Chce zrobic turniej. Byłby to turniej.lolattack, ktory by sie odbywał pare razy. Potrzebny byłby serwer.
Zeby ładnie wyglądało, przydała by sie subdomena + konto ftp na ktore by się dało by sie zapisy itp. np. www.turniej.lolattack.org
Narazie mozna strone zobaczyc, ktora nie jest skączona bo czeka właśnie na serwer itp: http://turniej.nutki.eu - Na stronie bedzie mozna składac zgloszenia druzyn. Przeglądac wyniki. itp.
. Turniej by sie odbył np 1 tydzien, zalezy od zgloszonych druzyn. Grało by sie 2 mapy, 5on5.
Nagród by nie było, jak narazie. Może przy nastepnych edycjach coz by sie wyciskneło od firm.
Sorki ze tak beznadziejnie napisałem ale sie spiesze.
Wiec jeśli jesteście za, to moze zagadajcie do administracji tej strony, czy jakoś tak. By dali subdomene www.turniej.lolattack.org + konto ftp do niego. Wgrał bym wszystko na serwer, i bym dokonczył strone. Napisał bym regulamin, zasady itp. Grafike strony bym zmienił na lolattack.
A była by jeszcze możliwość zwiększenia slotów na 12, bo z tego co widziałem to na tym serwerze jest ich 10. Bo było by można zrobić ze jest 10graczy, 1 sedzia i 1 hltv
chodzi ci, gdzie by sie uploadowało dema? Bo jesli tak, i serwer ftp ma PHP to moge zainstalowac upload plikow. Gdzie by było mozna uploadować demka. I gracze sami by mogli w razie czego to tez robic.
HEHE co sie bedzie działo zapowidam niespodzianke wystapimy w niespodziewanie mocnym składzie szczegóły pozniej C.D.N. mysle ze wypali nie wiem co moge robic ale moge pomoc w przeszkadzaniu hahah dolarek a ty wogole grasz na lolku?? bo nie kojarze cie ;P
_________________ Piekło jest na ziemi, jest w każdym człowieku i każdy
z nas może stanąć przed wewnętrznym sądem ostatecznym. I zmartwychwstać z niego innym,
nowym człowiekiem.
(Apokalipsa)
Perek : www.ikea.pl pogrzeb i powybieraj
GrAnD : a co to za pogrzeb ?
Witam, projekt prawie w pelni gotowy mozna zobaczyc na stronie http://turniej.lolattack.org . Lecz prosze jeszcze nie uzupełnac zgloszeń. Bo nie beda one akceptowane. Strona chciałem wam pokazac, zebyscie wiedzieli ze was nie zawiode.
Co teraz by sie przydało to 12 slotowy serwer.
Grand, prawie nie gram Cześciej siedze na ts i sie nabijam z niemców na cw. A teraz zasiąde za stery admina.
HEHE co sie bedzie działo zapowidam niespodzianke wystapimy w niespodziewanie mocnym składzie szczegóły pozniej C.D.N. mysle ze wypali nie wiem co moge robic ale moge pomoc w przeszkadzaniu hahah dolarek a ty wogole grasz na lolku?? bo nie kojarze cie ;P
HaHaHaHaHaHaHaHaHa
Sora, ale musiałem dać upust swoim emocjom
Mam cichą nadzieje, że wypali ten turniej bo nieźle się nakręciłem.
Jumper / dolarek jak już coś będzie wiadomo i będzie potrzebna jakaś pomoc to GG / PW
Hym, no mysle ze z hltv, w razie czego bylo by mozna wyciagnac naprawde fajne akcje, a dema byly by dsciagniecia dla kazdego.
Te nutki to moja strona Zostalo to tam bo napoczatku robilem szablon pod to i bylo tam duzo sponsorow takich jak wr, razor, dlink itp zeby sprawdzic jak to wyglada. Ppotem skasuje
Lepiej sie trzeba zająć serwerem, bo turniej mozna zaczynac ale przydało by sie 12 slotow, minimum to 11 bez hltv wtedy by sie gralo i gracze sami by musieli koniecznie nagrywac demka, bo jak jakas akcja wleci to glupio bedzie nie miec tego nagranego.
Dostane na tego serwera rcona ? czy admina na steamid ? Bo wole rcona latwiej mi sie obsluguje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali