Wysłany: Czw 03 Sty, 2008 21:02 Jajo - pozdrowienia z krakowa
wzioolbys sie zastanowil nad soba ala zaczyna sie ze mna klocic a przypierdalasz sie do mnie co obciagala ci ze nic jej nawet nie powiesz tylko do mnie masz problem!? sama zaczyna i ja kurwa mac perma dostaje wiesz tylko nie zycze ci zeby nagle wyciagnela swojego i powiedziala ci "teraz twoja kolej" zachowales sie nieelegancko bo jakbys pamietal to ja na lolku spedzilem duzo wiecej czasu niz ona tylko nikt nie pamieta ze mialem przerwe i ze nigdy sie z kims nie klocilem poki ktos sam nie zaczol kurwa to nie pierwszy raz jest taka akcja ale przynajmniej byli admini ktorrzy kurwa wiedzieli kto zaczol i nie podawali zydowi do mordy tyle na ten temat
_________________ Masz To Pal To, Dzieciak, Sprawdź To Warto.
Sluchaj chłopczyku to nie ja zaczelam tylko ty, zjechales mnie do 10 hp za to ze Perek ci zamalowal logo,a ja do tego tylko strzelalam, poczym pytam sie czy ci sie cos nie pomylilo? dostaje juz o klubie, gdzie ja uwazam inaczej,a pozniej ty zaczynasz mnie od kurew wyzywac, to przepraszam bardzo.A tak pozatym co ci Żydzi zrobili? zabili ci ojca ? matke? ze ich wyzywasz? czasem zastanow sie zanim cos powiesz, bo wieksza szkode Polacy Żyda wyrzadzili niz oni nam.Troche historii chlopaczku.
Radze udac sie do lekarza, bo widze ze musisz sobie swoje niskie ego przez internet podnosic i naucz sie szczunku dla kobiet.
_________________ bO ChOdZi O tO bY mIeĆ PrZy sObIe OsObY CeNnIeJsZe nIż ZłOtO
Ostatnio zmieniony przez Ala Czw 03 Sty, 2008 21:11, w całości zmieniany 2 razy
czyli widze ze nie wiecie zupelnie o co chodzi - ZYD = KIBIC CRACOVII!!!! czyli wziolem cie za zydowe bo sie pruc zaczelas a nie dziabnolem cie do 10 hp tylko do 28 wiec nie klam poza tym sama klocic sie zaczelas bo ja uprzejmie powiedzialem ze nieladnie sie zachowalas a ty mi klub zaczelas wyzywac wiec nie zrzucaj calej winy na mnie
a co do szacunku to go mam dla tych ktorzy szanuja mnie a ty tego nie pokazalas i szanowac cie nie bede
"traktowanie kobiet tak jak szmaty, traktowanie jak kobiety szmat"
Ostatnio zmieniony przez SWIFT Czw 03 Sty, 2008 21:23, w całości zmieniany 1 raz
To ze Cracovie założył Żyd to nie masz prawa ich wyzywać, to raz.Ja moge ponieść konsekwencje tego ze powiedzialam to co mysle ze biala gwiazda znak pedala, ze na reymonta same pedaly, i prostytutki krakowskiej uliczyc-wisla oraz po twojej wypowiedzi ze Cracovia jest jak dziwka kazdego przyjmie i ze jej kibice to kurwy i cichodajki odpowiedzialam "wisla krakow zgrana paka gdzie brat bratu babe charata".I ja sobie nie pozowle aby jakis dzieciak z problemami mnie od kurew wyzywal, i mowil ze mialam jakies kontakty z jajem seksualne.Dla mnie kolesie nie szanujacy kobiety sa warci mniej niz szmata do podłogi.
Głowna zasada najpierw pomysl potem powiedz.
w same siebie nie szanujecie a szacunku wymagacie z czym do ludzi poza tym sama mnie prowokowalas i dobrze o tym wiesz swoimi tepymi rymowankami tylko ze kurwa mac tobie nikt nic nie powiedzial. i wlasnie tak to sobie wytlumaczylem no bo jak inaczej
W momencie kiedy Perek powiedzial zebym odpuscila to odpuscilam... Skoro uwazasz ze zadna kobieta sie nie szanuje to fajne znasz kolezanki, ale pamietaj kobieta jest tez twoja Mama.
Dorośnij dziecko, czasem lepiej powiedziec mniej niz pozniej zalowac.
SWIFT wszyscy widzieli co piszesz, jak wrzucasz / wyzywasz Ale.
Jajo nawet was upomniał i ja też pisałem żebyście skończyli.
Gdy zginąłem widziałem teskt o Żydach / kurew itd więc SWIFT przegięcie na MAXA.
Jajo Ci dał kicka na opamiętanie ty wróciłeś z PYSKIEM to dostałeś PERMA.
nie mowie ze kazda tylko wiekszosc w wieku od 16 - 26. poza tym nie jest tak ze Cracovia jest jak dziwka i przyjmie kazdego? a ilu przerzutoiw macie u siebie? i kozacka frekwencje bo srednio na meczu jest waz 2000 a nas 14 000 wiec mi nie mow kto jest lepszy. poza tym odpuscilas dopiero wtedy jak sie cieszylas ze bana dostalem a po tym co jajo zrobil to sram zurem na ten serwer bo zszedl na psy dawno nie widzialem tam starych odbrych graczy oprocz kilku osob z ktorymi sie widzialem w ostatnim czasie tu.
Perek: cos widze ze slabo czytasz bo samej ali nie wyzywalem. Tylko jej smieszny klub
A wrocilem z pyskiem bo oczywiscie do mnie sie przysraliscie a nie ja tylko bylem winien temu wszystkiemu. sory ja jej powiedzialem uprzejmie po tym jak na mnie wyskoczyla z PYSKIEM co zrobilem ze nieladnie sie zachowala to ona zaczela jechac a ja nie zostane z dlugiem.
Ostatnio zmieniony przez SWIFT Czw 03 Sty, 2008 22:54, w całości zmieniany 1 raz
sluchaj kolego zobacz ilu ludzi ktorzy chodzi na mecze chodza ogladac pilke a nie ze kibicuja to ze Cracovii nie idzie to chodza na ten wislacki syf.oceniajac innych popatrz na siebie,dziecko bez wlasnego zdania wychowany przez ulice i "kolegow".Musisz byc na strasznym cisnieniu skoro takie zdanie masz o kobietach,albo cie jakas w chuja zrobila albo zadna cie nie chce,moja rada idz do lekarza niech ci jakos pomoze
nie będę wypowiadał się na temat zaistniałej sytuacji bo mnie nie było ale wypowiem sie co do klubów.
już wiele razy prosiłem różnych graczy (kibiców) żeby nie reagowali na zaczepki pod adresem ich klubu bo to nie przyniesie pozytywnych efektów.
Sam jako kibic Lecha Poznań wiem jak to jest
osobiście skróciłbym bana do 7 dni i upomniał obie osoby - moja prywatna opinia na ten temat.
Pozdro
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
Swift jak taki fajny to stań w Krakowie na meczu Cracovii i tam pokrzycz o Żydach ['] Wszyscy na Internecie gotowi do napinki, ale na meczu to w ostatnim rzędzie. I nie, nie jestem jakimś hooliganem Jagielloni, który pierwszy napieprza przez murawę żeby kogoś zajebać z gości. Bo możemy mieć jakieś kosy z innymi klubami, odwieczne i ja to rozumiem, ale szanuję inne kluby bo kocham piłkę. A niektórzy to tylko idą na mecz żeby sobie krzyknąć "Chuj kurwa jebać żyd", najebać się i komuś wjebać. I to jest żenujące w tym kraju jeśli chodzi o futbol, że połowa stadionu ma w dupie mecz, ale szalik mają i pełny szpan na całe miasto bo oni są kibole! Nie kieruję tych rozmyślań bezpośrednio do Ciebie, ale przemyśl kilka spraw.
_________________ "Przyjaźń jest wszystkim, to coś więcej niż talent, więcej niż władza. Nigdy o tym nie zapominaj."
Ej kurwa mać!!!!!!To jest serwer CSa czy stadion piłkarski??Bo z tego co widze to kurwa ani jedno ani drugie.Po pierwsze chcesz sobie powyzywać na inny klub,kibiców itp. wejdź chlopcze na irca ustaw sie z kim trzeba i dostaniesz po japie bo widze że ci tego brakuje,po drugie szacunek na tym serwerze należy sie każdemu nie wazne komu kibicuje i co robi, a w szczególności należy sie kobietom skoro cię tego w domu nie nauczyli to masz pecha, ale takiego chujstwa na serwer nie bedzie wprowadzał nikt,co dzieje sie w twoim życiu poza serwerem mam w dupie!!Wogóle jesteś 2 fenomenem zaraz po Zbyszku Nowaku który potrawi naelektryzować wode w butelce przez telewizor skoro umiesz tak oceniać ludzi kompletnie ich nie znając. Gówno wiesz o Jaju, a jeszcze gówniej wiesz o Ali.Chuj mnie obchodzi kto założyl Cracovie, kogo przyjmuja na kiboli i chuj mnie obchodzi co sądzisz o tym klubie.Ja sądze po twoich wypowiedziach, że masz niebieska nitke miedzy uszami i nie pierdol mi tu, że nie było z tobą problemów bo cie kiedyś uspokajałem bo buldoczyłeś bezpodstawnie do kogoś.
_________________ lol lol i jeszcze raz lol,lolowo
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
przez jajo
i w tym momencie zjechałem pod biurko ze smiechu.....
... wiem ze Ala nie jest winna , kiedys tez miałem z Nia niemiłą sytuację i troszke nie lubilismy sie ale wszystko mineło z czesm ... co nie Aluś :*
A na ciebie SWIFT niemam słów ... MNIEJ NIŻ ZERO
Ale nie pekaj jeszcze sa Troskliwe Misie , LuKMan itd
_________________ Piekło jest na ziemi, jest w każdym człowieku i każdy
z nas może stanąć przed wewnętrznym sądem ostatecznym. I zmartwychwstać z niego innym,
nowym człowiekiem.
(Apokalipsa)
Perek : www.ikea.pl pogrzeb i powybieraj
GrAnD : a co to za pogrzeb ?
Ostatnio zmieniony przez GrAnD Pią 04 Sty, 2008 09:49, w całości zmieniany 1 raz
cracovia to dzifki, wisla to dzifki, legia to dzifki no i ten lech to juz w ogole najwieksze dzifki a moja CWKS Vegoria rzadzi w IV lidze i chuj !
tak w ogole to permy dawalbym tym tylko najbardziej zagorzalym osobnikom na serwerze i "czitom" x] nie wyobrazam sobie jak mozna dostac za jedna pyskowke perma
Ostatnio zmieniony przez Azak Pią 04 Sty, 2008 10:52, w całości zmieniany 2 razy
tak w ogole to permy dawalbym tym tylko najbardziej zagorzalym osobnikom na serwerze i "czitom" x] nie wyobrazam sobie jak mozna dostac za jedna pyskowke perma
było tak jak napisał perek, zaczęły się jakieś głupie teksty, napisałem, że wylecą jeżeli nie przestaną, Ala uspokoiła się, a swift dalej swoje więc poleciał, jak wrócił to oczywiście z fajowym tekstem
Street po tym co ten koleś tu napisał nie ma mowy, żebym mu bana skrócił
_________________ Right now I'm on the edge
So don't push me
I aim straight for your head
So don't push me
Fill your ass up with lead
So don't push me
I got something for your ass, keep thinking I'm pussy
Tak jak mowisz - "tu napisal", ja probuje kolesia zrozumiec. No huj przegial pale na forum i zachowal sie jak *** (mysle ze na kurwicy pisal, gdy zobaczyl ze po klotni z 2 osoba tylko on dostal bana), ale na serverze moglbys zmniejszyc kare tak jak ktos napisal do tygodnia i reprymenda dla 2 stron. Po co odrazu perm? az tak strasznie przegial na serverze? -wrzucal na rodzine, cheatowal czy co?
PS: niedlugo to wystarczy 10slotow do pogrania
pozdro
_________________ skorzeny zrobil mi obrazki
Ostatnio zmieniony przez 12gANG.Moskit Pią 04 Sty, 2008 15:30, w całości zmieniany 1 raz
po pierwsze nie wyzywalem nikogo ( glownie chodzi tu o ale) ona zaczela sie klocic o klubach besztac i wogole.
po drugie ktostam powiedzial ze nie stanolbym na meczu cracovii na ich trybunach i zaczol krzuczec jebac zydow sa 2 odpowiedzi na to: po pierwsze na trybunie zydow nie stane nigdy a po drugie czy jakis kibic cracovii stanolby tak u nas?
po trzecie nie znacie mojego punktu widzenia bo watpie zeby WAM smierc zagladala w oczy, a mi nieraz zajzala. raz sie zdazylo ze zycie moje i 4 kolegow zalezalo od jednej osoby - kierowcy i gdyby nie to ze znamy osiedle to bysmy byli w gazecie.
a poza tym jajo powiedxcz mi kurwa czy ala jest swieta? ona sie pierwsza przypierdolila tylko ze ja nie bede sie plaszczyl i przepraszal wtedy kiedy wiem ze mam racje bo ja jej uprzejmie powiedzialem ze nieladnie sie kurwa mac zachowala.
ktos tam pisal ze pisze to bo jestem wkurwiony - tak jestem wkurwiony poteznie i bede tak pisal a nie owijal w bawelne
było tak jak napisał perek, zaczęły się jakieś głupie teksty, napisałem, że wylecą jeżeli nie przestaną, Ala uspokoiła się, a swift dalej swoje więc poleciał, jak wrócił to oczywiście z fajowym tekstem
sory ona sie nie uspokoila bo jakby przestala gadac to ja tez bym przestal
jajo jak taki pewney jestes siebie to logi skoluj
Ostatnio zmieniony przez SWIFT Pią 04 Sty, 2008 16:57, w całości zmieniany 1 raz
SKONCZCIE JA BRONIC OMG dla mnie za bardzo sie juz wozisz. myslisz ze jestes innej plci niz 99% graczy lola to ci wszystko mozna? chamskie teksty i wyzywanie wszystkich od dzieciakow mimo ze masz 17 czy tam 18 lat. Nie tylko ja bylem przytlaczany tekstami typu dzieciaku itd. moskita tez przeciez wyzywala. I teksty na serwerze typu: tez jest z krakowa i jakbym go spotkala ( nie wiem czy tu o swifta chodzilo czy o kogo innego z krakowa). Juz nie pierwsza osoba ktora dostaje bana przez Ale. Ile razy widzialem jak ktos wbijal i podniecony nickiem zenskim pisal "czescc Ala" a ona chamsko odpiwadalo co prowadzilo do klotni. Zawsze posiadacz penisa zostawal ukarany a ona swobodnie jechala dalej.
Ostatnio zmieniony przez chodzo Pią 04 Sty, 2008 17:42, w całości zmieniany 1 raz