Wysłany: Nie 14 Paź, 2007 20:19 ban.przprosiny.etc
dobry, mi tam nie zalezy na sciagnieciu bana, ale jesli urazilem gracza: "AlA" za chwilowy nick "witaj bocie z innej mamy " to sorki koles ale lekko mnie po winku nosi ale zawsze na wesolo, do admina nic nei mam. pa
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
Po pierwsze jestem kobieta.Po drugie niewazne czy pijany czy nie, ale zawsze sie najpierw mysli pozniej mowi.Co do bana to mi to wisi czy go bedziesz mial czy nie, bo dla mnie tacy ludzie jak ty nie istnieja.Wykazales sie tylko tym ze dla ciebie rodzina wazna nie jest bo nie szanujesz innych.
ja Ci nie zalezy to po co piszesz? Dla mnie czlowiek pijany czy trzezwy powinien zachowac umiar. Jezeli nie potrafi niech sie nie komunikuje z innymi tylko gra.
dobrze ze nie napislem ile mam lat, no i nie obrazaj mnie ala. tak naprawde nikt z nas nie istnieje : Zeitgeist.(2007).[DVDRip]-XviD-MP3 no to chyba tyle, w banach sie nazywam chyba kyuzo.mp3 lub podobnie. wiecej tu nie wejde wiec darujcie sobie. a moze wejde. a no i z tym pijany... tak sobie whisky pykalem dalem nick i od razu zmienilem bo sie ogarnalem z lekasza ale ktos zauwazyl. sorki za tego kolesia. To ja przepraszam dziewczyne/kobiete AlA'e za glupi nick.
Ostatnio zmieniony przez psn Pon 15 Paź, 2007 12:27, w całości zmieniany 1 raz
Ja cie nie obrazam w zadnym wypadku.Jezeli nie zrozumiales tego co napisalam to juz nie moj problem.A co do bana to tak jak juz napisalam mało mnie to obchodzi czy bedzie mial miesiac czy na zawsze czy na godzine
_________________ bO ChOdZi O tO bY mIeĆ PrZy sObIe OsObY CeNnIeJsZe nIż ZłOtO
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali