Wysłany: Pon 07 Maj, 2007 16:50 bloto kurwa zal z nieba za co bankurwa ?
dostalam kurwa bana nie wiem kurwa za co dzieci free for allu. Zal kurwa z nieba po prostu zal lole jebane chuje niemyte pierdolone w (_O_) przez bialego murzyna !!! SSijcie mi z drabiny na stojaca.
P.S. Błoto jak sam skurwysyn !!!!!!
zaiste piekny jestes mily moj. Loze nasze z zieleni...
LoL mam nadzieje, ze jeszcze kiedys wpadniesz. Co do ssania z drabiny na stojaco. Jest to juz nieco przestarzala metoda. Teraz musisz zwisac z drabiny, Tobie musi stac jak marchewa rownolegle do powierzchni, o ktora oparta jest drabina, a ciagnacy musi kleczec, miec zawiazane oczy, masturbowac sie i w momencie szczytowanie trysnac podwojna dawka tak, zeby zrosilo was obydwu.
tak w ogóle to uwazajmy na słowa, bo zaraz przyjda krzykacze i zaczna gadac, że nie traktujemy poważnej osoby która przyszła wyjaśnić sprawę bana i dlatego właśnie wszyscy z lola odchodza...
Eh no rzeczywiście trochę mnie poniosło. Miałam gorszy dzień. Ale to nie znaczy, że możecie po mnie jeździć na serwerze. Radziłabym skontrolować niektórych graczy bo tam błoto jak sam skurwysyn jest... Powiesz słowo żal czy rush bo stoją jak palanty to odrazu bana dostajesz i wrzuty. Ten serwer zszedł na psy. Nie licze na odbanowanie bo i nawet nie mam zamiaru wchodzić więcej na ten serwer skorzystam z propozycji tam są drzwi. Nie mówię o wszystkich no ale kurwa tam grają żalowi ludzie. Szkoda, że tak się rozpoczęła moja kariera na lol attack. A propo ssania to możecie mi possać minetkę ale połowa z Was nie widziałą nigdy gołego kobiecego ciała. BB napki.
Ale ja prosze o kulturalne rozpatrzenie sprawy lol'a bo tu sie robi wulgarny offtop a kolezanka/kolega wyrazil po prostu w dosc emocjonalny sposob swoj zal do adminow serwera za, byc moze, nadgorliwe wywiazywanie sie z powiezonych obowiazkow .
Koleżanka, koleżanka. Dziękuję Ci piatas. Wiem, nie powinnam wyrażać swojego żalu w aż tak dosadny sposób, ale poniosły mnie nerwy jak nigdy. Mam mnóstwo problemów w życiu i nie powinnam złości przelewać na Bogu winnych ludzi. Przepraszam za swoje zachowanie. To się więcej nie powtórzy bo mnie tu już nie zobaczycie. Żegnajcie.
No może bym chciała jednak zajrzeć... ban rozumiem ale za co perm. Widać, że tym serwisem rządzą ludzie nie nadający się na to stanowisko. pOsE dobrze zrobiłeś odmawiając bo prawiczki mnie nie podniecają. Zobaczyłbyś nagą kobietę i zanim doszłoby do stosunku tyś już pusty. Nawet nie spełniłbyś moich oczekiwań. Ehhh... chłopcy, chłopcy za grosz szacunku dla płci przeciwnej. Może sobie zasłużyłam ale na pewno nie na perma. Za 2 tk dostaje się na tym serwie perma? Coś mi się nie wydaje...
Może piękna nie jestem ale ważne, że sama siebie akceptuję. Kto powiedział, że w "szczelanki" można grać tylko Wam? Emancypantki, Sufrażystki i Feministki wywalczyły równouprawnienie więc (...)
Możecie się pośmiać, proszę bardzo mnei to zwisa i nie wstydzę się siebie. Proszę o zdjęcie mi perma i zostawienie 5 dniowego bana.
jaka piekna koronkowa bluzeczka, az podraznie sobie sutki
wrzucanie tego zdjecia nie bylo najlepszym pomyslem, ale jestem sklonny stwierdzic po tym co napisalas w pierwszym poscie... ze nie nadajesz sie nawet do dluzszej rozmowy przez internet, a co dopiero w realu, wiec jestem w stanie zrozumiec twoja walke o internetowa tozszamosc
jestes moze nimfomanka? skoro wszyscy maja Ci tak ssac minetke (nawiasem mowiac minetke sie robi a nie ssa - spytajcie kulka on to czesto robi )
jezeli lubisz sie pierdolic (seks to zbyt banalne stwierdzenie) na ksztalt begerki - kon owies, kojarzysz przeciez jestes inteligentna kobieta - to proponuje seksuologa, psychologa psychiatre (whatever) bo w przyszlosci mozesz nienajlepiej zakonczyc swoja nedzna egzystencje na tym wspanialym ziemskim globie (pozdro virusX)
ban nie za 2tk tylko za poziom wypowiedzi -
a teraz zegnam - ide podraznic sobie sutki, a Ty possaj sobie minetke
No może bym chciała jednak zajrzeć... ban rozumiem ale za co perm. Widać, że tym serwisem rządzą ludzie nie nadający się na to stanowisko. pOsE dobrze zrobiłeś odmawiając bo prawiczki mnie nie podniecają. Zobaczyłbyś nagą kobietę i zanim doszłoby do stosunku tyś już pusty. Nawet nie spełniłbyś moich oczekiwań. Ehhh... chłopcy, chłopcy za grosz szacunku dla płci przeciwnej. Może sobie zasłużyłam ale na pewno nie na perma. Za 2 tk dostaje się na tym serwie perma? Coś mi się nie wydaje...
Może piękna nie jestem ale ważne, że sama siebie akceptuję. Kto powiedział, że w "szczelanki" można grać tylko Wam? Emancypantki, Sufrażystki i Feministki wywalczyły równouprawnienie więc (...)
Obrazek Możecie się pośmiać, proszę bardzo mnei to zwisa i nie wstydzę się siebie. Proszę o zdjęcie mi perma i zostawienie 5 dniowego bana.
dobra nie pitol tylko właź na drabinę bo zaraz mATEJ przyleci
Źle na krześle siedzisz! Będziesz miała krzywy kręgosłup, jak 70% młodych ludzi!
A tak na powaznie to na chuja ci ta zmiana na 5 dni, skoro tu już nie wejdziesz? Wiesz, my czasem organizujemy akcję charytatywną i rozdajemy permy Wiesz, wiosną baniki, a na święta czasem jest amnestia. I tak co roku
Cytat:
połowa z Was nie widziałą nigdy gołego kobiecego ciała
No niestety, jedynie ty z nas pewnie widziałaś. Swoje .
Cytat:
pOsE dobrze zrobiłeś odmawiając bo prawiczki mnie nie podniecają. Zobaczyłbyś nagą kobietę i zanim doszłoby do stosunku tyś już pusty. Nawet nie spełniłbyś moich oczekiwań. Ehhh...
Ehh ehh ehh, non stop jakies ssanie i seks... poza tym glodnemu chleb na myśli Więc daruj sobie takie teksty, bo to po twoich postach można wywnioskować że jeszcze sie nie jebałaś (jezu, przepraszam, 0 szacunku dla kobiet... ale przecież jest równouprawnienie, nie?).
Cytat:
Więc - tam są drzwi?
Tu masz takie różowe, jak je otworzysz to może wreszcie znajdziesz kogoś, kto ci possa
O QRWA , buhahahha buhahahah, chciałbym coś tu dodać , napisać ale sam nie wiem co . Jestem rozbity czytaniem postów naszej jakże ślicznej koleżanki.
Drogie dziecko jak co niektórzy tutaj "ssali minetke" i robili cos więcej czego ty zapewne jeszcze nie doświadczyłaś to ciebie w tym czasie kogut za kaczorka po podwurku oprowadzał , wiec pochamuj troszke
_________________ im więcej pije tym wiecej wylewam, im wiecej wylewam tym mniej pije czyli im wiecej pije tym mniej !
Kto tu ma kompleksy. Blu weś człowieku niespełnione marzenia, swojemu chłopakowi też na zdjęciach takie bajery dokładasz? Hahahaha... A ty Mazzeo weś nie powtarzaj sie z tymi drzwiami. Sam w domu mieszkasz w pokoju bez klamek no to gratuluję. Idź dalej strugać kołka , którym jesteś. Serw nie dojebany, ludzie z dupy, błoto jak sam skurwysyn jedyne co tu ujdzie to ankiety.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali