czy bede mogl sedziowac bo na gre nie mam zbytnio ochoty a posiedziec i popatrzec bym mogl ;p i popilnowac ;]
a więc mamy pierwszego sędziego
POTRZEBA JESZCZE 3 , którzy będą mieli czas w piątki oraz soboty
i Prosze osoby któe naprawde będą miały ten czas , a nie ..... (wiadomo) chęc to nie wszystko
Ostatnio zmieniony przez aronq Sro 21 Wrz, 2005 20:50, w całości zmieniany 1 raz
ja mam takie pytanko:
masz moze drabinke?
i jak by ktos sie zapisal i nie mogl zagrac to mozna przelozyc mecz?
OSOBA , ZOSTNIANIE JAKIŚ CZAS PRZED MECZEM ZAWIADOMIONA KIEDY BEDZIE GRALA i w chwili nie pojawiania sie na meczu zostanie , zrzucona do drabinki przegranych
hehe oki oki
co do hltv to mam nawet 2 : D
jak cos to mam nadzieje ze bede mogl je zakladac w czasie turnieju tylko nie wiem czy mi ping pozwoli ... : /
nikt sie tym nie interesuje wiec postanowilem sam zrobic , nie wiedze aby którys z adminów sie tym zainteresował ale z teg o co wiem nikt nie ma nic przeciwko temu , a tutaj jest wszysko ladnie i dobrze zorganizowane
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali