azak co to ma k...... znaczyc - wybacz ale jak na 17 latka to ciut zbyt pyskaty jestes jak na moj gust ......
wydaje mi sie ze to co wkleilem swiadczy wystarczajaco o tym ze nie jestescie wstanie powstrzymac emocji i zapanowac nad gra...
gdyby taka wymiana zdarzyla sie na serwerze normalnym po kolei polecialyby bany....
Z mojej strony obiecuje co do IsQ i Dzikiego ,że przeprowadze z nimi rozmowe. Jeśli to się znowu zdażyło na serverze nie bede ich bronił, i śmiało możecie wlepić im bana... ale to tylko wtedy jeśli to się powtórzy. Cya.
SQUILO !! DO JASNEJ CIASNEJ CO WY ODE MNIE CHCECIE JA NIE ZAKLADALEM TEGO TEMATU !? TAK WIEM ZE INNE ZAKLADALEM ALE TEGO NIE WIEC MI DAJCIE SPOKOJ ESPEOKOEJ ! co ja jestem jego brat ?! ale moge go spizgac
tak, wreszcie ktos poruszyl temat gadania verbata przez mica, jak verbat dorwie kolege jezscze do gadania to juz trudno to zniesc, zreszta to nawet jak kolegi nie ma to i tak probuje zazartowac, ale jego poczucie humoru jakies takie nie lolkowe:D
ja jak widze nicka VERBAT albo CHODZO cisnienie mi sie momentalnie podnosi... a dodatkowo jeszcze verbat kojarzy mi sie z borsukiem, albo innym podziemnym zierzem... goferem??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali