Po przeczytanie w tajnym dziale tematu, postanowiłem napisac temat o turnieju:
1on1 (by sie zebrało minimum 30 osób)
4vs4 (parenaście klanów)
Ta pierwsza opcja chyba nie wypali, ale moożna by dać na boarda by się zgłosiło pare osób.
Co do nagród to nie wiem może wy dacie jakieś propozycje.
Usłyszałem też, że Gnet może nam oferowac serweru do tego turnieju, byśmy takto dołożyli ustaFke jeszcze. Ja bym mógłbyć HLSW i adminowac jakiś mecz w wyznaczonej godzinie napewno by się jeszcze pruchętnych znalazło z osób zaufanych (demka, modek lub zwykli szary uzytkownicy)
Nie wiem to zalezy jak kto sie czuje ...to chyba jasne :>
w moim przypadku ja uwazem ze jestem LOW
a chyba kazdy mniej wiecej wie no co go stac :>
a rozgrywki miedzy wszystkim tez moga byc ...ale zeby to bylo na zasadzie KAzdy z Kazdym...
ja tam dalem tylko taka propozycje...
Powiedzmy za wszyscy graja ... i to bedzie na zasadzie ze kto przegra to odpada no to tez bedzie bezsensu....no bo jesli jakis lolek (s0ng0) trafi na Kogos Typu Cienias no to wiadomo ze ma bardzo male szanse wyjsc z tego Zwyciesko... i co ma sie odazu pozegnac :>
chyba ze by to bylo na zasadzie kazdy z kazdym no to wtedy mozna by cos bylo jeszcze zdzialac ....
Mozna by zrobic ten turniej 4on4,bo 1on1 to troszke glupota moim zdaniem .Najlepszym wyjsciem bylo by dobieranie skladu losowo np zapisywanie sie do wyznaczonego admina i on by poprostu po wpisaniu sie wszystkich osob wylosowal kto ma byc z kim i wszystko,turniej byl by tym ciekawszy bo nikt by nie wiedzial z kim jest w teamie do dnia poprzedającego turniej ,nie bylo by zadnych klutni o skill itp,ani czasu na wymyslanie taktyk,byla by typowa gra na jana.
Prosze to przemyslec i dalej sie wypowiadac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali