po trzecie nie znacie mojego punktu widzenia bo watpie zeby WAM smierc zagladala w oczy, a mi nieraz zajzala. raz sie zdazylo ze zycie moje i 4 kolegow zalezalo od jednej osoby - kierowcy i gdyby nie to ze znamy osiedle to bysmy byli w gazecie.
Zaglądała nie raz i nieraz niezależało od jakiegoś kierowcy tylko od czystego farta.
Ale nie o tym chcialem, nerwy?nerwy trzymaj na wodzy serw nie jest od tego zebys wyladowywal swoje negatywne emocje na nim,wyraznie przy nazwie serwa pisze "4Fun"
_________________ lol lol i jeszcze raz lol,lolowo
no ale ciebie zydki nie gonily z nozami i maczetami a to nie zydki w moim wieku tylko swiry w wieku 25<x<30 lat wiec nie chcieli chyba rozmawiac o koszykowce gurbi
Chodzo: trafiles w sedno sprawy.
a wy co ? wszyscy lizecie dup[y ali bo jest dziewczyna i aa szacunek do kobiet i wogole. ale jak szanowac takie cos co nie szanuje nas no wezcie sie otrzasnijcie debili z siebie robicie. to ze ma cycki ( zalozmy) nie znaczy ze ma tu kurwa rzadzic. poza tym czekam na logi
i jezeli tak dalej pojdzie to serwer powinien zmienic nazwe na BitchAttack bo to chuja niepodobne co tu sie dzieje
_________________ Masz To Pal To, Dzieciak, Sprawdź To Warto.
Ostatnio zmieniony przez SWIFT Pią 04 Sty, 2008 18:42, w całości zmieniany 1 raz
po trzecie nie znacie mojego punktu widzenia bo watpie zeby WAM smierc zagladala w oczy, a mi nieraz zajzala.
Hehehe no offence ale padłem ze śmiechu. Zajrzała ci tak głęboko że aż zapomniałeś o zwykłej ortografii?
Po drugie - kryć się, przyszedł jakiś megagangster.
Skróciłbym perma do dwóch lub trzech miesięcy, przyjrzałbym się Ali (czyt. też dwa miesiące lub trzy). Dobry czas na uspokojenie się. Nastanie wiosna, ptaszki zaczną śpiewać, czillout zapanuje
A tam pierdolenie, dla mnie to też głupota z tym, że dostał perma.
Sory kurwa, ale w ciagu miesiaca na serwerze bylem 4 razy i miedzy innymi wczoraj. No i tak się złożyło, że w tym samym czasie grała również Ala.. no i nie zgadniecie kurwa co ? Ludzie którzy się w jakiejkolwiek sprawie zwracali, tak lizali dupę, że dziwię się że jej się jeszcze nie złuszczyła: 'Aluś', 'kotku', ' :*:*:* ' itd. Wcale bym się nie zdziwił gdyby to ona była w większym stopniu winna temu zdarzeniu no bo przepraszam bardzo, ale wykorzystać to że ktoś jest jedyny i niepowtarzalny w danym otoczeniu, a na dodatek innej płci, każdy głupi by umiał.
Cytat:
A wrocilem z pyskiem bo oczywiscie do mnie sie przysraliscie a nie ja tylko bylem winien temu wszystkiemu.
a no i racja też bym się wkurwił
słit napisał/a:
powiedzialem ze nieladnie sie zachowalas a ty mi klub zaczelas wyzywac
Alusia napisał/a:
W momencie kiedy Perek powiedzial zebym odpuscila to odpuscilam...
nawet jak bys byla w polowie albo końcówce pisanego zdania to przytrzymała byś dłużej backspace ? No bo perek poprosił ..
słit napisał/a:
Perek: cos widze ze slabo czytasz bo samej ali nie wyzywalem. Tylko jej smieszny klub
A no nazwał ją żydówką(tylko dlatego, że zaczęli gadać o klubach). Ale co z tego ? (wg. kibiców wisły krk? ZYD = KIBIC CRACOVII!!!!) poprostu tak sie tam przyjeło.
Aluś napisał/a:
Głowna zasada najpierw pomysl potem powiedz.
Aluś napisał/a:
To ze Cracovie założył Żyd to nie masz prawa ich wyzywać
No a w tym momencie płacze haha, podaj moment w którym powiedział coś złego na żydów, bo z tego co widzę za każdym razem zwraca się w twoją stronę czyli w stronę kibica.
p.s. Nie wiem co tam pisaliście na serwerze, ale biorę pod uwagę tylko to co jest napisane na forum.
p.s.2. żenada kurwa
p.s.3. nie lubie Ali
p.s.4. do wora i pieca z pedałami
p.s.5
Cytat:
A mi się śmiać chce jak widzę zakompleksionych "kibiców" klubów .....
Po 1 gdy mnie na respie zjechal napisalam czy mu sie cos nie pomylilo? a on powiedzial ze zamalowalam jego piekna biala gwiazde (gdzie zrobil to Perek) i powiedzialam mu biala gwiazda znak pedala,I SWIFT w momencie kiedy ciebie wywalil jajo ja gadalam z Perkiem na firendsach i i niewiem co pozniej pisales ze dostales bana.I tylko tyle widzialam co napisal grand.Chodzo to ze do ciebie mowie dzieciak to tylko dlatego ze masz glupie zagrywki, a co do moskita to nie mow ze go wyzywalam bo kiedys z nim normalnie gadalam na gg do pewnego momentu (on juz wie kiedy przeszedl granice i poczuł smak władzy) i wiesz co kultura tego wymaga jesli ktos mi mowi czesc zeby tak samo sie z ta osoba przywitac.Ale jesli mi mowi czesc osoba,ktora mi dziala na nerwy(np.Ty i Twoje dogadywania z podstawówki) to nic nie mowie i nie mow ze ktos dostal bana przezemnie, bo ja nigdy nie lecialam na forum prosic o bana dla kogos,bo zdaje sobie sprawe ze sa rozni ludzie, a jesli dostal jakis bana to widocznie byl przy tym admin i widzial.Ja powiedzialam ze moge poniesc KONSEKWENCJE bo udzial w tym swoj mam i wcale sie tego nie wypieram,i ja nie potrzebuje obrony z niczyjej strony bo tak jak juz napisalam, na serwie powiedzialam do niego " biala gwiazda znak pedała, ze na reymonta same pedaly, ze wisla ma flage prostytutki krakowskiej ulicy, i na odzew powiedzialam wisla krakow zgrana paka gdzie brat bratu babe charata." i w tym momencie zaczelam gadac z Perkiem na friendsach i mowil mi zeby sie dala spokoj i nie przejmowala sie nim i nie denerwowala sie.Matej widac ze malo grasz na serwerze i nie praw mi morałów bo mało jeszcze wiesz a nikt mi dupy nie lize mowiac bo mnie Alusiu kotku itp. bo to ze sobie tak pisza to nie znaczy ze ja na to zwracam uwage.Ja nie od dzis gram w cs`a i wiem doskonale ze stanowie maly procent kobiet grajacych w cs`a i adminem tez bylam i wiem bardzo dobrze na jakim cisnieniu jest koles ktorego dziewczyna zabije i nigdy nie odpyskowalam do nikogo jesli nie obrazil mnie,i po moim ostatnim zdaniu na serwie nie napisalam nic mimo iz mialam wielka ochote bo cisnienie mi ostro skoczylo.Nie tylko dlatego ze Perek mnie o to poprosil ale tez dlatego ze mam szczucek do adminow.Admin powiedzil koniec to koniec.I lubic mnie Tobie nikt nie karze.
I gdybymn byla taka jak chodzo napisal to uwierzcie mi ze bym nie pisala do nikogo czesc tylko spierdalaj jakby mnie ktos zabij jechalabym po wszystkich ale niestety taka nie jestem.Ile razy sie wkurzalam naprzyklad na jaja ze mnie co runde zabijal a czy pocisnelam mu kiedys? nie, ile razy np. gram sobie mnie na scoutach co runde zabijal obrazilam go? nie (mimo ze cisnienie wysokie)
Lubic mnie nie musicie i nawet tego od was nie oczekuje.
Mozecie mi nawet perma dac za to ze raz nie potrafilam utrzymac nerwow,ale uwierzcie ze wiecej mnie nerwow kosztuje ta gra niz nie jednego z was kiedy wie sie ze jest słabym punktem.
Nie ma mnei tam gdzie mnie nie chcą.Fajnie sie w wami gralo,życze milej gry.Pzdrawiam
_________________ bO ChOdZi O tO bY mIeĆ PrZy sObIe OsObY CeNnIeJsZe nIż ZłOtO
Ostatnio zmieniony przez Ala Sob 05 Sty, 2008 13:06, w całości zmieniany 2 razy
no ale ciebie zydki nie gonily z nozami i maczetami a to nie zydki w moim wieku tylko swiry w wieku 25<x<30 lat wiec nie chcieli chyba rozmawiac o koszykowce gurbi
Goniło mnie ze 30 skinów jak jeszcze sie bawilem w szerokie gacie itp,tance polamance, wyszlismy raz z ze zjazdu z 3 ziomami odwracamy sie a tu 30 albo i wiecej lysych nas wyczailo i zaczelo gonic, nie wiem czy mieli maczety ale napewno kosy,lancuchy,glany wiadomo i palki to udalo mi sie zauwazyc,a dwa tygodnie wczesniej dostali wpierdol tez na zjezdzie w tym samym miejscu i chcieli odwetu niefart pech trafilo na nas ,zapierdalalismy ze 3 przystanki tramwajowe sprintem podjechal jakis dupny autobus nawet niewiedzielismy gdzie jedzie i do kierowcy jedz pan bo nas zabija i chuj. Jedna z wielu taki akcji
A co do sprawy Ali to nic do niej nie mam i nigdy nie zdazylo mi sie zeby jakies problemy byly,zeby kogos wyzywala itp.
_________________ lol lol i jeszcze raz lol,lolowo
nie to, zebym stawal w czyjejs obronie ale chce nadmienic , ze Ali nie widzialem ani razu co by sprowokowala jakas "niesmaczna" sytuacje - wrecz przeciwnie nie raz odgaszala z odp. na jakies glupiutkie texty tych mniej rozgarnietych szowinistow
Pozdrawiam
Gurbi nic sie nie zmieniłeś ze zdjęć:D no może pare kilo przybyło i wyłysiałeś ale poza tym jak młoda mordka byłeś tak jesteś
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
czytalem to do polowy potem mi sie juz kurwa nie chcialo tego chlamu czytac bo obie strony pokazuja ze maja niezle najebane w glowie na punkcie swojego klubu. SWIFT i Ala, oboje zawinili, a to ze Ala jest dziewczyna to kogo to obchodzi w tym momencie? Jebie mnie to, to jest tylko gra, model jest plci meskiej, a czlowiek ktory nim gra powinien ponosic takie same konsekwencje jak inni gracze (chyba ze gra na tym serverze dosyc dlugo i ma dobra opinie, tak jak w przypadku SWIFT'a.) niezaleznie od swojej plci. Rozumiem to, ze Ala jest plci K, ale ludzie... Nie stwarzajcie takim osobom warunkow do wykorzystywania tego faktu w celu osiagniecia lepszej pozycji u adminow czy chuj wie tam u kogo bo wyjebane mam na to. I tak samo mam wyjebane na wasza orendz ekstra klase, gdzie poziom gry jest zerowy dlatego kibice musza nadrabiac zeby bylo jakiekolwiek widowisko. IMO, albo ban dla dwoch osob albo bez bana i chuj.(jesli jakakolwiek sprawiedliwosc jeszcze tu istnieje)
A co do jaja i stosunkow seksualnych. To sa stosunku plciowe. Uwazam, ze jajo jest piekny i spodobalby Ci sie Alu, takze nie stawiaj go na z gory przegranej pozycji...
ogolnie to dobra zabawa, ale nie dam rady tego wszystkiego przeczytac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali