nie wiem czy tak mozna że w jednej kolejce ja moge miec 2 mecze.. ale tak szczerze to mi to rybka moge grać..
zastanawialem się zeby Ciebie wyzwac ale zdecydowalem ze latwiej mi bedzie na usp niz na cube
nie wiem czy tak mozna że w jednej kolejce ja moge miec 2 mecze.. ale tak szczerze to mi to rybka moge grać..
zastanawialem się zeby Ciebie wyzwac ale zdecydowalem ze latwiej mi bedzie na usp niz na cube
juz po Tobie..
sranie w banie
spytaj sie kulka albo maycela czy na usp bedzie ci latwiej
sam zobacz na rozkladzie ze obojetnie od twojego wyniku zawsze bedziesz mogl byc wyzwany przez niego pomimo tego ze mario z virusem sa przed nim. ttyle ze wczesniej musisz zagrac p0se z hermesem
ok chuj a qri wchodzisz ze mna w taki uklad ze jak wygram to za to co napisales ze walczysz z fereefragiem jestes w stanie odstapic z jednej z zasad i w wypadku gdy wygram poddac sie oddajac mi sowje terytorium :> kuszaca propozycja z uwagi na to zer jestes pewien swojego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali