no wiec postanowilem zrobic w ESL taki 4FUN team LoL AttAcK player Fan's, przyda sie reklama serwera, dlatego jesli chcesz dołączyć do LoL AttAcK player Fan's wejdz na http://www.esl.eu/pl/team/2135519/ i dołącz pw: lolek , mam nadzieje ze bedzie mnostwo osob...do adminow lola, mam nadzieje ze nie macie nic przeciwko i sami dolaczycie
Inicjatywe popieram. Jak najbardziej, aczkolwiek uwazam, ze najpierw nalezaloby zapytac Jumpera i Akire czy nie maja nic przeciwko wykorzystywaniu nazwy.
mam nadzieje ze mozna byc w 2 "teamach" na raz bo niedlugo planujemy costam popykac troche 3/3 albo 5/5 esl .. i nie chce zadnych problemow odnosnie tego
_________________ " Jeżeli coś ważnego musi być zrobione (czy to w pracy, czy w domu), w końcu zrobi to ktoś inny. Jeżeli zaś nie zrobi - to znaczy, że mogło być nie zrobione i świat się nie zawalił."
chcialem milka zeby ktos to napisal przedemna. jak widzicie ludzie nigdy nie zakladlismy zadnego klanu chociaz bylo kupe takich propozycji.
po prostu z klanem to jest tak ze w pewnym moencie zaczyna sie albo piac po szczeblach jakis rankingow albo mu nie idzie i lami strasznie. w obu przypadkach do dupy bo ... (teraz bedzie wywod typy Public Relations)
JESLI KLAN WYGRYWA:
stajemy sie coraz bardziej PRO co za tym idzie zaczynamy byc postrzeganijako KLAN czego bym nie chcial i co dalej za tym idzie jestesmy postrzegani jako CI CO GRAJA ZAJEBISCIE co za tym idzie CI CO GRAJA LEPIEJ NIZ INNI co za tym idzie WOZIMY SIE ... co juz jest rzacza negatywna bo o ile lubie sie wozic z tym jacy jestesmy zajebisci to woze sie tym ze u nas fajnie, milo , przyjemnie i z jajem (znaczy sie smiesznie ... poza tym co tu sie plata)
JESLI KLAN PRZEGRYWA (bardziej juz prawdopodobne):
juz nawet nie tyle co przegrywa ale po prostu z braku dobrego ORG nie ma kto jakos tak po ludzku drogi klanu ukierunkowac.
czyli jestemy postrzegani nie jako bestronni ktorzy maja w dupie bycie PRO a jak jako jakis mega lamerski klan co to ma jakas strone www i serwer FFA i jakies forum.
zawsze bylismy przeciwni temu aby uzywac nazwy lolattack do tworzenia klanu bo nazwa miala zrzeszac graczy z roznych klanow a nie wystawiac swojego. chujowe to i nie podoba mi sie.
za Jumpa odwaze sie powiedziec ze mnie poprze i tez powie ze chujnia.
wiec prosilbym o to abyscie sobie odpuscili wystepowania na jakis ligach pod naszym szyldem i podawania naszej strony jako klanowej i naszego serwera jako klanowego.
jak juz milka powiedzial. trzeba bylo sie spytac.
jakby ktos poszukal to regularnie ktos o to pyta i regularnie prosba jest ta sama -> NIE.
chcecie klan ??
spoko. moge nawet pomoc ale nie w ten sposob.
wymyslcie nazwe. pogadam z Jumpem zeby zajebal wam alias NAZWAKLANU.lolattack.org
potem stronke sie jakos machnie. forum klanowe mozna dolozyc jakos do naszego, po prostu zrobie wam dziay ukryte tylko dla czlonkow klanu i jakies publiczne gdzie klan moderuje i mozecie jechac.
bo tak to teraz do dupy. nie mowie ze sam bym czegos nie pogral czasem ale nie jako lolattack.
rozumiem jakies turnieje jak ostatnie allegra czy cos takiego. jednorazowa reprezentacja i tyle. ale nie klan.
wezcie na przyklad nazwijcie sie ekip@ czy cos takiego.
jak dolozycie strone to fajnie to brzmi:
ekipa.lolattack.org
nazywacie sie EKIPA i tyle - prosto, chwytliwie, krotko i co najwazniejsze nie ma konfliktu interesow
na stronie macie duze EKIPA i jedynie dopisek (by lolattack.org)
jak to wszystko fajnie dograc to i strona sie nie bedzie pierdolic, wy gracie pod naszym/nie naszym szyldem i nikomu sie krzywda nie dzieje.
albo BANDA <- bo lubie ta nazwe, moj pierwszy klan ktory zakladalem z zulkiem jeszcze ale nie dojebywalbym sie o nazwe a z polaczeniem tez by bylo fajnie:
banda.lolattack.org
Przeszedl wujek, zajebal wyklad i mam nadzieje, ze wam troche rozjasnilo idee, ktore zakorzenione sa w rozowym mozgu siwego Wujka. LoL AttAcK to nie klan... proponuje zrobic haslo reklamowe LoLka. Jako nagrode proponuje slocika na 1 m-c... Konkurs na haslo miesiaca... ma byc krotkie i wyraziste. Krotkie - bo bedzie to button, wiec musi sie szybko wyswietlac, czyli max 5 obrazkow w gif-ie. Musi byc sensowne, azeby na buttonie bylo czytelne i zrozumiale. Musi byc takze blyskotliwe. Musi byc ah i oh. Jutro ja sie przebudze z mego "snu" postaram sie wszystko jakos sensownie napisac.
Akira mi niechodzilo o to zebysmy zalozyli taki klan i raczej nie grac w esl, tylko zeby zareklamowac lola w esl ze cos takiego istnieje a ze dolanczamy do teago teamu to zeby pokazac ludziom ile osob lubi tam grac i przebywac a jak nie podoba sie ten pomysl to tylko powiedz to usune
wpisz fan, fans i zobacz ile jest takich "grup" ktore nic nie graja, poprostu uwazam iz jest to reklama, pokazanie ze jest sie jakas tam ekipa ktora cos laczy
sporo serwisow ma swoj fanklub i jakos nikt nie pytal sie czy moze go zalozyc
bo przeciez zeby powiedziec TAK gram na lolku nie musze Cie/Was pytac o pozwolenie, a dolaczenie do takiej grupy dla mnie wlasnie tym jest
i znowu nie zrozumiales leno. teraz to juz nawet gorzej. hmm sa pewne subtelne roznice pomiedzy.ekipa a ekipa lolattack
kurwa po prostu nie chce takiego klanu i juz. macie sobie klan zakladac to zrobcie po prostu ekipa ale odpusccie sobie w nazwie lolattack.
nie obchodzi mnie czy inne serwery maja czy nie maja. my nigdy miec nie chcelismy.
ehhh ide do pracy. jak wroce to sie wyprodukuje na ten temat bo tu widze ze nie kumacie.
ludzie to jest budowanie marki i zwykly marketing reklamowy. oczywiscie ze zgadzam sie ze fajny bylby klan zrzeszajacy graczy ale nie w taki sposob. po prostu leno nie kumasz delikatnej roznicy pomiedzy wsparciem przez nas klanu ktory jakoby jest obok calosci a tworzeniem przez nas klanu.
chcetny jestem aby wesprzec ale przeciny tworzeniu.
kurwa nie mam czasu na szerszy opis tego.
potem cos napisze.
... aha
ta nazwa jest jeszcze bardziej beznadziejna od poprzedniej.
ja juz napewno nie bede gral klanowek pod tagiem Lolattacku ...
co do postu aKiry - tak zgadza sie ... popieram to rozumowanie
ale jezeli sie dolaczy jeszcze 50 osob ... to tak jak napisal Qri - widac ze z nas jest pewna ekipka stalych bywalcow / badz tez kochajacych lolattack
jezeli nie chcecie - ok tez to uszanuje
_________________ " Jeżeli coś ważnego musi być zrobione (czy to w pracy, czy w domu), w końcu zrobi to ktoś inny. Jeżeli zaś nie zrobi - to znaczy, że mogło być nie zrobione i świat się nie zawalił."
aKiRson kochanie tu nie chodzi ze my zakladamy klan LoL AttAcK...
tu chodzi o pokazanie sie z necie ze jest cos takiego jak lolattack (bez grania w tych pr0ligach ) koles dostanie od kogos po dupie chodzby w funmapie, patrzy a tu kolo ma "team" xxx(tutaj cos co sie Irlandczykowi spodoba) LoL AttAcK> wchodzi na niego patrzy a tam 75 osob i podane IP serwa, mysli sobie wejde zobacze
niech wejdzie 9 pr0bezmozgich burakow ---> zbnuje sie
ale niech wejdzie choc 1 osoba ktora wkreci sie w lolka... bedzie fajnie
co do nazwy...
moze "tak! gram na LoL AttAcK-u"
albo po prostu LoL AttAcK players
co wy na to??
wogole to bez obrazy ale to cale bo ja to zrobilem i jak ktos chce uzyc slowa lolattack to juz jest be, jak dla mnie jest to troche irracjonalne.
byla juz o tym mowa o nazwie w "ciezkich chwilach" serwa i widze ze nie doszlismy (spolecznosc tworzaca RN) do pelnego porozumienia, ale puki co nie ma z tym problemow...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali