LoL AttAcK: FORA Strona Główna LoL AttAcK: FORA

FAQFAQ  Mapa GoogleMapa Google  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Witam i zegnam was
Autor Wiadomość
Ruti 

Ulubiona gra: Counter-Strike
Wysłany: Pon 17 Paź, 2005 18:20   Witam i zegnam was

siema wszystkim tym ktorzy mnie znaja i tym ktorzy nie... jakis czas temu postanowilem skonczyc z cs'em... sa rozne powody w tym szkola dziewczyna komputer rodzice i inne... niechcialem tak cicho odchodzic bo was bardzo lubie... piszac to kreci mi sie lezka w oku ze was opuszczam... ale cos tak wyszlo... konto steama nadal posiadam takze na wakacjach mozna bedzie mnie zobaczyc na lolq pod nickiem "BGCSA - Ruti" czyli Byly Gracz CS'a... albo cos innego wymysle... duzo osob z lolka mnie zna ale tez czesc nie z tego wzgledu ze juz niegram ponad rok... blisko 2 lat mam juz odwyk... jestem dalej uchwytny pod moim nr gg 1091972... jakis mix moge zagrac jesli bedziecie chcieli ale to rzadkosc ze zagram, a co do mojego admina na ustafce to porozmawiam z streetem lub kulkiem i to sie ustali kto go dostanie czy zostanie dla mnie jako dobrego bylego stalego klienta lola... byl bym wdzieczny... mial bym po was pamiatke i wy po mnie
a wiec zegnam was i do zobaczenia tam na gorze a moze jeszcze na lolq mam nadzieje 3majcie sie panowie powodzenia w grze !

Thorn 
ekip@

Ulubiona gra: (. Y .) ( o )
Wysłany: Pon 17 Paź, 2005 18:25   

Odwazna decyzja Ruti :wink: dla mnie RESPECT. Tylko pytanie czy sie Tobie uda 8)
W kazdym razie powodzenia zycze we wszystkim co sobie zaplanowales. Ogolnie bardzo milo, ze napisales tego posta. Szkoda, ze kolejny lol ze starej ekipy odchodzi... 3maj sie stary.

virus 
Łowcy

Ulubiona gra: counter-strike
Wysłany: Pon 17 Paź, 2005 18:29   

ja tam sie z toba nie bede zegnal bo mieszkam kilka krokow od ciebie i na 100% sie jeszcze zobaczymy ale troche lipa ze nie grasz pamietam jak razem karalismy w po-gromie ;] pozdro^^ przydalo by sie kiedys napic razem

Mart!n^ 

Ulubiona gra: bierki wodne
Wysłany: Pon 17 Paź, 2005 18:49   

yyyhyyyy.... :D powodzenia...

ciekawe kiedy Ci przejdzie... :D

no a jak CI nie przejdzie ;/ to YO , Narazie , Peace i wogole ;] 3maj sie : * :D

pan hedzik 

Ulubiona gra: CS^^ LFS
Wysłany: Pon 17 Paź, 2005 18:52   

hehe ja tak robilem kilkma razy ale z tej gry nie mozna zrezygnowac ":D

MaZZeo 
Woody LoL

Wysłany: Pon 17 Paź, 2005 19:02   

:( tak jak thorn mówi - kolejny ze starej paczki lolowej który odchodzi...

3maj się, ale tak czy siak zaglądaj do nas czasami, bo jest po co ;)

Ruti 

Wysłany: Pon 17 Paź, 2005 19:17   

virus spoko napijemy sie :) co do paru krokow to czesto bywam na toim rejonie bo tam mam dziewczyne :) lolq :) a co do wracania do gry to watpie skoro juz niegram prawie 2 lata... pozatym nieidziemi... dziekuje ze tak milo zegnacie 3majcie sie

s0ng0 

Ulubiona gra: Saper
Wysłany: Pon 17 Paź, 2005 19:25   

No coZ szkoda ze nie mialem PRzyjemnosci z Toba zagrac :(
Rownierz Cie Zegnam ALE mam nadzieje ze jeszcze bedzie chociarz pogrywal czasami zebysmy mogli sobie razem Pograc i sie Posmiac :)
Podro I GÓD LAK

harborn 
ziom@le

Ulubiona gra: CS, CeeS, Kante
Wysłany: Pon 17 Paź, 2005 19:27   

zegnaj :D milej nowej bez CSowej drogi zycia

GeGi 
ziom@le

Wysłany: Pon 17 Paź, 2005 19:39   

to ja tak przy okazji ..... :) jak moze ktos zauwazyl (albo nie) nie gram od jakiegos sierpnia i wogle mnie nie ciagnie do gry ;) chyba mi sie znudzila i postanowilem w lepszy, bardziej pozyteczny sposob spedzac swoj wolny czas. Jednak na forum bywam i to czesto ;)
no, pozdro D:

elpawello 

Ulubiona gra: CS
Wysłany: Pon 17 Paź, 2005 20:08   

Bardzo trudna dezycja

Zegnaj :D :D

Ruti 

Wysłany: Pon 17 Paź, 2005 20:30   

eLPaweLLo trudna ale jakze przemyslana... dorosniesz a zrozumisz...

Spoko Loko 6 

Ulubiona gra: CS, Il-2, WoW
Wysłany: Pon 17 Paź, 2005 20:37   

Witaj Ruti.
Ja z tobą nie miałem przyjemnosci grac... za późno lolqa odkryłem.
Wiem jak to jest robic sobei odwyk od cska... przed wakacjami nei grałem z pół roku... pewien serwer padł (killNET) i przestło mi się chciec, w końcu znalazłem lolqa, fajnie się grało no to jestem juz stały na serwie... nei gram najlepiej no ale to szczegół. Jakieś 1.5 roku temu zrobiłęm sobei odwyk.. szkoła i inne sprawy... tak naprawde to nei jest takie trudne jeżeli masz ine zajęcie a z tego co widze Ty masz ;)

Nie pozostaje mi nic jak zyczyc Ci powodzenia, ma nadzieję, że uda mi sie z Tobą zagrac.

Pozdrawiam
Michał

virus 
Łowcy

Ulubiona gra: counter-strike
Wysłany: Pon 17 Paź, 2005 21:56   

wsumie gdyby nie ruti to pewnie na lolku bym nie gral ;] pamietam jak mi dal ten serwer w pierwszy dzien ajk zainstalowalem 1.6

dAb 

Ulubiona gra: CS
Wysłany: Pon 17 Paź, 2005 22:48   

CS dla wielu jest jak nalóg....i nie kazdy umie rozstac sie z ta gra z dnia na dzien.... wiec jak najbardziej podziwiam Twoja postawe....p0zdr0

StreetRacer 
ekip@
The Scotsman

Ulubiona gra: na nerwach
Wysłany: Pon 17 Paź, 2005 23:30   

ruti :D nie ma o czym gadac marchewko :D przeceiz adma masz na ustaFce ale jak spredasz konto daj znac :) pozdro

Skorzeny 
ekip@

Ulubiona gra: Fallout 2
Wysłany: Wto 18 Paź, 2005 09:53   

tej, tak tu zagesciliscie atmosfere ze sie chyba zara rozplacze :cry: :cry: :cry:

nie no, powodzenia w zyciu, choc dla mnie decyzja niezrozumiala, bo to ze sie ma inne sprawy na glowie nie oznacza ze nie mozna na chwilke wejsc i pograc, ja w ciagu ostatniego miesiaca moze z 4h bylem na serwerze :D (czekam az zaloze se ICP zamiast A2J, bo mam skoki lossa, ktore okrutnie wkurwiaja). Tak wiec, do meritum sprawy: BEZ JAJ! :D

Ruti 

Wysłany: Wto 18 Paź, 2005 13:04   

dziekuje ci street ale skorzeny to nietylko to ze czasu niemam... komp mi niewyrabia a niezanosi sie na jego zmiane... niepisalem wszystkiego... co do konta to niebede sprzedawal bo na wakacjach z wami chce zagrac pare razy... pozatym ciezko wejsc na lolka bo caly czas jest zajety a na innych serwerach niegram... kocham ten na ktorym poznalem tylu wspanialych ludzi i ten ktory kocham !
kiedys was odwiedze na zywca panowie dziekuje wam za wszystko

Nawighator 

Ulubiona gra: w ch...
Wysłany: Sro 19 Paź, 2005 08:06   

hmmm dwa lata... cos mi nie pasuje... niemozliwe, zebys tak dlugo nie gral... niewazne... w kazdym razie powodzenia w tym co bedziesz robil, jak uda Ci sie wymienic sprzet to wlec na serwer to Ci tylek przetrzepiemy, co bys sie za bardzo nie cieszyl, ze znajomych odwiedziles :P take care :D

Swir3k 

Ulubiona gra: _-^-_
Wysłany: Sro 19 Paź, 2005 13:11   

hmmmm gram na lolku z rok a cie nie widzialem ... powodzenia 3maj sie :)

Ruti 

Wysłany: Sro 19 Paź, 2005 13:16   

no prawie 2 lata nawi :( niestety... a swirek ja cie widzialem pare razy ale nic niegadalismy... hehe 3maj sie :)

Cienias 
Rada Naczelna

Wysłany: Pią 21 Paź, 2005 15:23   

zagladnij tu czasem :D

slack

Wysłany: Pon 24 Paź, 2005 15:20   

eh ruti stary ziomal, pamietam jak szpilalismy w p0-gromie stare czasy ehh
pewnie nie wiele osob na tym 4um pamieta jeszcze takiego slacka co szpilal z 1-2 lata temu na lolq ;] teraz juz tam niestety nie gram bo nie ma tej klimy, nie ma tych ludzi i tak dalej...
ruti szkoda ze odchodzisz z csa lecz bedziemy miec kontakt ze soba przez gg :]
3maj sie cieplucho powodzenia w szkole i z dziewczyna

gram_nogami 
popychadło

Ulubiona gra: szyderstwo.
Wysłany: Pon 24 Paź, 2005 15:31   

eee tam pierdolisz Ruti . nie zegnam sie z toba, bo sam myslalem ze z cs-em skoncze, a se gram co jakis czas, a nawet w sumie to ostatnio prawie codziennie w nocy . powodzenia chlopie !

GeGi 
ziom@le

Wysłany: Pon 24 Paź, 2005 18:29   

slack napisał/a:
eh ruti stary ziomal, pamietam jak szpilalismy w p0-gromie stare czasy ehh
pewnie nie wiele osob na tym 4um pamieta jeszcze takiego slacka co szpilal z 1-2 lata temu na lolq ;] teraz juz tam niestety nie gram bo nie ma tej klimy, nie ma tych ludzi i tak dalej...
ruti szkoda ze odchodzisz z csa lecz bedziemy miec kontakt ze soba przez gg :]
3maj sie cieplucho powodzenia w szkole i z dziewczyna

ja pamietam ;)
ja przestalem grac i mnie nie ciagnie, nawet jak wlacze juz tego csa to po 10 min. stwierdzam ze jest nudny albo lamie i nie chce mi sie grac ;D

mAr!o 
ziom@le

Ulubiona gra: PES 6
Wysłany: Pon 24 Paź, 2005 19:27   

Gegi to zupelnie jak ja .... ;p jak widac juz nie goszcze czesto na lolku ..

aKiRa 
Head Admins
Public Relations

Ulubiona gra: w dwa ognie
Wysłany: Pon 24 Paź, 2005 20:56   

no fajne sa te pozegnania :P

pamietam jak sie GN zegnal fiJut jeden i jakos tak mu przeszlo na szczescie.

kazdy ma kryzysy. a pozatym to po chuj ci bylby komputer co ??

w pasjansa bedziesz grac ??

ile mozna gole dupy na necie ogladac co ??

(_|_)

< /dupa >

Ruti 

Wysłany: Wto 25 Paź, 2005 17:53   

hehe wy moze myslicie inaczej, jednak taka prawda ze juz niegram... ostatnio po co wlaczalem steama to update jego wygladu... a nawet niegralem... plakac mi sie chce ze was opuszczam... 3majcie sie

aKiRa 
Head Admins
Public Relations

Ulubiona gra: w dwa ognie
Wysłany: Wto 25 Paź, 2005 19:13   

ten tego ... moze nie ogarniasz ale ostatnio jak mnie na lolku widzieli to byly czasy zamierzchle a wciaz sie uwazam za lola i z lolami siedze wiec nie ma co sie spinac :d

(_|_)

< /dupa >

OsAma 

Ulubiona gra: Counter Strik3
Wysłany: Wto 25 Paź, 2005 22:39   

nie znac cie za bardzo ale jak na KULTULARNEGO POLAKA przystalo pozegnam sie z toba : ZEGJAN :

a teraz z innej beczki: z CS`em konczysz ale na forum chyba bedziesz przebywac co ?:>

Odpowiedz do tematu