widze jedno fajne logo jesli mam byc szczery, nie powiem czyje bo beda sie ciskac. ba - ujme to inaczej widze tylko jedna rzecz ktora mozna nazwac logiem. cos malo sie staracie panowie......
Ja sie dolaczam do pytania dawcia i chcialbym jeszcze dodac cos od siebie.
Czy wiecie jak bedzie wygladala stronka po przerobkach? Bo z tego co wiem to bedzie zmieniana.
Rozchodzi mi sie o to, ze mozna by w tym samym stylu banerek utrzymac.
Jakbym wiedzial mniej wiecej jak by sie ten baner komponowal potem w stronke to bym cos pod to zrobil, a tak to jak widac robie freestyle i kazdy pomysl jest inny.
No i tak jak dawcio, jak widzicie w kazdym moim banerze jest inny napis, wiec powiedzcie co w nim ma byc.
Czy psychostats, czy moze samo stats, a moze to od nas zalezy i wybierzecie caloksztalt
Podajcie jakies kryteria kolorow i co ma na nim byc. Faktycznie sprawa nie zostala do konca podana/wyjasniona, wiec niech tworca sie w sobie zbierze i napisze te dane!
milka bo moim zdaniem jumper niepodal zadnych konkretow zeby nieograniczac autorow w zadnym stopniu i pozwolic rozwinac im w pelni swoje mozliwosci ....
podal poprostu do czego ma sluzyc to logo i w ktore miejsce chce je wkleic
i teraz caly bajer polega natym zeby autor zrobil to calkowicie po swojemu i przedstawil swoja wizje ...
jesli chcieli bysmy cos konkretnego to pewnie poprosili bysmy oto thorna albo pilgrima ... (no chyba ze filon bo chcial nas zaszokowac swoja praca )
_________________ Masz głowę i chu* to kombinuj !!
Nie musi być napisu PSYCHOSTATS. Mogą być STATSy albo STATYSTYKI albo wogóle tego słowa może nie być. Ważne by było LOGO i adres serwera i tak żeby wiadomo było że chodzi o 1.6.
Nie musi być napisu PSYCHOSTATS. Mogą być STATSy albo STATYSTYKI albo wogóle tego słowa może nie być. Ważne by było LOGO i adres serwera i tak żeby wiadomo było że chodzi o 1.6.
oto 1 wersja z mojej strony, jeszcze cos dam jak sie nie spodoba jest czas do 31
_________________ ZDYCHAC KURWAoleoleoleoleole....do piachu kurwy oleoleoleoleoleole..........ZEBY WAM STARE NA AIDSA POZDYCHALY A STARZY NA AUTYZM......"
• napisał • BEZEL aka numer21vel. bezmozgi debil ™•
kulek, ale nie sadzisz, ze pewne kryteria MUSZA zawsze byc. Bo czegos nam potrzeba! moze nie konkretow, ale mniej wiecej wiesz jaka kolorystyke chcesz itd. Tak samo teraz Jumper sprecyzowal, ze nie musi byc napisu psychostats itd. Wlasnie o takie cos chodzi
Bo ludzie sie narobia, napracuja, a pozniej sie okaze, ze nie te kolory i nie bedzie sie nikomu chcialo drugi raz robic, a przez to mozemy stracic naprawde dobra szanse "mania" czegos oryginalnego
milka - wybacz ale nie do kulka te slowa
a moja odpowiedz brzmi - nie bedzie zadnego pokazywania nowej szaty strony dopoki nie powstanie wersja testowa i koniec.
Pilgrim ma przewage bo moze cie milka zbic jest 24 lata starszy hahah/ powiedzcie cos o tym logu bo nei wiem czy pracowac nad nowy,
_________________ ZDYCHAC KURWAoleoleoleoleole....do piachu kurwy oleoleoleoleoleole..........ZEBY WAM STARE NA AIDSA POZDYCHALY A STARZY NA AUTYZM......"
prosil bym adminow rowniez o zdanie bo nie wiem czy nowe robic /czy wbijac na lolka
(tnx nietoper )
a co ci maja powiedziec ?
prace mozna robic do 31, wtedy pewnie jakies glosowanie bedzie na najlepsza
jesli chcesz miec wieksze szanse to zrob jakas inna jeszcze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum