nie no kurwa panowie bo ja tu widze niezlu burdel.
wypowiadalem sie juz na poczatku ze:
LOLATTACK.OEG w chwili obecnej nie robi zadnych turniejow
mamy swoje projekty i nad nimi pracujemy. co do tego nieszczesnego turnieju to jak juz sie wypowiadalem ja nie mam nic przeciwko temy jesli ktos ma checi i pomysl na jakis turniej i chce go zrealizowac. przeciez to nie moja sprawa. od nas mozna dostac serwer do rozegrania tego turnieju i pomoc w organizacji ale tylko pomoc.
nie mam teraz czasu na robienie czegokolwiek wiec nie robie.
co do waszego turnieju to jest on tylko i wylacznie WASZ i WY go organizujecie.
ja tylko tu pilnuje tego zeby ktory nie wbijal mi nazwy LOLATTACK do czegos co nie ma rak i nog.
troche sie turniejow narobilem w zyciu. wiecej lanowych ale netowych tez troche. przy paru tylko pomagalem ale swoj udzial mialem.
chodzi o to ze zrobienie turnieju to ORKA panowie.
ciezka i naprawde trzeba byc na to przygotowanym prze-kurwa-zajebiscie.
przedewszystkim jest to minimum pare dni przygotowan gdzie nie odchodzi sie od kompa.
najwazniejsza sprawa jest nie to jak turniej bedzie wygladal ale to zeby organizator przygotowal sie na wszystkie ewentualne wpadki.
prawa murfiego tutaj graja pierwsza role.
jesli cos ma sie spierdolic TO SIE SPIERDOLI wiec trzeba myslec na zapas.
jesli chodzi o turniej organizowany przez was ja po prostu moge pomoc ale nie wymagajcie odemnie zatwerdzania czegokolwiek.
narazie po prostu patrze i wiedze ze nie zabardzo wiecie od czego zaczac.
raz nawet skasowalem temat w ktorym zbieracie zapisy. sory panowie ale zapisy to jest ostatnia rzecz jaka robicie przy turnieju.
poza rozpiska maria nie wiedzialem jeszcze nic konkretnego.
moge nie widziec.
mozecie zrobic sobie taki turniej jak wam sie podoba. nawet z tymi zapisami w postach tylko prosze bez jakiegokolwiek lolattack w nazwie bo my pod tym sie nie podpiszemy.
a co do reszty to nie krytykowac tylko doradzic bo jak ktos ma wene to trzeba go wspierac.
a ja popre PiLgRiM'a i powiem ze jestescie chu* a nie na dobrej drodze
pierw sie tworzy pomysl mylsi sie nad nim cos sie odejmuje cos sie dodaje..
jeszcze raz duzo sie mysli
pozniej przychodzi dopiero czas na publikowanie a zauwazylem ze wy chcecie to wszystko wyprzedzic nic nie wymysleliscie a juz ogl;aszacie zero przygotowania, dla mnie takie denko aKiRa juz dluzszy czas mysli nad turniejem i ejszcze go nei ma a wy ledwo wymysleliscie i juz piszecie...
kurwa a skad ty p0se wiesz ze ja nie jestem przygotowany... pierwszy turniej zrobilem , jak ty pose nie wiedziales co to jest komuter jeszcze za wersji 1.3 wiec prosze nie odzywaj sie , pracowalem w cfajce internetowej przez jakis czas a tam tez pełno lanów robiłem prosze nie mów ze nie jestem przygotowany , ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali