LoL AttAcK: FORA Strona Główna LoL AttAcK: FORA

FAQFAQ  Mapa GoogleMapa Google  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Ban
Autor Wiadomość
Azak 

Ulubiona gra: NaChujuDoRaju
Wysłany: Pon 13 Mar, 2006 12:54   

PiLgRiM napisał/a:
azak co to ma k...... znaczyc :shock: - wybacz ale jak na 17 latka to ciut zbyt pyskaty jestes jak na moj gust ......

wydaje mi sie ze to co wkleilem swiadczy wystarczajaco o tym ze nie jestescie wstanie powstrzymac emocji i zapanowac nad gra...

gdyby taka wymiana zdarzyla sie na serwerze normalnym po kolei polecialyby bany....

Z mojej strony obiecuje co do IsQ i Dzikiego ,że przeprowadze z nimi rozmowe. Jeśli to się znowu zdażyło na serverze nie bede ich bronił, i śmiało możecie wlepić im bana... ale to tylko wtedy jeśli to się powtórzy. Cya.

chodzoo 

Ulubiona gra: HEADSHOT KURWA!
Wysłany: Pon 13 Mar, 2006 16:14   

SQUILO !! DO JASNEJ CIASNEJ CO WY ODE MNIE CHCECIE JA NIE ZAKLADALEM TEGO TEMATU !? TAK WIEM ZE INNE ZAKLADALEM :P ALE TEGO NIE WIEC MI DAJCIE SPOKOJ ESPEOKOEJ ! co ja jestem jego brat ?! ale moge go spizgac :P

siegfried 

Ulubiona gra: Gra w Ciacho
Wysłany: Sro 15 Mar, 2006 19:09   

chodzoo nie krzycz.
a co do verbata to potwierdzam ze gada caly czas :D

Hermes 

Ulubiona gra: counter-strike
Wysłany: Czw 23 Mar, 2006 19:45   

tak, wreszcie ktos poruszyl temat gadania verbata przez mica, jak verbat dorwie kolege jezscze do gadania to juz trudno to zniesc, zreszta to nawet jak kolegi nie ma to i tak probuje zazartowac, ale jego poczucie humoru jakies takie nie lolkowe:D

milka 
ekip@

Wysłany: Pią 24 Mar, 2006 01:02   

ja jak widze nicka VERBAT albo CHODZO cisnienie mi sie momentalnie podnosi... a dodatkowo jeszcze verbat kojarzy mi sie z borsukiem, albo innym podziemnym zierzem... goferem??

M

NF 
Kartofel

Ulubiona gra: cs
Wysłany: Sob 25 Mar, 2006 09:52   

witam,

verbat mówiłem ci cos :P nie sluchales mnieteraz masz za swoje

odbanujcie i po problemie bedzie, kazdemy sie zdarza czesciej gadac, tylko nie napierdalac non-stop - poluzuj troche verbat

dziki i isq - nie gadaja tak bardzo, tylko dziki nie bulwersuj sie i nie robz siebie madafaka bo masz 13 lat :D

verbaTp 

Ulubiona gra: Counter-Strike
Wysłany: Sro 29 Mar, 2006 14:52   

Już tyle nie gadam, serio... ;) Chyba, że aju jest ze mną w teamie, ale wtedy to co innego :D

mAr!o 
ziom@le

Ulubiona gra: PES 6
Wysłany: Sro 29 Mar, 2006 15:21   

verbat brawo ! jak gra to rzeczywiscie nic nie mowi ale mnie straszy banem !

milka 
ekip@

Wysłany: Sro 29 Mar, 2006 17:37   

a ja to pierdole. Verbat gadanie jak aju jest z Toba w teamie to nie jest co innego... Przeciwnie!

M

Odpowiedz do tematu