swiete słowa matejku , chodz jak dam mu mute a on bedzie bluznil obrazal itd. , ja muszez byc czujny jak tygrys bengalski wiec musze miec uszy szeroko otwarrte
_________________ im więcej pije tym wiecej wylewam, im wiecej wylewam tym mniej pije czyli im wiecej pije tym mniej !
Szkoda że mi klapa qwa zbanowałes dostep do server LOL atack bo bym sobie pograł. Pewnie wiesz jak to jest cały tydzien w pracy a weekend wolny i nawet se pograc u was nie da. bo mam bana na tydzień za takie gówno co najwyrzej sie za to daje kicka albo bana na 5 min. to h.u.uj. jak niezmniejszycie kary albo nieodbanujecie to nie wiem co ja bede robic. Klapa licze na fast reakcje z twojeje strony albo twioch kolesi którym moga odbanowac po przeczytaniu postu
BETONOWY Ale sie wkurwiłem
A jak mi brajdak powiedz za co ten ban to mam w was łacha Maja jestes i juz ::D
Szkoda że mi klapa qwa zbanowałes dostep do server LOL atack bo bym sobie pograł. Pewnie wiesz jak to jest cały tydzien w pracy a weekend wolny i nawet se pograc u was nie da. bo mam bana na tydzień za takie gówno co najwyrzej sie za to daje kicka albo bana na 5 min. to h.u.uj. jak niezmniejszycie kary albo nieodbanujecie to nie wiem co ja bede robic. Klapa licze na fast reakcje z twojeje strony albo twioch kolesi którym moga odbanowac po przeczytaniu postu
BETONOWY Ale sie wkurwiłem
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zostales zbanowany przez KLAPA
[AMXBANS] Zostalo Ci 3 dni , 23 godzin , 24 minut i 29 sekund do konca bana.
[AMXBANS] Zbanowany nick : blizniak
[AMXBANS] Przyczyna : ' Psujesz innym zabawe '
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.lolattac
Śmiac sie czy płakać "psujesz inny zabawe chyba raczej ty mi psujesz
nic z tego nie zrozumialem. Na miejscu Klapy zrobilbym to samo. Uwazam, ze dobrze zrobil. Jak sie nie potrafisz zachowac jak pijesz, to poprostu nie pij. Trzeba ponosic konsekwencje swoich zachowan.
Na moim miejscu zalatwilbym to inaczej, ale tylko dlatego, ze mam taka mozliwosc...
mi kiedys sieg dał bana na niecałe 3 dni. Dostałem go w piatek, a kończył się w poniedziałek rano, to jest dopiero ból ..
i jeszcze nie to zebym sie pluł ale dostałem go w pewnym stopniu nie slusznie i jakos nie plakalem, chociaz przyznam ze nudzilo mi sie do pewnego momenu
a ty nie dość, że psujesz innym zabawe to jeszcze na siłe próbujesz wmówić ludziom, że to nie było takie złe
Wysłany: Pon 22 Paź, 2007 15:11 Obrazilem rodzine i prosze o odbanowanie
Proszę o odbanowanie poniewaz obrazalem rodzine jednego z graczy i chcialem przeprosic nie powinienem obrazac rodziny bo to rzecz swieta. Grałem na mapie pool_day bylem zdenerwowany i nerwy mnie poniosły a teraz zaluje wiem ze nie powinienem obrażac rodziny bardzo przykro mi z tego powodu ale stalo sie gorąco przepraszam i prosze o odwieszenie bana. Moje ip to 85.219.198.241
Gracz Szczurek
Typ bana SteamID
SteamID STEAM_0:0:4146415
Adres IP ukryty
Zbanowany 22-10-2007 - 15:13
długość bana Na zawsze
Wygasa Nie wiadomo.
Powód jazda po rodzinie
Zbanowany przez admina g!^^ (g!^^)
Zbanowany na serwerze LoL AttAcK: 4FUN
Poprzednie bany 2
camel, Jestes adminem? prosze o zdjecie bana gram od niedawna i jeszcze nie wiem co moge a co nie a teraz juz wiem i wiem ze zlamalem regulamin ale postanawiam poprawe I regulaminu juz nie zlamie napewno bardzo mi zalezy zeby czasem pograc na lolku
Ostatnio zmieniony przez szczurek Pon 22 Paź, 2007 16:34, w całości zmieniany 1 raz
camel to sierściuch co dużo gada a mało robi on gówno może
bana dał ci gurbi i wg naszej świętej lolowej zasady tyko gurbi może go zdjąć
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
Proszę o odbanowanie poniewaz obrazalem rodzine jednego z graczy i chcialem przeprosic nie powinienem obrazac rodziny bo to rzecz swieta. Grałem na mapie pool_day bylem zdenerwowany i nerwy mnie poniosły a teraz zaluje wiem ze nie powinienem obrażac rodziny bardzo przykro mi z tego powodu ale stalo sie gorąco przepraszam i prosze o odwieszenie bana. Moje ip to 85.219.198.241
Gracz Szczurek
Typ bana SteamID
SteamID STEAM_0:0:4146415
Adres IP ukryty
Zbanowany 22-10-2007 - 15:13
długość bana Na zawsze
Wygasa Nie wiadomo.
Powód jazda po rodzinie
Zbanowany przez admina g!^^ (g!^^)
Zbanowany na serwerze LoL AttAcK: 4FUN
Poprzednie bany 2
a ja bym nie ściągał... co Cię widziałem, że grasz to równo jechałeś i nie przebierałeś w słowach....
ah, Jak bys zobaczyl moj temat nowy to bys wiedzial o co chodzi powiedzialem ze teraz bede cicho spokojnie siedzial bo zrozumialem ze "przebieranie w słowach" zle sie konczy i to byl moj ostatni raz i dlatego prosze o zdjecie bana i przeprosilem tamta osobe co urazilem mysle ze zrobilem co trzeba bylo ale bana juz nie chce miec mozecie mi dac warunek zebym za duzo nie gadal nadarmo. Pozatym ludzie sie zmieniaja i dajcie mi jeszcze jedna ostatnia szanse zmienie sie napewno
Ostatnio zmieniony przez szczurek Wto 23 Paź, 2007 15:19, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali