CZy planuje ktoś wyjazd do wisły ? w dacie powyżej ? Jeśli tak nieomieszkam sobie postawić jakiemuś lolkowi bronxika ... ? więc jak coś można by sie ustawić na jakieś piwko czy cuś .. jakby ktoś jechał bądz był przejazdem zostawie telefon 501738661
Giecik , Świrek dzięki... , ale są osoby które chętnie by poszły ze mną na piwo , pogadać , a jestem pewien , ze na zywo zmienilibyscie zdanie o mnie .... i nie offtopujcie prosze
tak to juz jest z zaufaniem, raz stracone ciezko odzyskac
zreszta nie rozumiem, co tak aronowi zalezy, skoro nikt go tutaj nie traktuje powaznie. ja bym zmienil serwer i zaczal od nowa a nie na sile straral sie odzyskac (watpliwie istniejaca wczesniej) pozycje w naszym skromnym, wesolutkim spoleczenstwie
no chyba, ze ktos ma zapedy masochistyczne, to wtedy rozumiem
_________________ Jesteśmy otoczeni?!? Wspaniale! Teraz możemy atakować we wszystkich kierunkach!!
tak to juz jest z zaufaniem, raz stracone ciezko odzyskac
zreszta nie rozumiem, co tak aronowi zalezy, skoro nikt go tutaj nie traktuje powaznie. ja bym zmienil serwer i zaczal od nowa a nie na sile straral sie odzyskac (watpliwie istniejaca wczesniej) pozycje w naszym skromnym, wesolutkim spoleczenstwie
no chyba, ze ktos ma zapedy masochistyczne, to wtedy rozumiem
Mam nadzieje że dam rade , ale nie chce już wracac do tamtego tematu , a nie chce zmieniac servera , bo nigdzie nie ma takiej atmosfery jak tutaj .. a poztym przywiązałem się i myśle ze nadrobie jakoś chocaz w jakimś stopniu..
No musiałem sie ogarnąc przed wyjazdem zagrałem mapke i poszeldem sie pakowac itd , a ze kompa mam wlaczonegocos maznołem , a teraz zeby nie było ... jestem w tej jebane Wiśle bo znow powiecie ze sciemniam , mam w Pensjonace dostęp do neta poprostu !! IP sprawdzcie co chcecie ... moze link ? do www pensjonatu ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali