Wysłany: Wto 08 Sty, 2008 21:38 Ban !! Za co ? Z jakiej racji ?
Mianowicie gram sobie normalnie chce pokazac swoja fotke tagiem a tu bach niespodzianka i BAN !!!!!!!!
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zostales zbanowany przez jajo
[AMXBANS] Masz PERMANENTNEGO bana na tym serwerze!
[AMXBANS] Zbanowany nick : Wislak Z Krakowa
[AMXBANS] Przyczyna : ' teraz admin mi juz dziala '
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.lolattack.org
[AMXBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 10502594 '
[AMXBANS] Twoje IP : ' 87.239.216.11 '
[AMXBANS] =======================================
Admina Jajo prosze o odbanowanie mnie za nieslusznego bana a Headamina czy Headadminow sam niewiem ilu was jest:D PROSZE o sprawdzanie czasem swoich podopiecznych (adminow) serwera LOLATTACK
czy to przypadkiem nie ty grałeś wcześniej na nicku "Jebac Zydow" ??
hehehe to ma byc pytanie czy stwierdzenie jajeczny?? (ja widzę znaki zapytania ale tak z ciekawości pytam )
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
Fotografika i Kite'y ... bo życie jest piękne
jajo moj nick nie byl faszystowski i nie jestem pierwszym ktoremu takie jaja robisz, dla mnie to jest smieszne. Skoro my nie mozemy sie dogadac miedzy soba to trzeba bedzie zalatwiac z kims ktos jest nad toba, skoro nawreet ostrzezenia nie dajesz ( a powinienes takie sa zasady) to jak ja mam sie trzymac "zasad" ktorych ty jako "przyklad" nie przestrzegasz. Sory ja wysle pm do HA o sprawdzenie tej sytuacji\, ktora niestety jest smieszna
Ostatnio zmieniony przez wislakrk Wto 08 Sty, 2008 23:16, w całości zmieniany 1 raz
no i swift do dzis czeka na logi lecz jajo cos sie o nie nie stara co daje do myslenia ze nie powinno sie dziac tak jak sie dzialo ze SWIFTEM i ze mna bo sytuacje sa bardzo podobne:)
yyyyy? jedyne co w tych stytuacjach jest podobne to to,ze chodzi o kibicow z krakowa. wlasnie sie wykazaliscie.
_________________ Right now I'm on the edge
So don't push me
I aim straight for your head
So don't push me
Fill your ass up with lead
So don't push me
I got something for your ass, keep thinking I'm pussy
wislakrk skoro juz wiadomo ze grales na takim nicku to trzeba przeprosic i poprosic o odbanowanie mysle ze to bedzie lepsze rozwiazanie niz zalenie sie komukolwiek i napewno skuteczniejsze ....
_________________ Masz głowę i chu* to kombinuj !!
na serwerze wśród adminów nie ma nikogo ponad jajem ani nikogo pod jaja (całkiem śmiesznie zabrzmiało)
tylko admin, który dał bana może go zdjąć, taka mała zasada pomiędzy adminami LoLka, w większości współwłaścicielami serwera
Cytat:
jest takie coś jak RN czyli Rada Naczelna dalej znana jako Grupa Trzymająca Władzę i wysyłając PW do HA (który zresztą nie istnieje jeśli chodzi o hierarchię adminów na serwie - co innego forum) możesz jajowi pomachać pindolem za kratami (to tak gwoli ścisłości) aczkolwiek muszę przyznać że jak chcesz to umiesz napisać
Jajo jako współwłaściciel servera macha jęzorem na prawo i lewo i czasami na kogoś ślina spadnie
no a na koniec, przyznawszy się do błędu powinieneś przeprosić jak kulek napisał bo nawet jak dla mnie a tolerancje mam większą niż jajo przegiąłeś z tym nickiem.
a teraz napiszę coś jako kibic: Adresuję to do wszystkich brzydali co to są takie cwaniaki - nie wyzywać się na forum ani na serwie bo powodem tego niby jest to że kibicujecie innym drużynom, to jest sport i rywalizacja powinna być typowo sportowa. To jest nie do pomyślenia żeby dwa kluby z jednego miasta tzn nie kluby, banda debili i pseudokibiców (nie mówię o tych kibicach co przychodzą oglądać mecz i dopingować drużynę) zabijają się nawzajem, to jakaś paranoja!! Ja osobiście nie będę tolerował takiego zachowania. Nie będę dawał banów bo mam inne opcje w AMXie więc lojalnie ostrzegam że będę uprzykrzał grę tym którzy nie mają szacunku dla kibiców innych klubów no i ludzi także - ale to chyba rzecz zrozumiała.
P.S. a mówiliście kiedyś że to ja jestem surowy
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
ps. heh zobaczcie co znalazlem... fajne rzeczy mozna znalezc w sieci
L 01/08/2008 - 21:25:54: "Hitler bez Wasow<354><STEAM_0:0:10502594><TERRORIST>" changed name to "ZA ALLAHA !!!!!!!!!!!!!"
L 01/08/2008 - 21:34:17: "ZA ALLAHA !!!!!!!!!!!!!<354><STEAM_0:0:10502594><TERRORIST>" changed name to "BadGirlsBlog.com"
L 01/08/2008 - 22:27:49: "BadGirlsBlog.com<402><STEAM_0:0:10502594><TERRORIST>" changed name to "Wislak Z Krakowa"
Ostatnio zmieniony przez milka Sro 09 Sty, 2008 02:03, w całości zmieniany 1 raz
Moze oswieccie mnie i powiedzcie co wam nie pasuje w moich nickach to nie wy gracie nie obrazam nikogo to tylko nick i gra co to ma do zeczy nie kumam bana jesli kogos urazilem sorki a bez przesady to tylko GRA a dla was chyba cale zycie
omg żal z nieba dałem się zrobić w jajo, przecież to kolega swifta chciał mnie sprowokować żebym dał bana za free i żeby wyszło jaki to ja niesprawiedliwy jestem i wywalili mnie z RN, a ja dałem się tak łatwo złapać :/
właściwie to gracze napisali mi żebym wszedł na serw bo robisz chlew, niestety amx wysypał się i byłeś zadowolony że gówno można ci zrobić, co do ostrzeżenia to pisałem ci kilkakrotnie żebyś zmienił nicka
co do logów w sprawie swifta to nie ma ich, może jumper hakjer będzie je miał
od początku chodziło o to żeby zrobić mi koło dupy
Jajo jest moim podopiecznym. Jest pode mnie. Bede go bronil, bo uwazam, ze jego decyzje sa sluszne i posluszne. Pytal mnie czy moze Cie zbanowac jak wyrazilem zgode... Jajo nie jest taki zly, czas da bana bez sensu, czasem nie...
Jajo...
po 1 nie chce cie udupic i nic takiego
po 2 nie dales sie zlapac nie szczelaj janow
po 3 zadnego ostrzezenia nie otrzymalem nie wiem czy chcesz teraz zwalic wine na mnie(przesada)
po 4 chce abys dalej byl adminkiem lecz stary ten serw jest luzny a ty akurat uczepiles sie nicka
po 5 niechce mi sie klucic jest to jeden z nalepszych serwow z luzna atmosfera chce tu dalej grac a nie jakies kosy miec z adminami:D
po 2 nie dales sie zlapac nie szczelaj janow ŻE ŁAD DA FAK JU MIN !@!@#!#$!$??? milka daj logi z westa wlasnie
bo pamietam ze tam cos fajnego o zydach bylo pisane
wislakrk skoro juz wiadomo ze grales na takim nicku to trzeba przeprosic i poprosic o odbanowanie mysle ze to bedzie lepsze rozwiazanie niz zalenie sie komukolwiek i napewno skuteczniejsze ....
przeproś i nie rób lipy, jak nie rozumiesz co jest złego w nicku "jebać żydów" to [']
_________________ "Przyjaźń jest wszystkim, to coś więcej niż talent, więcej niż władza. Nigdy o tym nie zapominaj."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali