Kto tu ma kompleksy. Blu weś człowieku niespełnione marzenia, swojemu chłopakowi też na zdjęciach takie bajery dokładasz? Hahahaha... A ty Mazzeo weś nie powtarzaj sie z tymi drzwiami. Sam w domu mieszkasz w pokoju bez klamek no to gratuluję. Idź dalej strugać kołka , którym jesteś. Serw nie dojebany, ludzie z dupy, błoto jak sam skurwysyn jedyne co tu ujdzie to ankiety.
o ja... opanujcie sie troche, troche szacunku dla kobiet, rozumiem ze przyszla tu i 'nabluzgala' na wszystko co sie da, ale wydaje mi sie ze jakis poziom powinniscie utrzymac mimo wszystko, a nie odszczekiwac na wszystkie jej teksty ...
niech mi jajo da bana to taki dym zrobie ze nic nie zostanie, no oprocz Kononowicza na ktorego placa 1 do 10000 ze bedzie Marszalkiem Sejmu > taka promocja w Bettsson lub Unibecie nie pamietam
95% postów w tym topicu nie liczać postu "lola" schodzi na taki sam poziom jak założyciela tematu jak nie gorszy "
jednym słowem zenada z drabiny na kucaka.
jak dzieci przekrzykujecie się z jakimś 14 latkiem , któremu zwisa i powiewa lol attack. A najgorsze jest to ,że chcecie mu udowodnić że jest bardziej głupi od was , a staje się odwrotnie.
teraz prosze na mnie powjezdzajcie . Takie jest moje zdanie na ten bezsensowny topic , który powinien być zamknięty zaraz po otwarciu z permem.
wszystko jak wszystko ale po cześci zgadzam sie z GeGim
no i uważam ze te uniesienia niepotrzebne,
a poziom hehehe no >> żal
i chyba tyle, hehehe po prostu jak się to czyta to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać ogólnie polewka xD
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
Ostatnio zmieniony przez gram_nogami Czw 10 Maj, 2007 12:56, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali