LoL AttAcK: FORA Strona Główna LoL AttAcK: FORA

FAQFAQ  Mapa GoogleMapa Google  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: StreetRacer
Czw 28 Sie, 2008 22:45
Ban !! Za co ? Z jakiej racji ?
Autor Wiadomość
wislakrk 

Ulubiona gra: cs
Wysłany: Wto 08 Sty, 2008 21:38   Ban !! Za co ? Z jakiej racji ?

Mianowicie gram sobie normalnie chce pokazac swoja fotke tagiem a tu bach niespodzianka i BAN !!!!!!!!

[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zostales zbanowany przez jajo
[AMXBANS] Masz PERMANENTNEGO bana na tym serwerze!
[AMXBANS] Zbanowany nick : Wislak Z Krakowa
[AMXBANS] Przyczyna : ' teraz admin mi juz dziala '
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.lolattack.org
[AMXBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 10502594 '
[AMXBANS] Twoje IP : ' 87.239.216.11 '
[AMXBANS] =======================================

Admina Jajo prosze o odbanowanie mnie za nieslusznego bana a Headamina czy Headadminow sam niewiem ilu was jest:D PROSZE o sprawdzanie czasem swoich podopiecznych (adminow) serwera LOLATTACK

jajo 
Naczelny kapłan BANa

Wysłany: Wto 08 Sty, 2008 21:51   

czy to przypadkiem nie ty grałeś wcześniej na nicku "Jebac Zydow" ??

JaREjL 
Łowcy
100% LoLek

Ulubiona gra: PES
Wysłany: Wto 08 Sty, 2008 21:58   

i po sprawie :lol:

StreetRacer 
ekip@
The Scotsman

Ulubiona gra: na nerwach
Wysłany: Wto 08 Sty, 2008 22:03   

jajo napisał/a:
czy to przypadkiem nie ty grałeś wcześniej na nicku "Jebac Zydow" ??

hehehe to ma byc pytanie czy stwierdzenie jajeczny?? (ja widzę znaki zapytania ale tak z ciekawości pytam :D )

KuLoS 

Ulubiona gra: Cs
Wysłany: Wto 08 Sty, 2008 22:04   

Haha Jajo ban master xD.

wislakrk 

Wysłany: Wto 08 Sty, 2008 22:06   

Jajo co ma piernik do wiatraka???? wytlumacz mi to!!!!! Dales mi nieslusznego bana za FREE jak cie to rajcuje to layt ale nie wyzywaj sie na mnie !!! i Prosze o zdjecie tego bana :D

KuLoS 

Ulubiona gra: Cs
Wysłany: Wto 08 Sty, 2008 22:08   

Jajo badz tak dobry i skroc mu tego bana do 2016 roku xD

StreetRacer 
ekip@
The Scotsman

Wysłany: Wto 08 Sty, 2008 22:10   

ale w ogóle za co ten baniQ :D ?

jajo 
Naczelny kapłan BANa

Wysłany: Wto 08 Sty, 2008 22:22   

był taki punkt w regulaminie odnośnie treści nacjonalistycznych, nie wiem dlaczego ale nie wyświetla regulaminu teraz, no więc ban był właśnie za to

street tak jakoś mi się napisało w formie pytania, wtedy akurat nie działał amx mod bo serwer padł i przez pare map nie można było nic zrobić

ale steam id mam zapisane

Enti 
ekip@

Wysłany: Wto 08 Sty, 2008 22:35   

dostales bana jak grales pod nickiem JEbac zydow chuj wie czy to ty twoj brat twoj pies klon - twoje steamid zostalo zapisane i zbanowane buzka misiak ;*

gramsobie 

Wysłany: Wto 08 Sty, 2008 22:54   

dla mnie sprawa jest jasna jak slonce. zasluzony ban!
kibolom i nietrzezwej mlodzieszy stanowcze NIE.

www.discography.glt.pl

wislakrk 

Wysłany: Wto 08 Sty, 2008 23:13   

jajo moj nick nie byl faszystowski i nie jestem pierwszym ktoremu takie jaja robisz, dla mnie to jest smieszne. Skoro my nie mozemy sie dogadac miedzy soba to trzeba bedzie zalatwiac z kims ktos jest nad toba, skoro nawreet ostrzezenia nie dajesz ( a powinienes takie sa zasady) to jak ja mam sie trzymac "zasad" ktorych ty jako "przyklad" nie przestrzegasz. Sory ja wysle pm do HA o sprawdzenie tej sytuacji\, ktora niestety jest smieszna :)
Ostatnio zmieniony przez wislakrk Wto 08 Sty, 2008 23:16, w całości zmieniany 1 raz  

mATEj 

Wysłany: Wto 08 Sty, 2008 23:19   

poczułem się obrażony

wislakrk 

Wysłany: Wto 08 Sty, 2008 23:20   

tak? a czemu?

gramsobie 

Wysłany: Wto 08 Sty, 2008 23:22   

wislakrk napisał/a:
tak? a czemu?

odpowiedz na to pytanie znajdziesz w ksiazkach od historii..

www.discography.glt.pl

naur 

Wysłany: Wto 08 Sty, 2008 23:31   

Pewnie jako kibic - zobaczcie temat z Alą i Swiftem - nazywa "Żydami" tylko kibiców przeciwnego klubu, a więc to "przecież nic złego".

wislakrk 

Wysłany: Wto 08 Sty, 2008 23:31   

dobra juz tak nie kozac molu ksiazkowy:)

wislakrk 

Wysłany: Wto 08 Sty, 2008 23:33   

no i swift do dzis czeka na logi lecz jajo cos sie o nie nie stara co daje do myslenia ze nie powinno sie dziac tak jak sie dzialo ze SWIFTEM i ze mna bo sytuacje sa bardzo podobne:)

faker 

Wysłany: Wto 08 Sty, 2008 23:50   

wislakrk napisał/a:
bo sytuacje sa bardzo podobne

yyyyy? jedyne co w tych stytuacjach jest podobne to to,ze chodzi o kibicow z krakowa. wlasnie sie wykazaliscie.
So don't push me
Fill your ass up with lead
So don't push me
I got something for your ass, keep thinking I'm pussy

KuleK 
ekip@

Wysłany: Wto 08 Sty, 2008 23:53   

wislakrk skoro juz wiadomo ze grales na takim nicku to trzeba przeprosic i poprosic o odbanowanie mysle ze to bedzie lepsze rozwiazanie niz zalenie sie komukolwiek i napewno skuteczniejsze ....

StreetRacer 
ekip@
The Scotsman

Wysłany: Sro 09 Sty, 2008 00:16   

no to cie koleś oświecę,

na serwerze wśród adminów nie ma nikogo ponad jajem ani nikogo pod jaja :) (całkiem śmiesznie zabrzmiało)

tylko admin, który dał bana może go zdjąć, taka mała zasada pomiędzy adminami LoLka, w większości współwłaścicielami serwera

Cytat:
jest takie coś jak RN czyli Rada Naczelna dalej znana jako Grupa Trzymająca Władzę i wysyłając PW do HA (który zresztą nie istnieje jeśli chodzi o hierarchię adminów na serwie - co innego forum) możesz jajowi pomachać pindolem za kratami :D (to tak gwoli ścisłości) aczkolwiek muszę przyznać że jak chcesz to umiesz napisać :D

Jajo jako współwłaściciel servera macha jęzorem na prawo i lewo :D i czasami na kogoś ślina spadnie :P

no a na koniec, przyznawszy się do błędu powinieneś przeprosić jak kulek napisał bo nawet jak dla mnie a tolerancje mam większą niż jajo przegiąłeś z tym nickiem.

a teraz napiszę coś jako kibic: Adresuję to do wszystkich brzydali co to są takie cwaniaki - nie wyzywać się na forum ani na serwie bo powodem tego niby jest to że kibicujecie innym drużynom, to jest sport i rywalizacja powinna być typowo sportowa. To jest nie do pomyślenia żeby dwa kluby z jednego miasta tzn nie kluby, banda debili i pseudokibiców (nie mówię o tych kibicach co przychodzą oglądać mecz i dopingować drużynę) zabijają się nawzajem, to jakaś paranoja!! Ja osobiście nie będę tolerował takiego zachowania. Nie będę dawał banów bo mam inne opcje w AMXie więc lojalnie ostrzegam że będę uprzykrzał grę tym którzy nie mają szacunku dla kibiców innych klubów no i ludzi także - ale to chyba rzecz zrozumiała.

P.S. a mówiliście kiedyś że to ja jestem surowy :P

milka 
ekip@

Wysłany: Sro 09 Sty, 2008 01:51   

hmm street... brawo Jasiu... no no no tekstem na koniec rzuciles, ze az normalnie Cie popieram :D

Jajo ma krzywe nogi i ogolnie jest smieszny :)

M

ps. heh zobaczcie co znalazlem... fajne rzeczy mozna znalezc w sieci

L 01/08/2008 - 21:25:54: "Hitler bez Wasow<354><STEAM_0:0:10502594><TERRORIST>" changed name to "ZA ALLAHA !!!!!!!!!!!!!"
L 01/08/2008 - 21:34:17: "ZA ALLAHA !!!!!!!!!!!!!<354><STEAM_0:0:10502594><TERRORIST>" changed name to "BadGirlsBlog.com"
L 01/08/2008 - 22:27:49: "BadGirlsBlog.com<402><STEAM_0:0:10502594><TERRORIST>" changed name to "Wislak Z Krakowa"
Ostatnio zmieniony przez milka Sro 09 Sty, 2008 02:03, w całości zmieniany 1 raz  

wislakrk 

Wysłany: Sro 09 Sty, 2008 02:17   

Moze oswieccie mnie i powiedzcie co wam nie pasuje w moich nickach to nie wy gracie nie obrazam nikogo to tylko nick i gra co to ma do zeczy nie kumam bana jesli kogos urazilem sorki a bez przesady to tylko GRA a dla was chyba cale zycie

jajo 
Naczelny kapłan BANa

Wysłany: Sro 09 Sty, 2008 10:38   

omg żal z nieba dałem się zrobić w jajo, przecież to kolega swifta chciał mnie sprowokować żebym dał bana za free i żeby wyszło jaki to ja niesprawiedliwy jestem i wywalili mnie z RN, a ja dałem się tak łatwo złapać :/

właściwie to gracze napisali mi żebym wszedł na serw bo robisz chlew, niestety amx wysypał się i byłeś zadowolony że gówno można ci zrobić, co do ostrzeżenia to pisałem ci kilkakrotnie żebyś zmienił nicka

co do logów w sprawie swifta to nie ma ich, może jumper hakjer będzie je miał

od początku chodziło o to żeby zrobić mi koło dupy

Enti 
ekip@

Wysłany: Sro 09 Sty, 2008 11:23   

jak to tylko gra to zmien forum i serwer DLA MNIE TO CALE ZYCIE !!@ I NIGDZIE SIE NIE RUSZAM !

jajo 
Naczelny kapłan BANa

Wysłany: Sro 09 Sty, 2008 11:30   

ci którzy wtedy byli na serwerze coś nie bardzo chcą żebyś dalej grał

vox populi vox Dei :D

milka 
ekip@

Wysłany: Sro 09 Sty, 2008 12:08   

jeszcze dodam. ignorantia iuris nocet.

Jajo jest moim podopiecznym. Jest pode mnie. Bede go bronil, bo uwazam, ze jego decyzje sa sluszne i posluszne. Pytal mnie czy moze Cie zbanowac jak wyrazilem zgode... Jajo nie jest taki zly, czas da bana bez sensu, czasem nie...

a gdzie ten nick z zydami?

M

wislakrk 

Wysłany: Sro 09 Sty, 2008 12:35   

Jajo...
po 1 nie chce cie udupic i nic takiego
po 2 nie dales sie zlapac nie szczelaj janow
po 3 zadnego ostrzezenia nie otrzymalem nie wiem czy chcesz teraz zwalic wine na mnie(przesada)
po 4 chce abys dalej byl adminkiem lecz stary ten serw jest luzny a ty akurat uczepiles sie nicka
po 5 niechce mi sie klucic jest to jeden z nalepszych serwow z luzna atmosfera chce tu dalej grac a nie jakies kosy miec z adminami:D

Enti 
ekip@

Wysłany: Sro 09 Sty, 2008 14:25   

po 2 nie dales sie zlapac nie szczelaj janow ŻE ŁAD DA FAK JU MIN !@!@#!#$!$??? milka daj logi z westa wlasnie
bo pamietam ze tam cos fajnego o zydach bylo pisane

JaREjL 
Łowcy
100% LoLek

Ulubiona gra: PES
Wysłany: Sro 09 Sty, 2008 21:03   

Cytat:
wislakrk skoro juz wiadomo ze grales na takim nicku to trzeba przeprosic i poprosic o odbanowanie mysle ze to bedzie lepsze rozwiazanie niz zalenie sie komukolwiek i napewno skuteczniejsze ....

przeproś i nie rób lipy, jak nie rozumiesz co jest złego w nicku "jebać żydów" to [']

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi