Wiec ... musze choc nieche , bo wydaje mi sie ze wina jest po obu stronach bo gdyby nie glupia docinka Ali ni bylo by problemu ale nic na to nie poradze nie potrafie trzymac nerwow na wodzy, dlatego tez chcialem przeprosic gracza o niku "Ala" jesli to przeczyta i jak to napisal "StreetRacer" wybaczy mi ta zawodniczka skroca mi bana bo jak narazie mam dozywocie = ( :cry: :cry:
Oj mylicie sie:D,czesto tu zagladam:) hehe a wy nawet o tym niewiecie.Ja poprostu sie nie wypowiadam w czyms co mnie nie obchodzi a do kttm wyslalam maila z przypomnieniem sytuacji z ktorej ja pamietam tyle ze on wyzywal innego gracza a ja stanelam w jego obronie i mi sie oberwalo a Street bo ukaral heheh
_________________ bO ChOdZi O tO bY mIeĆ PrZy sObIe OsObY CeNnIeJsZe nIż ZłOtO
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
to że jesteś kibicem Wisły nie daje ci prawa do jechania np po Legii jak to miało miejsce tamtego dnia
Ala jest z Cracovii hehehe
No nic, z bogiem drogi człowieku i rozumiem że już więcej tak nie będziesz postępował
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
Ostatnio zmieniony przez StreetRacer Pią 16 Lis, 2007 20:24, w całości zmieniany 1 raz
jeszcze chcialem wtracic, ze ala dostala ip lolka ode mnie
_________________ Right now I'm on the edge
So don't push me
I aim straight for your head
So don't push me
Fill your ass up with lead
So don't push me
I got something for your ass, keep thinking I'm pussy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali