No zacząłem grać 2-3 lata temu na lolku w kafejce Akira pod nickiem Artti888. Grałem dość długo jednak CS mi się znudził i zaprzestałem gry w zeszłe wakacje. Teraz kozaczę w Warcrafta, staram się chociaż ;] Ale właśnie płytkę złamałem z FT i kutwa musze chyba kupić nowy zestaw a stary sprzedam bo Reign śmiga cale to zajscie jakos mnie na csa ustawilo wejde polamic troche hehe teraz u sasiada jestem ale co tam. Szkoda tylko ze na lolka nie moge wejsc przez jakiegos idiote.
No zacząłem grać 2-3 lata temu na lolku w kafejce Akira pod nickiem Artti888. Grałem dość długo jednak CS mi się znudził i zaprzestałem gry w zeszłe wakacje. Teraz kozaczę w Warcrafta, staram się chociaż ;] Ale właśnie płytkę złamałem z FT i kutwa musze chyba kupić nowy zestaw a stary sprzedam bo Reign śmiga cale to zajscie jakos mnie na csa ustawilo wejde polamic troche hehe teraz u sasiada jestem ale co tam. Szkoda tylko ze na lolka nie moge wejsc przez jakiegos idiote.
ahahahha ahahhahaha hahahahhhaha dobrze ze tego newsa napisaliscie bo juz mi sie nudzilo. swietny temat i zasluguje na przyklejenie i chcialbym jeszcze pochwalic swietna fotomanipulacje z wibratorem hahah :* sory, ze tak odswiezam ale jestem czytelnikiem newsow, a takie ciacho pominalem w roku:(
A Photoshop Pierwsza klasa Hmm a już myślałem że Blu zostanie jako ona :(
Polew na Maxa Jeszcze z dwie takie akcje i Lolek odżyje na nowo bo coś tak teraz wegetuje [Bo ja coś mało gram(skromność :Pnie to żebym coś mówił ale.. )]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali