koleś weś sie ogarnij . Wiesz dlaczego DC jest lepsze niż ten zjebany LOL ? bo tutaj jest atomosfera gdzie nigdzie takiej nie ma .. tutaj ludzie przychodzą sobie pogadac, postrzelać się , jeżeli ci przeszkadza ze ktos gada ( daj mute ) , jak ktoś zabija ( idz do innego teamu masz spokoj ) i nie pierdol takich bzdór na forum. Nikt Ci tutaj nie karze grać .. idz na tego swojego Lola , zamulaj i graj o jakies zjebane Ipody za 15 złoty.
ojej a za 2 miechy bedzie DC uzi&bomb tournament ;d a do wygrania mp3 player
_________________ pan i wladca.
Ostatnio zmieniony przez dev Nie 07 Paź, 2007 13:08, w całości zmieniany 1 raz
Fajny link, ale mam bana na waszym "kochanym i elo elo" forum.
A co do postów w tym temacie :
Ja pierdole czy na tym ****** DC są sami NAPINACZE
Odpierdolcie się od mojej szanownej osoby.
Mam więcej w głowie niż 80% razem wziętych graczy z DC
Daliście mi bana na DC (forum) chuj wi za co i nie mam zamiaru wracać na ten syf.
lameriada napisał/a:
Napewno pisala z IKEI w Katowicach na nocnej zmianie :>
Jasne. Mam neta pomiędzy 28 / 30 regałem na 43 miejscu, poziom 15.
Cały tydzień miałem na 13:00 do 22:00 i nie jestem tak zjebany aby dalej pisać na tym ZJEBANYM forum DC.
Wy to całe DC / Forum / CS na DC traktujecie jak życie
Cytat:
i znowu sie zaczyna. Jak latwo sprowokowac ludzi niskiego poziomu postem
Strzał w 10
Podsumowując :
WYPIERDALAĆ NAPINACZE
Ostatnio zmieniony przez Nietoperek Nie 07 Paź, 2007 21:43, w całości zmieniany 2 razy
perek nie bardzo rozumiem po co Ty sie wzburzasz??
Skoro
Cytat:
Wy to całe DC / Forum / CS na DC traktujecie jak życie
to czemu Ty sie tak spinasz?? Daj sobie siana idz na kebab, popij piwem, ciesz sie ladna pogoda, chwyc aparat, zlap laska za posladek i rob zajebiste fotki...
Albo najnormalniej idz na spacer. Po co to sie denerwowac? Ze nick perek bedzie tym zlym nickiem? LOL
Ja tylko mam pytanie, czemu Perek sie burzysz jak przeciez nie wieszs co tam pisze bo masz bana, dziwne...a po drugie nikt na ciebie nie najechal tylko ah cos tam napisal i to wlasnie tu. Jedyna osoba ktora sie wkurwila i napiela to wlasnie ty wiec smieszne to wszytko po trochu.
_________________ ...::: Kobiety są jak sytuacje podbramkowe.....nie wykorzystane się mszczą :::...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali