Proszę o odbanowanie poniewaz obrazalem rodzine jednego z graczy i chcialem przeprosic nie powinienem obrazac rodziny bo to rzecz swieta. Grałem na mapie pool_day bylem zdenerwowany i nerwy mnie poniosły a teraz zaluje wiem ze nie powinienem obrażac rodziny bardzo przykro mi z tego powodu ale stalo sie gorąco przepraszam i prosze o odwieszenie bana. Moje ip to 85.219.198.241
Gracz Szczurek
Typ bana SteamID
SteamID STEAM_0:0:4146415
Adres IP ukryty
Zbanowany 22-10-2007 - 15:13
długość bana Na zawsze
Wygasa Nie wiadomo.
Powód jazda po rodzinie
Zbanowany przez admina g!^^ (g!^^)
Zbanowany na serwerze LoL AttAcK: 4FUN
Poprzednie bany 2
gurbi gra dwa razy do roku ale jak gra to zapierdoli ze 4 permy hehehe
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
Haha street przeceniasz mnie .A tak wogóle to nie myl mnie z jajem on wali po kilkanascie banów na tydzień .Prześpie sie z tym szczurek, ale ja tu tylko sprzątam.Krótko mówiąc mnie nie przepraszaj tylko tego kogo obraziłeś!!Jego przeproś i poproś żeby sie wypowiedział ,wtedy skroce nieco kare!
_________________ lol lol i jeszcze raz lol,lolowo
ale jaja już nie ma ;( więc zostałeś sam na polu bitwy
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
Gurbi, Gadałem z tą osobą co obraziłem i przeprosiłem ją i poprosiłem o zdjęcie bana to ta osoba mi powiedziała żebym pogadał z tobą i BŁAGAM CIĘ ODWIEŚ MI BANA JUŻ NIC ZŁEGO NIE POWIEM NA KOGOŚ I WOGÓLE
Gurbi, Gadałem z tą osobą co obraziłem i przeprosiłem ją i poprosiłem o zdjęcie bana to ta osoba mi powiedziała żebym pogadał z tobą i BŁAGAM CIĘ ODWIEŚ MI BANA JUŻ NIC ZŁEGO NIE POWIEM NA KOGOŚ I WOGÓLE
odwieszam jak to sie okaze klamstwem daje ponownie perma bez mozliwosci zdjecia!W sumie to nie odwieszam tylko skracam dopieru jutro pograsz jakas kara musi byc!
_________________ lol lol i jeszcze raz lol,lolowo
Proszę o odbanowanie poniewaz obrazalem rodzine jednego z graczy i chcialem przeprosic nie powinienem obrazac rodziny bo to rzecz swieta. Grałem na mapie pool_day bylem zdenerwowany i nerwy mnie poniosły a teraz zaluje wiem ze nie powinienem obrażac rodziny bardzo przykro mi z tego powodu ale stalo sie gorąco przepraszam i prosze o odwieszenie bana. Moje ip to 85.219.198.241
Gracz Szczurek
Typ bana SteamID
SteamID STEAM_0:0:4146415
Adres IP ukryty
Zbanowany 22-10-2007 - 15:13
długość bana Na zawsze
Wygasa Nie wiadomo.
Powód jazda po rodzinie
Zbanowany przez admina g!^^ (g!^^)
Zbanowany na serwerze LoL AttAcK: 4FUN
Poprzednie bany 2
a ja bym nie ściągał... co Cię widziałem, że grasz to równo jechałeś i nie przebierałeś w słowach....
ah, Oj zrozumialem blad wczoraj porozmawialem z *bathory i go przeprosilem i poprosilem zeby powiedzial zeby mi odwiesili bana to powiedzial ze gurbim musze pogadac. dajcie mi ostatnia szanse poprawie sie nie bede juz tak zucal slowami na wiatr i w kogos
ortografii też się naucz albo zainstaluj FireFox z autokorektą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali