Zagramy, ale najpierw musze z p0se zagrac, dopiero wtedy moge z toba, ja bede 20-21 to wtedy o ile bedzie p0se to z nim zagram, dopiero po meczu z nim moge grac z toba;]
ahh szkoda.. ze nie bede mial szans pokarac hermesa...
przykro mi hermes ale wedlug zasad wcale nie musisz ze mna pierw zagrac.. tylko jak CIe wyzywa nie masz wyjscia zmienic mozesz tylko termin..
coz nie bede miec Twojego pola ;/
no bez jaj, pose rozumiem ze cie nie ma przez wieczor czy cos w tym stylu, a ten turniej przez weekend mial sie odbyc a ciebie nie ma:O wkoncu dostaje walkowera, pose odpada z turnieju czy mam czekac?? bo nei wiem co teraz robic:O
PS. pose, co ty pierdolisz o moim polu?? ja ciebie atakuje wiec niemozesz zdobyc pola;]
pozatym jest kolejnosc wyzwaN?? jest wiec ocb?
ale z tego wyjdzie ze mimo iz ja mialem szanse zdobyc pole, to go niezdobede i jesli z toba przegram, to wtedy odpadam z turnieju mimo ze 1 meczu nie zagralem?
akira powiedzial ze moge z toba grac dopiero jak zagram z pose, tak wiec mozemy grac na tygodniu z tego co pose mowil, albo kogos innego zaatakujesz o ile jest taka mozliwosc, ale o to juz akire pytaj;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali