prosze o zbanowanie Pyry i wyniesienie konsekfencji.
przeciez sam prosiles zeby po tobie pojechac, to co krzywisz jape
jak chcesz sie robic dorosly i dojrzaly w taki sposob (z gory wiedzac ze piszesz glupoty i skazany jestes na posmiewisko) to sam miej do siebie petensje, a nie teraz tu wielce jedziesz " niby postawe na piatasa"
ps. bez obrazy piatas, ale Ty tu jestes glos przesadzonego rozsadku (ktos taki jest potrzebny )
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
No ciekawa historia, bo konto jest na 100% twoje, na jednym serwerze grałes 30 kwietnia u nas 7 maja, mowisz, ze nie grasz hmmm.. ip nie jest to samo, ale z tej samej puli, wiec to ktos bliziutko ciebie
moze rzeczywiscie ktos ci podebral konto, a moze jakis kumpel gra u ciebie, a moze ci cos odbilo a teraz jak sie wydalo to probujesz to odkrecic...
tylko przez wstawiennictwo mateja wywalam dane, ale na odbanowanie bym nie liczyl
Ostatnio zmieniony przez Blu Pią 11 Maj, 2007 13:52, w całości zmieniany 1 raz
WTF? To moje dane a ja nie grałem w csa już sporo czasu przerzuciłem się na WIII ladna beka zresztą jebie mnie to w sumie Co złego to nie ja dostałem jakieś pogróżki na gg mówie o co kaman kumpel mi podesłał to stronę to już się domyślam ze tutaj jakiś mądry kolega się znalazł co pogrozki mi na gg przyslal. Ale dobra bo wygląda tak jakbym sie tłumaczył a nie mam z czego to nie ja. Jakiś durny mało śmieszny dowcip bądź prowokacja zresztą ja tutaj konto mam już 2 lata to po huj bym coś takiego robił? Więc ode mnie prosze się odpieprzyć. A skoro to mój steam_id to sprawdzę.
Może ktoś u mnie kiedyś wszedł na serwa a potem założył konto nie wiem :/
P.S
Spóźnione Wszystkiego najlepszego aronq, ; ] Heh przez ten incydent chyba zacznę wchodzić na lolka bo ładne jaja sprawdzę tylko steam bo jeśli działa to wynika z topicu, że mam perma no comment Mieszkam obok mATEJ'a to może potwierdzić wersję
EDIT
BLu jeśli możesz to wyrzuć te dane bo mi tu łeb utną jak tak dalej pójdzie Zresztą przestarzałe z ESL'a Zmieniłem hasło do steam'a już Nigdy więcej kompa przy znajomych no comment sprawdźcie tylko ip jeszcze postów czy to samo to bede wiedział już chociaż w sumie to nie możliwe ;/ Neta mam podzielonego Dzieki mATEJ za ten wpis.
Ostatnio zmieniony przez uLt!MaTe Pią 11 Maj, 2007 13:55, w całości zmieniany 4 razy
No gadałem z Arturem przed chwilą i prosił mnie żebym się wstawił za nim. Ktoś mu się prawdopodobnie wrypał na konto i zrobił brzydką kupę.
Wątpię w to że to on mógł być bo to spokojny chłopak i niby dlaczego robiłby taki burdel skoro grał tutaj już ładnych pare lat i nigdy mi się jeszcze nie skarżył.
Poza tym gdyby to był on to nie wyzywałby wszystkich na początku a potem z innego konta prosił o odbanowanie bo to raczej do niego nie podobne.
Dzięki Blu... No nie wiem, chciałbym zostać odbanowany, bo zostałem zbanowany nieuczciwie ale dobra rozumiem jak sie nie da to trudno i tak nie gram póki co to nie robi mi to różnicy.
Blu napisał/a:
a moze jakis kumpel gra u ciebie
nie nazwałbym tego czegoś kumplem.
Może kiedyś o ile nie sprzedam konta...Dobrze, że chociaż nie zajebali tylko zrobili głupi dowcip. Chociaż takie coś mogło doprowadzić do tego, że jeszcze wpierdal dostane u siebie no comment. Cóż tak czy inaczej dzięki. Pozdro 3majcie się.
w sumie dobrze że przynajmniej dane usunąłeś Blu.
może to brzmi głupio/śmiesznie ale u nas na osiedlu na prawdę można zebrać niezły wpierdol za takie internetowe kozaczenie, nawet jeżeli to jest pomyłka ;p
Muszę przyznać, że posty użytkownika lol'a mają większy poziom od większości postów pozostałych użyszkodników (przede wszystkim Pyry).
aronq napisał/a:
Riposta powinna być taka.
95% postów w tym topicu nie liczać postu "lola" schodzi na taki sam poziom jak założyciela tematu jak nie gorszy "
jednym słowem zenada z drabiny na kucaka.
jak dzieci przekrzykujecie się z jakimś 14 latkiem , któremu zwisa i powiewa lol attack. A najgorsze jest to ,że chcecie mu udowodnić że jest bardziej głupi od was , a staje się odwrotnie.
teraz prosze na mnie powjezdzajcie . Takie jest moje zdanie na ten bezsensowny topic , który powinien być zamknięty zaraz po otwarciu z permem.
Muszę przyznać, że posty użytkownika lol'a mają większy poziom od większości postów pozostałych użyszkodników (przede wszystkim Pyry).
aronq napisał/a:
95% postów w tym topicu nie liczać postu "lola" schodzi na taki sam poziom jak założyciela tematu jak nie gorszy "
jak dzieci przekrzykujecie się z jakimś 14 latkiem , któremu zwisa i powiewa lol attack. A najgorsze jest to ,że chcecie mu udowodnić że jest bardziej głupi od was , a staje się odwrotnie.
teraz prosze na mnie powjezdzajcie . Takie jest moje zdanie na ten bezsensowny topic , który powinien być zamknięty zaraz po otwarciu z permem.
Właśnie o to mi chodzi. Aron świetnie to ujął.
ale za to My mamy śmiech z tego co on/ona pisze, i co z tego że nie zachowaliśmy poziomu..... a kto powiedział że mamy..
aronq napisał/a:
Właśnie o to mi chodzi. Aron świetnie to ujął.
ale za to My mamy śmiech z tego co on/ona pisze, i co z tego że nie zachowaliśmy poziomu..... a kto powiedział że mamy..
lepiej bym tego nie ujol...kurwa panowie troche loozoo...gadacie jak jacys pierdoleni urzednicy czy adwokaci bez poczucia humoru:P...
Pan Vieru znam go, spoko ziom ^^ ; P a co do tego topicu to opowiem Wam historię pewnego Żala o imieniu LoL.
uLt!MaTe presents "Żal do Żala bedzie Żenada xD"
Żalowa historyjka: To powinna być odpowiedź na poziomie człowieka inteligentnego haha i topic zamknąc czymś takim jako happy ending xD
Dawno, dawno temu za siedmioma żalami, za siedmioma lamami w odległej żalaktyce żył sobie "lol". Typowy żal będacy dowódem na to, że wśród nas żyją taborety. Człowiek, który nie wierzy w tą teorię nigdy nie powinnien mówić żal. Lol(owa?) była w swym Żalowo Town przykładem na to, że żal uświęca headshooty. Myślała, że sprowokuje tutaj kolegów a ten sie śmieje kto ma żal ostatni. Swoimi bluzgami dolała żalu do ognia i potoczyło się jak potoczyło. Pewnie rodzice wyjechali więc żala nie ma, lamy harcują... Blu podzielił żala choć go nie było. Zdarza się. Pamiętaj jak żal Bogu, tak żal Tobie lol i zapamiętaj z tej opowieści o sobie ważną lekcję na przyszłość Kto pod kim żal układa, ten sam jest żalem
Cóż chyba się zbieram, rano trzeba wstać, a kto rano wstaje, ten żal dostaje Chce się załapać. Nigdy nie mówcie żal zanim nie zlamicie cenna wskazówka ;]
Chyba byłem na dworze jak z nieba padał żal naprawdę, żal mi siebie.
Nie kłam więcej, żal ma krótkiego penisa a jak wiemy wszystkie żale prowadzą do Lolattack.org ;]
I proszę nie odpisywać na ten post jak będzie Was za dużo bo gdzie żalów sześć tam żalowo jest.
Sorki za ten nic nie wnoszący do dyskusji post, ale nie ma to jak zryć sobie żalem psyche na wieczór. Dobranoc Wszystkim.
Omg... nie przyznaje się bo to nie ja. Chciałem Was rozbawić wczoraj z mATEJ'em śmialiśmy się z tych przemienionych przysłów ale żart tak niskiego poziomu najwidoczniej ze Was nie rozbawił i chyba cos z moim poczuciem humoru nie tak heh no trudno. Popieram zamknijcie ten temat jak się wszystko wyjaśniło a do Ciebie blu mam prośbę czy mógłbyś mi wysłać na prv ip lola? Skoro z tej samej puli to polukam z nim na innych serwisach moich mianowicie na moim pop center czy i tam nie stworzył konta i nie narobił burdelu. z gory dzieki
Ostatnio zmieniony przez uLt!MaTe Sob 12 Maj, 2007 10:45, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum