A czego pokazaliscie to czasc z tej mapy takie dziennikarskie triki. KOles darl chape ze wszyscy czity maja to go zgasilem qri wszedl i zorbil resy serva kilka razy lol
_________________ Wchodze na servery po swietach nowy komp i luzik bedzie
zawsze musi dorzucic swoje zasrane 5 groszy i nabija sie z kazdego ktory cos zle napisze ale jak jemu zwroci sie uwage to juz co innego.
PRZEPRASZM CIE BARDZO KOLEGO BYLES NA WSZYSKICH 3 MAPACH POD RZAD JAK NIE TO PO CO WYSLYASZ SKRAWEK PO 1 GODZINNEJ KLÓTNI
A w_ogole buzka ja cię pierwszy raz na oczy widzę to jak to moze byc z tym zwracaniem uwagi omg a poza_tym to co napsialem nei bylo odpowiedizl o porpownych zdanaich tlyko o tym co ten koles gadal do mnie na d2 Kare odsiedze bo i tak z wami nie wygram bo nikt nei udwodni mojej klÓtni ale zawsze znajdzie sie koles co wytnie kawalek rozmowy a gdybym ja wyciął ze lameriada napisal Siij pale np do mnie to tez byscie go zabnowali ???
#####
poprawiłem tylko część - btw MILKA JESTEŚ albo ROZBITY życiowo albo ci się nudzi że poprawiasz te błędy
Wiec ja wiem jzu teraz ocb wam chodzi o to ze koles mi pwoeidizal ze zle pisze po polsku a ja go wyzwalem NIE JA SIE Z NIM KLÓCILEM czy keidykolwiek wyzwalem kogos za taka peirodle slucham bo ktos mwoil ze sie to jzu zdazalo jak sie wyzywam to z kolegami i mi wolno jak nic nie maja do tego jakos nie bylo na mnie ani jedenj skargi nic a gram tu juz dosyc dlugo i prosze o jak naszybsze przczytanei tego szczegonie BUZKA zwracam tobie uwage i najpierd spytaj sie mnie na priv jak to bylo zanim napiszsz i zorbisz show ok ??
no ludzi nie widzicie ze nastapila pomylka LUUUUUDZIE no nie moge kurwa to nie jest juz smieszne to ze mi napisal ze nei umiem pisac to jego sprawa ten tekst to byl ogol calej klÓtni a nei za jebane glupie gowno typu " naucz sie pisac po polsku" Skorzeny wiem wiem dla tych co umieja czytac pomoze ale tobie hihihihihi
na aztecu ( mapa wczesniej ) ganialo 2 typow z aimbotami, na duscie2002 wlazlo duzo ludzi zza granicy z pingiem ponad 100 i tez jebali hedy z kosmosu, to nie jest skrawek godzinnej wyzwaniki bo po texcie jaki widac na screenie odpuscilem sobie dalsza konwersacje z tłukiem, mozesz poprosic admina zeby pokazal wszystkie moje logi z servera z say'a i napewno nie znajdzie sie tam zdanie typu "chuj ci w dupe" i wez prosze nie podniecaj sie tak przy pisaniu postow tylko powoli stukaj w klawiature i patrz na guziki poniewaz nie moge odczytac tych hieroglifow powyzej...
a to nie jest przypadkiem dysortografia? jak próbuje to odczytać to wyobrażam sobie go z tego zdjęcia w tym za ciasnym kapturze i jak mu slina leci na klawiature, to chyba zaburzenia nerwowe? sigi jak myslisz?
Masz zaciasna czapke i ci krew do mozgu nie doplywa Popierwsze wczesniej byl dust2 i qri sam to potweirdzi i klÓtni atrwal duzo dluzej a pozatym to co napisalem to wyjasnia wszysko I blu przepraszam bardzo nie wiem o co ci chodzi ale sie odpeiwrdol odemnie kurwa
Nie no nie mogę Tego rzeczywiście nie da się czytać...
Kiepas to, że piszesz te posty w nerwach, to nie znaczy, że musisz tyle byków sadzić.
Weź sobie to na luz i pisz spokojnie bo naprawdę niektórych wyrazów nie da się rozczytać.
Ktoś powyżej wspominał jeszcze o interpunkcji... czyżby nie działały Ci klawisze z tymi jakże przydatnymi znakami? To samo tyczy się spacji, albo nie umiesz umiejętnie oddzielać od siebie wyrazów albo Ci się zacina.. może czas na nową klawiaturkę?
I taka mała podpowiedź: Pisz sobie posta w Wordzie (sprawdzi Ci poprawność ortograficzną) a później wklejaj na forum
Kiepas K*** grasz tyle czasu to powinienes wiedziec jakie zasady tu panuja!!!
cos ostatnio zauwazylem ze gracze co tu juz troszke graja, za duzo sobie pozwalaja... mysla ze sa bezkarni... ludzie, pomyslcie czasem zanim cos odjebiecie na servie, bo pozniej moze juz byc za pozno
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali