_________________ Right now I'm on the edge
So don't push me
I aim straight for your head
So don't push me
Fill your ass up with lead
So don't push me
I got something for your ass, keep thinking I'm pussy
ktoś przetłumaczy co on napisał bo ja tego nie mogę zrozumieć??
on wie za co bana dostał ale się nie przyzna i nie powie za co bo to niby jakiś tam honor
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
no co mowil o tym nicku ze go mial i za niego dostal bana i teraz sie kloci czyli widac ze kuma baze o co wam chodzi lecz dla niego taki nick nie jest "zlem" ja mysle zeby odbanowac czy skrocic bo watpie zeby odjebal drugi raz cos takiego.
_________________ Masz To Pal To, Dzieciak, Sprawdź To Warto.
Jasnie panicz? hehe miazdzysz glowe... wiem za co ban ale jak juz mowilem niechcialem nikogo tym obrazic jesli tak sie stalo wielkie SORY z YYY na koncu A Panicza Jajo prosze wkoncu o sciagniecie tego Perma i danie mi jeszcze jednej szansy. hyhy Oczywiscie jesli Jajec sie zgodzi:D
to ja juz nie rozumiem. Najpierw piszesz robcie co chcecie, teraz zeby sciagnac. Wez sie okresl jasno i precyzyjnie, daj propozycje na ile skrocic i bedzie skonczona gra. Jajko jest czlowiek rozsadny, ale czasem trzeba wplynac na niego i zasugerowac rozwiazanie, bo niepelnosprytny jest troche...
primo ultimo - nie wypowiadam sie przez posrednikow (nie mam takich tepych kolegow):D
drugie promo ultimo - 3 dni juz czekam jezeli kogos urazilem sorki
trzecie primo ultimo - jak juz jajo ci zalezy zeby tak bany przedluzac to jak chcesz...
i ostatnie primo primo ultimo - mysle ze 3 dni to juz wystarczajaco ale jak dla was lub Jajka nie to decyzje juz zostawie jemu (wkoncu to on mie zbanowal) Wiec zdam sie na jego wymiar Kary [Zobaczymy jakim Jajko jest Sędziom...:P]
Ostatnio zmieniony przez wislakrk Sob 12 Sty, 2008 06:27, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Right now I'm on the edge
So don't push me
I aim straight for your head
So don't push me
Fill your ass up with lead
So don't push me
I got something for your ass, keep thinking I'm pussy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali