a roznica jest taka, ze ja mam sie do czego przyczepic i to ty zaczales wyzywanie. obraziles cale grono ludzi odpowiedzialnych za lolka, nawet tych, co nie mieli z tym nic wspolnego. ja tylko mowie to co widze, nic nie wymyslam. ty wymyslasz.
_________________ Jesteśmy otoczeni?!? Wspaniale! Teraz możemy atakować we wszystkich kierunkach!!
pose - Nagle zaczales sie interesowac ? Chuj cie to boli skad wie. Elo
Skorzeny - A wy udupiajac nas 3, pociagacie za tym cale FSG ktore nie jest niczemu winne jako klan.
to ze wy graliscie ze swoimi tagami, to juz nie moja wina. a to, ze tak glosno bylo i w newsie spowodowane bylo zapewne tym, ze jestescie tu starymi, znanymi graczami a dwa, byl to przyklad na to, ze takich glupich zabaw nie tolerujemy, bo skoro wy nie wiedzieliscie, ze takie postepowanie jest niesluszne, to trza bylo glosno zawiadomic reszte
w zadnej mojej wypowiedzi nie urazilem nikogo oprocz ciebie i haniego. a obrazilem was, bo wy zaczeliscie, czym mnie bardzo zdenerwowaliscie. a jak cos mi sie nie podoba, to komentuje to. mam do tego takie samo prawo jak ty czy kazdy inny, niestety nie kazdy z tego prawa korzysta (ale to inny problem).
nie uwazam tego wszystkiego za wzajemne obrzucanie sie blotem, poniewaz ja mam racje a oni nie. wyzywanie polega na uzyciu jak najbardziej wymyslnej kombinacji wulgarnych slow. ja nikogo nie zwyzywalem od ciot czy skurwysynow. uzylem tylko slow, ktore moim zdaniem najbardziej pasowaly jako opis osobowosci danych ludzi.
zreszta, zobacz komenty swoich ludzi z klanu. Cypher zachowal poziom wypowiedzi. msq chyba tez (juz nie pamietam). ale ty, hani, zen... po prostu tragedia. to sie nazywa "zmieszanie ukryte pewnoscia"
nie mow do pose, ze chuj go to boli, bo nas to wszystkich boli. nie po to to forum jest ukryte, zeby jakis kret wygadywal na zewnatrz. to tak jakbyscie mieli czlonka klanu, ktory przekazuje wiadomosci z waszego ukrytego forum. bylo by ci milo? sadze, ze nie. wiec nie pierdol (mowiac brzydko).
ja moge prowadzic dalej "dyskusje", poniewaz jestem przekonany o slusznosci moich racji, i moge powtarzac moje argumenty do usranej smierci.
cholera, najpierw sie wkurwilem, potem mnie to bawilo, nastepnie bylo mi smutno, a teraz sie to robi nuzace
edit: odpowiedzcie na pytanie jaja. bo jesli tak rzeczywiscie bylo, tzn. ze jestescie gorsi niz myslalem
edit2: czepiacie sie, ze ktos mowi FSG tym samym uogolniajac. to wy mowcie konkretnie o kogo chodzi, a nie "panowie admini", poniewaz obrazacie tez bogu ducha winnych ludzi. to sie nazywa hipokryzja.
_________________ Jesteśmy otoczeni?!? Wspaniale! Teraz możemy atakować we wszystkich kierunkach!!
to ze wy graliscie ze swoimi tagami, to juz nie moja wina. a to, ze tak glosno bylo i w newsie spowodowane bylo zapewne tym, ze jestescie tu starymi, znanymi graczami a dwa, byl to przyklad na to, ze takich glupich zabaw nie tolerujemy, bo skoro wy nie wiedzieliscie, ze takie postepowanie jest niesluszne, to trza bylo glosno zawiadomic reszte
w zadnej mojej wypowiedzi nie urazilem nikogo oprocz ciebie i haniego. a obrazilem was, b
wiesz co dalby sie spokoj juz bo to wlansie jest zenujace
starzy znani gracze i tak w ten sposob taki news taka dlugosc ??
nie rozsmieszaj mnie prosze
z tagami ?? bo pozniej byloby jak z moskitem i to ze zorbilismy to celowo itd
tak uraziels mnie jako osobe piszac Hani to i tamto...
to prawnie nazywa sie znieslawienie
natomiast ja napisalem admini 14 letni ni epodajac osoby
nie zmienie bo mam racje. co ja na to poradze, ze to ty sie mylisz. no to naprawde nie moja wina
dziwne, ze czujesz sie urazony, przeciez moje zdanie, jak i kazdego innego tutaj "od nas" splywa po tobie. nie mow tu o znieslawieniu, bo polega to na tym, ze mowisz nieprawde o kims, albo mowisz nie majac dowodow. natomiast dowody na poparcie moich inwektyw znajduja sie tu na forum, w twoich wypowiedziach.
a teraz moze jednak odpowiedz na pytanie, ktore zadal jajo. bo to, ze nie masz ochoty swiadczy raczej o tym, ze cos ukrywasz i szczera odpowiedz bedzie niewygodna. innych przeslanek ku takiemu zachowaniu nie dostrzegam. i nie mow, ze ciezko jest odpowiedziec jednoznacznie. udziel zlozonej odpowiedzi. ja sie staralem jak moglem, choc mi tez nie bylo latwo pisac i musialem lawirowac miedzy roznymi aspektami calej tej sprawy, tym bardziej, ze dzieje sie duzo i juz mi sie w glowie pierdoli troche.
ps. przestan z tym PANEM
edit:
odnosnie tych tagow. ja rozumiem, ze nie chcieliscie sie kryc i rozumiem dlaczego. ale ja mowilem o tym, ze skoro zrobiliscie to tak jawnie, majac w dupie wszystkich dookola (ludzie nie byli zadowoleni, ale nadal graliscie w ten sposob) to jawnie i hukiem dostaliscie bana. bylo glosno, zeby wszyscy wiedzieli. i powtarzam, nie bylo by tak glosno, gdybys ty i stan zaregowali z godnoscia. z twego komentarza mozna bylo wywnioskowac, ze takie odczucia siedzialy w tobie od jakiegos czasu, a biorac pod uwage, ze starales sie dostac admina mozna to tez zakwalifikowac jako oblude (chyba, ze sie myle, wtedy przepraszam). to tak jak gt. chcial admina na ustafce a jak mu odmowilismy to sie wkurwil i powiedzial ze ma to w dupie, czyli wyszlo na to, ze potraktowal nas instrumentalnie i skoro nie dostal czego chcial to juz nie musial byc mily.
tylko, ze to bylo kosztem innych, nawet wam zwracali uwage
tak jak piatas slusznie napisal, w takich okolicznosciach zachodzi oczywiste podejrzenie, ze sobie podpowiadaliscie, co jest takim a nie innym oszustwem, czyli jest czitem
mialem napisac cos pierwszego dnia imprezy ale po napisaniu jakis dwoch metrow pomyslalem ze sytuacja fajnie sie rozwija a to co napisalem jest juz nieaktualne to jeszcze poczekam.
potem drugiego zwyczajnie robilem cos innego no i wciaz w komentarzach bylo zajebiscie to po chuj mialem sie zaczac produkowac.
no i teraz widze ze jak juz wszyscy sie poobrazali i zwyzywali to moze ja tez sie dorzuce ...
bo w sumie zaczelo sie jakos tak spontanicznie. temat powstal.
po p0se to prosze nie jezdzic bo chlopak zrobil naprawde dobra rzecz i czepianie sie jego to zwyczejnie szukanie winnego za swoje winy.
ban poszedl. taki zwyczejny niezwyczajny. 3 gosci wyglupialo sie na serwerze i po prostu zostali zbanowani za to ze zrobili cos czego robic nie powinni. bo nie powinni. gdzies tam czytalem komentarz ze z teamspikiem czy ver-costam to normalne ze sie gra. heh spoko. ja nie mam nic przeciwko tyle ze to nie znaczy ze sie gra w osobnych teamach. pokazcie mi serwer gdzie admin pozwoli grac pomimo tego ze goscie sobie podpowiadaja. prowadzac swego czasu cafe cisnienie mi sie podnosilo jak widzialem kolesi lukajacych sobie wzajemnie w monitory. chunia po prostu i dla mnie osobiscie oszustwo. ze sie z tym nie ukrywaliscie ?? chuj z tym. tym gozej dla was bo po pierwsze chujowe to bylo a po drugie pokazaliscie wszystkim jak gleboko w dupie macie cala reszte ludzi grajacych w tym momencie. mieliscie swietna zabawe ?? jasne tyle ze tylko wy. nikt tu sie nie czepia calego klanu bo zal mi w tym momencie np takiego Adaksa czy ludzi z sekcji AA ktorzy zwyczajnie w swiecie graja swoje i w dupie maja jakies klutnie. z tego co widzialem to Adaks raz sie wypowiedzial. raz, madrze i po sprawie. nie wiem jak apaChe ale z tego co sie orientuje to raczej jest rozsadny czlowiek wiec w pyskowki sie nie wdaje. chujnia troche z tymi haniego komentarzami o 14-latkach bo zwyczajnie nas obraziles.
ktos trafnie ujal ze sprawy by nie bylo gdyby nie to ze hani gral.
oczywiscie.
pojde z tym dalej. nazwalbym ta cala akcje "sprawa haniego"
dlaczego ??
no juz tlumacze.
dawcio i stanley raczej sami z siebie nie odwazyliby sie na cos takiego bo wiedzieliby ze dostana po dupie za glupoty i skonczy sie to zero-jedynkowo. znaczy sie albo kick albo perm
dawcia aka moskito znam chyba najdluzej i on chyba poznal systemy tutaj panujace na tyle ze wiedzial o tym ze to raczej nie bedzie odpuszcone.
stanley- sory stary ale chyba drugi raz dwoj nick mi na dluzej wpada w oko (pierwszy po filmie) i jakos nie mam zdania nawet na twoj temat.
tych dwoch wyzej zaszalalo bo co ?? bo moglo.
bo wyszlo na to ze jak hani gra i to w pelni oficjalnie to nie mozna sie czepiac.
no i tutaj jest najwieksza chujnia.
dla mnie ta cala sprawa to czytsa prowokacja i szukanie zaczepki. z waszej strony.
co z tego ze graliscie na tagach i nie ukrywaliscie sie z tym ??
znaczy sie co ?? ze jak tak oficjalnie to wypierdalac wszyscy bo hani zna tu wszystkich i mozna ??
no wlasnie nie mozna a to ze graliscie oficjalnie, nie kryjac sie z robieniem gowna na serwerze tylko podkurwilo jeszcze bardziej wszystkich i zniechecilo do was, co prowadzi dalej czytaj: zle wplywa na wizerunek waszego klanu bo gracie pod tagiem, co prowadzi dalej czytaj: piszac o calej akcji pisze sie o zachowaniu nie trzech osobnikow a calego klanu chociaz jak dobrze to MSQ chyba ujal caly klan tam nie gral.
moze ktos tutaj nie ogarnia ale z boku patrzac to wyglada tak: wchodzi trzech gosci na tych samych nickach czyli sa postrzegani w tym momencie jako klan co odpierdala maniane i ma wszystkich w dupie bo uwaza ze moze.
pisaliscie ze swietnie zescie sie bawili. hmm nie zaprzeczam tyle ze w moim kontekscie dobrej zabawy jest to ze swietnie sie bawie nie psujac zabawy innym. a wy popsuliscie.
bylo by milo jak by wszyscy byli na all talk i ogolnie to kazdy by sie wzajemnie informowal o tym co sie dzieje a tak to zwyczajnie olaliscie ludzi i bawiliscie sie po swojemu tyle ze przypomne: nie w swojej piaskownicy. a jak piaskownica nie wasza to raczej pretensje do tego ze ktos was z niej wykopal miejcie do siebie samych.
smiesza mnie z kolei kolejne klutnie i wypominanie jaki to ktos nie jest chujowy. niektorych posty to juz kompletnie pomine bo widac ze mozgu od losu nie dostali.
tyle ze specjalnie to cala akcja z banem grzeje mnie w cyce.
smieszy mnie natomiast akcja temu towarzyszaca.
robienie z siebie pokrzywdzonych i rzucanie sie na wszystkich teraz bo bana oberwalem.
sory ale mam mozg i widze o co chodzi.
sory hani ale admina nie dostales wiec odjebales szopke na serwerze wiedzac ze bedzie z tego akcja.
ze ban byl dany na pol roku ??
no sory ale jakby kto inny dojebal glupote na serwerze to byloby pewnie inaczej ale ze zrobiles to ty bo uwazales ze jak wejdziesz na pelnym tagu i kazdemu oglosisz ze grasz na tym ver-costam to nikt sie nie odezwie to jeszcze bardziej podkurwiles co poniektorych tutaj. nie rob z siebie teraz meczennika bo raczej nie zablysnales ta akcja i swoja reakcja. to ze stanley i dawcio dostali bana razem z toba na pol roku ?? heh trzeba bylo sie ogarnac i nie dac sie wciagnac w ta bezsensowna szopke.
z jednym macie zajebista racje.
jak byl admin to dlaczego nie powiedzial ani slowa tylko zwykly uzytkownik musial sprawe zalatwic ???
moze po prostu niektorzy inaczej zalatwiaja sprawy. moze po prostu darowal bo zna haniego. moze po prostu nie chcial sie klucic. moze po prostu uwazal ze sprawa wymaga przedyskutowania. moze ...
no i teraz te akcje z obluda
no panowie fajni jestescie wszyscy.
tutaj jakies "teorie spiskowe" powstaly bo widze ze hani tak cie wqrwil fakt ze tutaj nie masz za bardzo uprawnien ze az filona namowiles do tego zeby ci udostepnial texty z "uprawnionych"
widzisz tyle ze tez troche nie rozumiem dlaczego ten text jest na uprawnionych.
od poczatku powinien sie znalezc w "miedzy ludzkich" bo sprawa jest jak najbardziej publiczna.
masz pretensje ze ludzie cie nie lubia ??
zapytaj ich moze dlaczego a nie kombinuj "wielkiej teori ujebania haniego"
tak cie cisnie ze nie dostales uprawnien ??
kazdy ma swoje powody wiec nie baw sie w szpiega i czajenie jak kto to umotywowal bo szczerze to moze i o tobie temat ale z kolei kazdego prywatna sprawa jak to umotywowal. fakt jest jeden ze poza Streetem ktory nie chcial sie wypowiadac a ktorego zjebales i obraziles i t-reyem ktory byl na "tak" jak juz pewnie wiesz decyzja byla jednoglosna.
... i musisz z tym zyc.
zajebista masz racje ze ban specjalnie dla ciebie bo to ciebie dluzej znamy i to ty tutaj ludzi znasz. tych dwuch dostalo bana przez to ze ty grales i ich w to wciagnales. sam to sprowokowales bo wiedziales ze bedzie z tego awantura. jak tak bardzo chciales z nami tutaj cos robic to dlaczego zrobiles akurat to ??
wiadome juz chyba ze jest to nie za normalne i brzydko pachnie a jednak pomyslales ze chuja ci zrobia nie ??
widzisz jednak zrobilismy. do tego zrobilismy to dosc dotkliwie bo po prostu osobiscie odczulem to tak jakbym widzial najebanego, wydziwiajacego ziomka w barze ktory zna wlasciciela. mysli ze moze wszystko bo zna. a jednak widzisz decyzja poszla ze jednak podziekujemy ci za gre tutaj pomimo tego ze sie znamy bo nie ma rownych i rowniejszych.
zastanawiam sie tylko nad ta obluda ??
nie pisze tego w kontekscie ironi tylko naprawde ciekawi mnie o co chodzi bo widzisz o ile ze mna i z toba sytuacja jest w miare klarowna. znaczy sie kazdy zyje sobie po swojemu i nie wchodzi drugiemu w droge to nie rozumiem twoich aluzji w stosunku do reszty :/
pisza co innego mowia co innego ??
pojechales Kulkowi i Streetowi po obludzie tyle ze wiesz co ?? obludne z ich strony to bylo by gdyby wqrwili sie za ta akcje a nic z tym nie zrobili.
mnie tez mozesz pojechac bo widzisz ja tez jak juz wiesz wypowiedzialem sie ze ban dla calej trojki byc powinien.
teraz o tym calym dazeniu do tego zeby was zbanowac. juz zdazylem doczytac ze zdawaliscie sobie sprawe z konsekwencji a jednak zaczeliscie akcje.
no nie wiem jak to inni widza ale mnie to wyglada na zwykla prowokacje i chcec wszynania klutni.
zawsze mozna sie na cos poskarzyc nie ?? ze pokrzywdzonym sie jest, ze niesprawiedliwie, ze cokolwiek ...
robienie z siebie meczennika wyglada raczej smiesznie nizeli cos do tematu wnosi.
no i to wciaganie we wszystko klanu.
prosze was ludzie nie kombinujcie bo smiesznie to wyglada. FSG to FSG a tutaj mamy 3 kolesi co to nawywijali a ze przy okazji do klanu naleza to juz odrebna broszka chyba nie ??
no i teraz to kombinowanie z Filonem
szkoda bo fajny z niego ziomek a glupio dal sie w to wciagnac. podpuscic smiem twierdzic.
hehe mala polityka
ale wiecie co ??
ciesze sie ze ta akcja powstala.
jak w Ojcu Chrzestnym.
"co jakis czas srodowisko musi sie samo oczycic"
nawet ktos pisal ostatnio ze dawno nie bylo zadnej awantury.
co jakis czas takie rzeczy to normalka. ostatnio taka awantura chyba byla jak klutnia o bany poszla ... tez
smieszne jest teraz tylko to szczekanie wszystkich na siebie
zrobiliście to dla "zabawy", ale już przed wejściem wiedzieliście, że dostaniecie za to bana, skoro to była tylko "zabawa" to dlaczego przewidywaliście za nią kare ? Sami zdawaliście sobie sprawe, że źle postąpicie a mimo to zrobiliście to, w tym momencie wasze argumenty można wyrzucić do kosza, możecie mieć tylko i wyłącznie pretensje do siebie
wytykacie jakies spiski, niechec, kumoterstwo, ale gdyby te rzeczy mialy naprawde miejsce to dawno juz mielibyscie permy na sewerze plus extra bany na forum. I moglibyscie sobie krzyczec.
Odnosze wrazenie ze obecnie probojecie wmowic calej spolecznosci ze czarne jest biale. Dla przypomnienia kilka faktow:
a) "Święta Trójca" wlazla z VT na serwer i zaczela grac w przeciwnych druzynach, psujac innym zabawe (dla przypomnienia - perm za VT juz byl - piatas dal linka)
b) sytuacja zostala przedyskutowana przez adminow, wiekszosc stwierdzila ze ban, bodajze dwie lub trzy osoby byly przeciwne, z czego jedna zmienila zdanie po ogladnieciu demka
c) pojawil sie news na glownej, ktory (przyznaje) mogl zostac zle odebrany przez FSG
d) pojawilo sie kilka w sumie neutralnych postow po czym lider klanu dojebal oliwy do ognia piszac komentarz obrazajacy kilku sposrod adminow (jesli nie wiekszosc) - ze dzieciaki, ze mamusie placa za serwer i takie tam bzdury
e) kilka osob sie zbulwersowalo i zaczelo sie ogolne dopierdalanie sobie nawzajem - news urosl do ponad 150 komentow po czym akcja sie przeniosla na forum, tutaj tez mamy juz 4 strony ogolnych wrzut w obie strony
krotko mowiac: sytuacja zostala sprowokowana przez FSG, ktore dodatkowo nie potrafi jej kulturalnie zalatwic i dopierdala wszystkim dookola.
najpierw byly przesmiewki z wieku, zrodla finansow i ogolnie calej spolecznosci, potem wypominanie kto gdzie i kiedy haxowal, nastepnie z lekka wszystko przycichlo, jednak zaraz pojawilo sie posadzenie o kumoterstwo i ogolny spisek przeciwko calemu klanowi.
daje sobie kurwa reke uciac ze gdyby sprawe zalatwial ktos inny niz Hannibal i gdyby zalatwiano ja na spokojnie i z odrobina kultury, to z tego pol roku zrobilby sie max miesiac albo i krocej.
zaraz pewnie uslysze ze sam lepszy nie jestem i ze sam wyzywalem - owszem, wyzywalem, ale tylko dlatego ze chamstwa nie lubie.
a tak w ogole to bardzo podoba mi sie postawa dawcia - spokoj i opanowanie zamiast pieniactwa i macenia wody.
AKIRA ALE ODJEBALES MEGA POST
_________________ We should consider that God hates us all...
Ostatnio zmieniony przez siegfried Sob 18 Lut, 2006 21:57, w całości zmieniany 1 raz
ja sie ciesze ze akira napisal, bo napisal takie cos, ze sie nie da nie zgodzic z nim od razu mi sie lzej na sercu zrobilo
sadze ze sprawa powoli zmierza ku koncowi, dlatego dziekuje za okazje do oczysczenia sie i zarazem chcialbym przeprosic za niektore teksty, bo chyba troche mnie ponioslo, ale tak to juz jest jak sie czlowieka podkurwi
Akira - tutaj jakies "teorie spiskowe" powstaly bo widze ze hani tak cie wqrwil fakt ze tutaj nie masz za bardzo uprawnien ze az filona namowiles do tego zeby ci udostepnial texty z "uprawnionych"
a tu sie kurwa zajebiscie mylisz..... zajebiscie
i na filona zlego slowa powiedziec nie dam bo on jest najporzadnijszy z was wszystkich
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek