Gurbi to tylko żarty pod koniec mapy no inny tez gadali a tylko ja bana dostalem za nic odwies mi go spowrotem blagam nie bądz taki ze pozartowac nie mozna jak chcesz to moge sie nie odzywac prawie ale odwies tego bana
No poprostu wyzywali sie pod koniec mapki ja sie przylaczylem a na nastepnej patrze ban a powod "tym razem juz nie zdejme bana za wyzwiska!!!!!!!" ok ja myslalem ze zarty byly te wyzwiska a admin myslal ze naprawde dobra teraz nawet w zartach nie bede sie dolaczal do tego typu "zabaw" ale zdejmijcie mi bana albo dajcie na miesiąc czy dogadal bym sie z adminem na ile
Szczegóły bana szczegóły
Gracz Szczurek
Typ bana SteamID
SteamID STEAM_0:0:4146415
Adres IP ukryty
Zbanowany 03-11-2007 - 14:24
długość bana Na zawsze
Wygasa Nie wiadomo.
Powód tym razem juz nie zdejme bana za wyzwiska!!!!!!!
Zbanowany przez admina g!^^ (g!^^)
Zbanowany na serwerze LoL AttAcK: 4FUN
Poprzednie bany 4
Ostatnio zmieniony przez szczurek Sob 03 Lis, 2007 16:31, w całości zmieniany 1 raz
Chodzilo mi o to ze wymiatal to sie mowi ale "skurwysyn ale wymiata" cos podobnie powiedzialem no wez na 2 miesiace skroc blagam juz bede wiedzial ze nawet w zartach nie bede mowic mogl
juz nawet nie przeklne kogos na sayu wogule juz nie przeklne na sayu i bede jutro teraz spadam dam odpoczac F5 no blagam chociaz skroc na 2 miesiace bana
Ostatnio zmieniony przez szczurek Sob 03 Lis, 2007 17:02, w całości zmieniany 1 raz
Gurbi, Gadałem z tą osobą co obraziłem i przeprosiłem ją i poprosiłem o zdjęcie bana to ta osoba mi powiedziała żebym pogadał z tobą i BŁAGAM CIĘ ODWIEŚ MI BANA JUŻ NIC ZŁEGO NIE POWIEM NA KOGOŚ I WOGÓLE
szczurek napisał/a:
ah, Oj zrozumialem blad wczoraj porozmawialem z *bathory i go przeprosilem i poprosilem zeby powiedzial zeby mi odwiesili bana to powiedzial ze gurbim musze pogadac. dajcie mi ostatnia szanse poprawie sie nie bede juz tak zucal slowami na wiatr i w kogos
Tak pisalem ale uwazam ze to teraz nie bylo jak wtedy i sam nie pisalem tak na serwrze a sam dostalem bana i teraz moze dajcie mi warunek jak przeklne na kogos nawet w zartach to wtedy ban. a po za tym odrazu perma sie nie sadzi za byle co tylko niewiem mozecie mi na miesiac wsadzic bana bo jakas kara musi byc no blagam ten serwer jest dla mnie wszystkim i jeszcze niewiem dokladnie co zle robie co dobrze dajcie mi szanse sie nauczyc
Gurbi to zrobmy tak jak przeklne o tak sobie nawet nie na kogos tylko napisze na sayu np. kurwa to wtedy mi dasz bana na miesiac ale teraz pozwol migrac
Gurbi to zrobmy tak jak przeklne o tak sobie nawet nie na kogos tylko napisze na sayu np. kurwa to wtedy mi dasz bana na miesiac ale teraz pozwol migrac
PLEASE JUZ NA SAYU NIE BEDE PRZEKLIJNAL (NIE MOWIE O MIKROFONIE ALE TEZ SIE DUZO OGRANICZE) ALE MUSZE GRAC NA TYM SERWIE BLAGAM WAS NA KOLANACH!!! ZJEDMIJCIE MI BANA MOZECIE MI DAC WARUNKI ZE ZDEJMIECIE BANA POD JAKIMIS WARUNKAMI
Ostatnio zmieniony przez szczurek Pon 05 Lis, 2007 14:08, w całości zmieniany 1 raz
Nie od ciebie ale od tego samego KOCHANEGO ADMINA co teraz a po tym drugim banie naprawde zdalem sobie sprawe z powagi sytlacji i juz przysiegam na rodzine ze nie bede sie wychylal zabardzo
gurbi sie nie pokazuje to ma pecha, nikt sie nie kwapi to JA podejme decyzje wraz z konsekwencjami, odkąd ten serwer stal sie inny odtad przestano banowac dla zasady, a jak ktos rozumie swoje błedy i wyraźnie wyraża skruche to warto zwrocic na niego uwage, nie zachowujmy sie jak pierdolone zawistntne dzieci, tylko tak ja z tyłu na autobusach -> keep distance
skracam bana do 49 dni, bedzie mógł wrocic akurat na swieta
Kod:
wygasa: 22-12-2007 - 14:24
a ty młody wiecej szacunku do siebie ta gra nie jest tego warta
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali