilem i bedziesz dobry w cb, a twoj mozg moze byc niewykrywalny pod wzgledem taktyk
xxx nieponizam ciebie bo masz glowe do gdy z tego co pamietam z (mw) ale skoncz z tym 2 vs 2 filmiki takie sobie macie pozdr0 4 all
albo ja jestem jakis dzisiaj zbakany albo ten post jest "trudno napisany"
pomieszanie z poplataniem
i co z jakims turniejem? ja bym proponowal zrobic turniej ale na ustafce co wy na to?
mialby ktos trooszke czasu poswiecic troszke czasu na to zorganizowanie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali