mowiles ze grałeś ostatnio 2 lata temu, a ja pamiętam jak mnie w wakacje karałeś (napisałem, że ty mnie, żeby Ci nie było głupio przed kolegami:P )
pozdro i 3maj się
jak dotychczas niewrocilem, matej niekaralem bo juz niemialem formy i gralem tylko dla zabicia czasu i odstresowania troszke ale to tyle co nic..., niezdziwcie sie jak mnie zobaczycie ale to sporadyczne wizyty...
to pozdro ruti :p mimo ze gralem z toba na lolu gora z 10 razy (oby tyle:P) :* :*
_________________ ZDYCHAC KURWAoleoleoleoleole....do piachu kurwy oleoleoleoleoleole..........ZEBY WAM STARE NA AIDSA POZDYCHALY A STARZY NA AUTYZM......"
• napisał • BEZEL aka numer21vel. bezmozgi debil ™•
_________________ ZDYCHAC KURWAoleoleoleoleole....do piachu kurwy oleoleoleoleoleole..........ZEBY WAM STARE NA AIDSA POZDYCHALY A STARZY NA AUTYZM......"
• napisał • BEZEL aka numer21vel. bezmozgi debil ™•
Ruti, cztery lata nie instalowałem csa, bo brak czasu, z wędkarstwem było to samo. Rozdałem wędki, bo myślałem że już nie będę jeździł na ryby. Była tylko praca i praca. Czasy się zmieniły, mam teraz 15 wędek, a 90% czasu spędzonego przed kompem to CS, fora i strony csowe. . Teraz wiem że nigdy nie powiem zdania: "Kończę z tym!", bo i tak wcześniej czy później będę grał.
tak btw półtora tygodnia temu byłem w Kazimierzu dolnym i w Puławach
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali