LoL AttAcK: FORA Strona Główna LoL AttAcK: FORA

FAQFAQ  Mapa GoogleMapa Google  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Pomóżcie graczowi o niku "woozy" :(
Autor Wiadomość
camel 

Wysłany: Sro 25 Sty, 2006 20:44   

biedny woozy jestes taki pewny siebie moze pamietasz takiego dsuta2002 ? kiedy to nie nylo hltv ? zwrocilem tobie uwage abys nie wchodzil po za mape co jest zakazane i powiedzialem ze mozesz dostac za bana ale ty mnie wysmiales i powiedziales ze o nie jest poza mapa a pozniej bez przyczyny mnie wyzywales .

ciekawi mnie dlaczego sie teraz zarejsestrowales a nie wczesniej

StreetRacer 
ekip@
The Scotsman

Ulubiona gra: na nerwach
Wysłany: Sro 25 Sty, 2006 20:46   

a ja powiem tak :D

ja jestem nie reformowalny, ale widze tutaj iskierkę pogodzenia się wiec ja bym proponował prowadzić dialog bez wypisywania że ktoś coś kiedyś cus sruś takie i srakie.

============
text o świstaku mi się spodobał :D

siegfried 

Ulubiona gra: Gra w Ciacho
Wysłany: Sro 25 Sty, 2006 21:00   

woozy napisał/a:

siegfried:
Cytat:
no to wlasnie zalatwiles przyjacielowi permika, bo ja na miejscu skorzenia za taki tekst do admina zostawilbym perma. wg mnie woozy i ty to jedna osoba, chcesz pyskowac to na blokowisko pod klatke.

Humorystyczny akcent w calej sprawie :) ) Co nie siegfried? Zawsze lubilem ludzi z poczuciem humoru, wiesz - takich jak ty - moze mi sie zdaje, albo sie podlizujesz adminowi? No bo tak, pewnie jak on smial? Do admina? Bede bronic admina i postawie perma! Hahaha! Ojej... ale ja nie jestem adminem? No ale popodlizuje sie troche i moze dostane - co nie? Taki tok myslenia? Zastanawiam sie jak Tomek mogl mi zalatwic permika, skoro takowego posiadam juz niestety na swoim koncie?????! Czlowieku mysl! Jak dwoch ludzi sie bluzga, to trzeci dostaje za to bana?

hyhyhy ciesze sie ze dostrzegles moje wypociny i raczyles je tak rozwlekle skomentowac :D
mam nadzieje ze jak jeszcze troche polize dup na serwerze to w koncu bede mial chociaz kolorowe pisanie w nagrode :D na razie to chlopaki sie nabijaja ze jak chce admina to musze ktoremus chapnac dzide... hmm.... zarty zartami ale admin to nie przelewki :D :D bede mogl poszpanowac na podworku przed laseczkami, bmw nie mam to chociaz adminem przyszpanuje :)

Cytat:

A moze uwazasz Tomka za niegodnego odgryzienia sie jakiemus gowniarzowi, ktory pojecia nie ma o czym jest ta dyskusja, ale chetnie by sie pobluzgal?

milka ty gowniarzu, nie masz pojecia o czym jest dyskusja i chetnie sie pobluzgiwujesz (czy jakos tak) :D :D

aKiRa 
Head Admins
Public Relations

Ulubiona gra: w dwa ognie
Wysłany: Sro 25 Sty, 2006 21:16   

ehh moze najpierw do poganiaczy ... cicho kurwa !!!

bo tu jeden przyszedl sprawe zalatwic i moze by bylo szybko i bezbolesnie a chunia wychodzi.

mlodziezy spokoj prosze bo niektorzy naprawde zapedzaja sie bez zadnych konkretnych argumentow.

woozy sa tu ludzie ktorzy maja ci cos do zarzucenia wiec prowadzmy dyskusje jakas.

paru stad to bym wyjebal bo wqrwia mnie krzykactwo.

sprawe milka VS tomek bym olal bo sobie chlopaki pojechaly i moim zdaniem na 0 wyszli. Tomek: u nas luzno wiec czesto zartuje sie w taki sposob. reszta tez niech zrozumie ze niektorzy po prostu nie musza lapac od razu ze jak mi milka powie zebym po same kasztany ... to patrzac z pozycji 3 osoby kurewsko mnie obrazil. tyle ze to zart jest. chamski, meski ale zart.

Skorzeny napisał/a:
Akira, ale woozy nie powiedzial nic do tomka888, tylko do jakiegos kola na serwerze, a tu chodzi o to, ze tomek888 pisze zamiast wooziego na forum

no ja to zakumalem nie wiem dlaczego nie zakumales ze ja to zakumalem. jak nie kumasz to ci wytlumacze zebys zakumal :D

woozy napisał/a:
To najbardziej denerwuje, jak osoby nie majace pojecia o powodzie bana, wypowiadaja sie - czasem lepiej zamilknac - bynajmniej tez nie uwazam zeby "zejdz kurwa mac" bylo mniej obrazliwe niz "twoj stary" - ktos powinien wypisac ktore przeklenstwa/wyzwiska sa cacy, a ktore nie? Bo mozna sie pogubic?

proszto. klnij jak sobie chcesz pod warunkiem ze nie na kogos. kurwa mac to lajt wiec mkazdy ma go w dupie bylebys nie obrazal drugiego gracza.
porownanie ktore dales jest nieadekwatne bo nie da sie porownywac ekspresyjnego wyrazanie swoich emocji poprzez kozystanie z wulgaryzmow z wulgarnym komentarzem w kierunku osobnuka lub jego najblizszych. u nas zawsze za to "ban i spierdalaj"

woozy napisał/a:
A moze uwazasz Tomka za niegodnego odgryzienia sie jakiemus gowniarzowi, ktory pojecia nie ma o czym jest ta dyskusja, ale chetnie by sie pobluzgal?

milka gowniazem nie jest i fajny z niego ziomek wiec nie spinaj sie za niego.

Street napisał/a:
ja jestem nie reformowalny, ale widze tutaj iskierkę pogodzenia się wiec ja bym proponował prowadzić dialog bez wypisywania że ktoś coś kiedyś cus sruś takie i srakie.

nie wierze kurwa mac :P
to nie ty pisales.
nie chwaliles sie ze sobie sprawiles alter-ego :D

alter-ego Streeta napisał/a:
text o świstaku mi się spodobał

no trzeba przyznac ze chociaz z agresja to dobrze pojechane :P

woozy napisał/a:
Wiesz milka, za takie wypowiedzi powinienes tak samo jak ja dostac perma (bo ten sam typ obrazy - nawet podwojna, bo jeszcze o jakiegos Toldiego sie rozchodzi - a sprawiedliwosc musi byc, co nie?

umarlem :D
powaznie nie moglem podniesc sie z ziemi :lol:

... ludzie juz nie ogladaja fajnych bajek :(

------------------------------------------------------

...moze zostawmy juz pyskowki na forum i zajmijmy sie dyskusja na temat bana ktorego kolega dostal.

(_|_)

< /dupa >

woozy 

Ulubiona gra: gra wstepna
Wysłany: Sro 25 Sty, 2006 21:17   

siegfried:
Cytat:
koles w jakis kretynski sposob proboje sobie zalatwic zdjecie bana i jeszcze ma czelnosc uzywac tekstow typu "bylas rabana" w stosunku do admina? no wybaczcie, cos tu jest nie tak. na pewno sie nie tak te sprawy zalatwia

widzisz siegfried - to nie ja uzylem tego tekstu, tylko moj kumpel - ja wiem - umiejetnosc czytania ze zrozumieniem poznaje sie dopiero w podstawowce, no przeciez ze nie twoja wina....

Giecik:
Cytat:
akoś nie skomentowałeś fragmentu mojego postu odnośnie obrażania innych. Doskonale pamiętam jak kiedyś na inferno wyzywałeś wszystkich od skurwieli, szmat, pedałów; uzywałeś takich zwrotów jak: chuj wam w dupe, wypierdalać, ssijcie pały. Ponadto WYŁEŚ przez całe 2 mapy do mikrofonu nie zwracając uwagi na prośby innych, i było to wycie w dostłownym znaczeniu. Pamiętam również ze w tym czasie byl na serwie Siegfried i Babiq, jeden z nich na moją prośbę przeszedł do naszego teamu zeby posluchać twoich wybryków, jednak jak się tylko zorientowałeś od razu zrobiłeś się bardzo grzeczny. Nie mam zadnych dowodów na to
(wsio przez mica) , ale tez moim celem nie jest wrabianie kogoś ponieważ nie znam Cię i przedtem nic do Ciebie nie miałem. Mówię tylko to co usłyszałem...

to teraz skomentuje - dobrze wiesz ze to co piszesz to klamstwo - o ile chuj wam w dupe i wypierdalac moglbym powiedziec o tyle ssijcie paly watpie zebym uzyl... siegfried - pewnie nawet gdyby nie pamietal tamtej sytuacji to potwierdzi - ciekawe jak sie moglem zorientowac? (no chyba ze byles na tyle yntelygenty zeby to napisac na 'sayu'). A wiesz co mozesz bez dowodow? Skoro wtedy Ci przeszkadzalo, czemu nie zostalem zbanowany wtedy? Mogles chyba poprosic o bana na forum? I co dopiero teraz Ci sie przypomnialo? W ogole to mam takiej jakosci mica, ze na pewno dokladnie odrozniales kazdy wulgaryzm :) )

virus:
Cytat:
w tym momencie sie lekko zgasiles bo on juz ma admina Laughing gralem z Toba kilka razy i nie widzialem takich przypadkow .. nie wiem jak dla mnie jestes/byles w porzadku ;]

nie jestem na bierzaco, bo nie interesuje sie sprawami adminow :) piszac tamta riposte bylem juz mocno zirytowany...

camel:
Cytat:
biedny woozy jestes taki pewny siebie moze pamietasz takiego dsuta2002 ? kiedy to nie nylo hltv ? zwrocilem tobie uwage abys nie wchodzil po za mape co jest zakazane i powiedzialem ze mozesz dostac za bana ale ty mnie wysmiales i powiedziales ze o nie jest poza mapa a pozniej bez przyczyny mnie wyzywales
ciekawi mnie dlaczego sie teraz zarejsestrowales a nie wczesniej

pamietam. nie wiedzialem ze tam nie mozna wchodzic, ale chcialbym zauwazyc, ze po tym jednym razie, juz tam nie wlazlem, czego nie mozna powiedziec o innych - nawet jak sie pozniej tam inni pchali to oddawalem strzal ostrzegawczy... a niezarejestrowalem sie bo nie moglem, wyswietlal sie jakis blad.

streetracer:
Cytat:
ja jestem nie reformowalny, ale widze tutaj iskierkę pogodzenia się wiec ja bym proponował prowadzić dialog bez wypisywania że ktoś coś kiedyś cus sruś takie i srakie

dokladnie - teraz kazde potkniecie z przeszlosci bedziecie mi wytykac?? skoro kiedys cos zrobilem nie tak, to dlaczego wtedy nie wnosiliscie swojego sprzeciwu na forum?

siegfried: ogolnie rzecz biorac to wiesz, krowa ktora daje najmniej mleka, najglosniej muczy...

siegfried 

Ulubiona gra: Gra w Ciacho
Wysłany: Sro 25 Sty, 2006 21:28   

ke, moze mi ktos to przetlumaczyc ?

woozy napisał/a:
siegfried:
widzisz siegfried - to nie ja uzylem tego tekstu, tylko moj kumpel - ja wiem - umiejetnosc czytania ze zrozumieniem poznaje sie dopiero w podstawowce, no przeciez ze nie twoja wina....

no wlasnie niestety z podstawowka mialem spore problemy :D co do ciebie i twojego kumpla, nie ma to jak koledzy z wroclawskiego dialogu (dsl na dodatek)

woozy napisał/a:

Giecik:
Cytat:
akoś nie skomentowałeś fragmentu mojego postu odnośnie obrażania innych. Doskonale pamiętam jak kiedyś na inferno wyzywałeś wszystkich od skurwieli, szmat, pedałów; uzywałeś takich zwrotów jak: chuj wam w dupe, wypierdalać, ssijcie pały. Ponadto WYŁEŚ przez całe 2 mapy do mikrofonu nie zwracając uwagi na prośby innych, i było to wycie w dostłownym znaczeniu. Pamiętam również ze w tym czasie byl na serwie Siegfried i Babiq, jeden z nich na moją prośbę przeszedł do naszego teamu zeby posluchać twoich wybryków, jednak jak się tylko zorientowałeś od razu zrobiłeś się bardzo grzeczny. Nie mam zadnych dowodów na to
(wsio przez mica) , ale tez moim celem nie jest wrabianie kogoś ponieważ nie znam Cię i przedtem nic do Ciebie nie miałem. Mówię tylko to co usłyszałem...

to teraz skomentuje - dobrze wiesz ze to co piszesz to klamstwo - o ile chuj wam w dupe i wypierdalac moglbym powiedziec o tyle ssijcie paly watpie zebym uzyl... siegfried - pewnie nawet gdyby nie pamietal tamtej sytuacji to potwierdzi - ciekawe jak sie moglem zorientowac? (no chyba ze byles na tyle yntelygenty zeby to napisac na 'sayu'). A wiesz co mozesz bez dowodow? Skoro wtedy Ci przeszkadzalo, czemu nie zostalem zbanowany wtedy? Mogles chyba poprosic o bana na forum? I co dopiero teraz Ci sie przypomnialo? W ogole to mam takiej jakosci mica, ze na pewno dokladnie odrozniales kazdy wulgaryzm :) )

ale co znowu SIEGFRIED? a to ja pisalem? gdybym to uslyszal to dalbym ci juz wtedy bana i po sprawie. SIEGFRIED, SIEGFRIED, SIEGFRIED... co to ja jestem? :?:
edit:
ach, sorry, znowu wychadza te moje problemy z czytaniem, to bylo do giecika
woozy napisał/a:

siegfried: ogolnie rzecz biorac to wiesz, krowa ktora daje najmniej mleka, najglosniej muczy...

to chyba bylo: krowa ktora duzo ryczy, malo mleka daje.
znowu do mnie sie przyczepil :lol:

aKiRa 
Head Admins
Public Relations

Ulubiona gra: w dwa ognie
Wysłany: Sro 25 Sty, 2006 21:31   

buuuuuuuuuuhahahahhahaha dopiero teraz zalapalem :P
Skorzen i ty wiesniaku perma dales za obrazanie ?? :P
no zesz kurwa ja ci tego linka wygrzebie tylko poszukam :D

a do woozego to polecam spuscic z tonu i isc w kierunku "sory chlopaki wymsknelo mi sie podczas gry" i pewnie bedzie lepiej.
robienie sobie od razu wrogow bo ten czy tamten cos napisal do niczego nie prowadzi.

a segfryda sie nie czepiaj bo chlopak fajny.

no i jebles sie. chciales do giecika napisac a widocznie ci ten siegfryd w glowie siadl i jego wymieniles.
chyba ze znowu nie zalapalem ... :?

(_|_)

< /dupa >

lameriada 
Łowcy

Ulubiona gra: na cymbałach
Wysłany: Sro 25 Sty, 2006 22:16   

Cytat:
lameriada:
Cytat:
Jesli to ten sam delikwent, o ktorym mowi Gietek, to racja. Nie pierwszy raz.
I wogle, rodzina rzecz swita, wiec wara

Czyli ogolnie nie wiesz o kogo chodzi, ale jak mozna kogos udupic,to zrobmy to!

Kolego, dzis na forum byl juz poruszany problem "specjalisty"... Przyda ci sie pomoc. Nie mow innym o zrozumieniu tekstu bo sam nie wiesz co mowisz. Przeczytaj sobie dokladnie ten cytat i pomysl...

I co ma do rzeczy to, ze znalazles lolka w wyszukiwarce i nie znasz admow ? Znaczy sie, ze jakbys znal, to bys przy nich nie wyzywal ? A jakby ich nie bylo to juz mozna ? I heyah wyzywamy bo nikogo niema ?!?! :O

Fajny masz tok myslenia i w ogole.

Nara

MaZZeo 
Woody LoL

Wysłany: Sro 25 Sty, 2006 22:40   

woozy napisał/a:
To najbardziej denerwuje, jak osoby nie majace pojecia o powodzie bana, wypowiadaja sie - czasem lepiej zamilknac - bynajmniej tez nie uwazam zeby "zejdz kurwa mac" bylo mniej obrazliwe niz "twoj stary" - ktos powinien wypisac ktore przeklenstwa/wyzwiska sa cacy, a ktore nie? Bo mozna sie pogubic?

mam pojęcie o powodzie bana, z resztą twój kolega tomek w pierwszym poście o tym powiedział i mi wystarczy. Nie wnikam w to czy to powiedziałeś ot tak, czy cie przyblokował, czy stzrelił do ciebie czy cokolwiek innego.

naprawdę nie widzisz różnicy pomiędzy powiedzeniem w złości "kurwa mać zejdź" a zwrotem "zejdź pojebie", a tymbardziej ostzrejszego kalibru "twój stary", idiotyczna, chamska odzywka ?

woozy napisał/a:
Jak widze, wszyscy tutaj maja sie za wielkich gentelmenow i najchetniej powstawialiby permy wszystkim ktorzy choc troche nagna sprawe kultury osobistej i obrazania inncyh - ale czesc z nich niestety sama tez nie jest w porzadku, wiec moze warto jednak zaczac od siebie, a nie wytykac innym, zwlaszcza kiedy nie ma sie pojecia o sprawie.

nie no jakbym słyszał pięciolatka

"no i co z tego że go walnąłem, a za to on i on i jeszcze tamten też walnęli go"

nie uważamy się za dżentelmenów nie egzekwujemy brak kultury osobistej (bo chyba w taki sposób w ogóle u nas nie wolno by klnąć), ale także nie jest tak, że można mówić co się chce...

woozy napisał/a:
to teraz skomentuje - dobrze wiesz ze to co piszesz to klamstwo - o ile chuj wam w dupe i wypierdalać mógłbym powiedzieć (...)

Ahaaaaaa... no tak, jeżeli nie można wyzywać (czyt. nie powiem "pojebie", "skurwielu" itd.), to se napisze "chuj wam w dupe". No co ? Przecież to nie jest wyzwisko...

Tak patrzę, patrzę i że tak powiem... widzę że masz mózg (jak to u nas się mówi), ale niestety tymi wyzwiskami się pogrążasz...

StreetRacer 
ekip@
The Scotsman

Ulubiona gra: na nerwach
Wysłany: Czw 26 Sty, 2006 00:42   

ja proponuje ukręcić łba tej bezsensownej konwersacji, ktora tak na dobra sprawę do niczego nie prowadzi.

dobra, dostałeś bana za to i tamto, proeproś, będzie po sprawie (jak dla mnie)

kazdy zasluguje na 2ga szanse >> pamiętasz skorzeny :D ??

akira się pewnie znowu prypierdoli co ta szkocja ze mną zrobiła i ze w ogole :D :P you suck :D

Skorzeny 
ekip@

Ulubiona gra: Fallout 2
Wysłany: Czw 26 Sty, 2006 01:46   

no wiec tak

pan woozy, choc nie we wszystkim sie z nim zgadzam (tak jak z innymi wieloma osobami) okazal sie sensownym czlowiekiem (jak i wielu innych)

do tego stwierdzam, ze ban zostal dany pod presja otoczenia, ktore bardziej niz ja jest uczulone na "kwestie rodzicow". obraza "twoj stary" odnosnie slowa "debil" nie jest taka mega w chuj straszna, do tego w afekcie. jednak nadal pozostaje kwestia tego co powiedzial giecik i camel. zakladajac, ze oni mowia prawde a woozy blefuje (:D) dokonany zostal akt wandalizmu interakcyjnego. dlatego kara pozstaje, ale krotsza. 14 dni (uwazam, ze to sprawiedliwy kompromis miedzy "zdjeciem bana teraz" a "zdjeciem bana nigdy" :D ). postaram sie jak najszybciej to zalatwic. wypomnieli mi ze ja mialem 2 szanse i maja racje :D (moja dyskusja na forum tez nie byla szczytem "wporzości") niech zyje mlodziez! (?)

jesli ktos ma jakis problem, to prosze na pw, ywentualnie na gg

pozdrawiam i zamykam

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi