Wysłany: Nie 09 Mar, 2008 10:44 Dzien Kultury na LoL AttaCk
Witam.
Wychodze z inicjatywa aby dla jaj i na probe zrbic dzien KULTURY na srv.
Zenujace staje sie jak 13 latkowie rzucaja miechem na lewo i prawo nie mowiac juz o tym co wypisuja
Jesli RN lub jej grywajaca czesc jest za niech wyznaczny konkretny termin i w ten dzien KAŻDE "brzydkie słówko" byłoby karane KICKIEM
ps. Przynajmniej do godziny 22:00
Pozdro.
Ostatnio zmieniony przez HamanN* Nie 09 Mar, 2008 10:45, w całości zmieniany 1 raz
Bardzo fajny pomysł, ale obawiam się że ilość wysyłanych wiadomości na "say'u" bardzo się zmniejszy, niektórym trudno określić jakąś sytuację inaczej niż "pierdol się" czy "kurwa".
Hmm jajo jak zwykle myslenie boli .Ja uwazam ze jest to bardzo dobry pomysł i wcale nei trzeba siedziec w konsoli, mozna wgrac moda ktory za nas bedzie kickowal za brzydkie slowo lub dawal bana na minute np. Bardzo fajny pomysł
_________________ lol lol i jeszcze raz lol,lolowo
chyba nie chodzi o to żeby było luźno i jakieś osoby przeklinają do kwadratu,
zawsze mieliśmy looz jeśli o to chodzi, jednakże wiem, że czasami uszy więdną i nie da się tego dłużej słuchać,
ja bym proponował zwracać uwagę w kulturalny sposób i tyle, nie jesteśmy rodzicami aby wychowywać ludzi,
jednak jako społeczność mamy wpływ na nasze otoczenie, wystarczy zacząć od siebie i przekazywać pozytywne kolejnym osobom,
to tak jak z wandalami na osiedlu, mała grupka rządzi większością, jak się zmobilizujecie to uda wam się coś zdziałać,
ja to tak widzę
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
jeden dzień tu nic nie zmieni, trzeba zacząć od samego siebie, później pokazywać wzorce innym i w grupie gnębić tych, którzy się im się nie chcą podporządkować - to nie grupka ma mieć negatywny wpływ na większość lecz większość ma mieć pozytywny wpływ na tą negatywnie nastawioną grupkę.
Powodzenia
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali