Może wydać wam się głupie ale tak sobie pomyśałem ,że może konkurs śpiewania kolend można korzystać z tekstu jak ktoś nie umie (np. Ja) no i kto ładniej to odstanie moje zdjęcie z moim gekonem i pająkiem albo buzi
żartuje ale zdjęcie moge dać bo co mi tam ale jak ktoś ma jakiś pomysł na świateczny KOKURS to byśmy coś wymyślili
Pozdrawiam . Wesołych świąt NO POWIEDZCIE COS O TYM BO NIE WIEM CZY TO GLUPIE mi sie podoba
_________________ Wchodze na servery po swietach nowy komp i luzik bedzie
Dobrze wiecie o co mi chodzi a milosne piosenki moga byc na 14 w walentynki ale wescie jakos sprobojcie pomyslec z tym konkursem kolęd no wiecie nawet nei koniecznie musza byc moze byc cos innego dlatego napisalem ze czekam na wasze rozwiazania i pomysly bo to tylko propozycja a jak ktos by wymyslil jak to zrobic i dzie i jakie nagrody to ja zchecial bym to mogl zalatwic albo chociarz pomoc
_________________ Wchodze na servery po swietach nowy komp i luzik bedzie
Tak na zdrowy rozsadek.... Ilu lolkowiczow spiewa koledy?? Jakos kurde niewidzi mnie sie to Jakbys zrobil konkurs disco polo, to pewnie byloby wieksze zainteresowanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali