Wysłany: Pon 17 Paź, 2005 18:20 Witam i zegnam was
siema wszystkim tym ktorzy mnie znaja i tym ktorzy nie... jakis czas temu postanowilem skonczyc z cs'em... sa rozne powody w tym szkola dziewczyna komputer rodzice i inne... niechcialem tak cicho odchodzic bo was bardzo lubie... piszac to kreci mi sie lezka w oku ze was opuszczam... ale cos tak wyszlo... konto steama nadal posiadam takze na wakacjach mozna bedzie mnie zobaczyc na lolq pod nickiem "BGCSA - Ruti" czyli Byly Gracz CS'a... albo cos innego wymysle... duzo osob z lolka mnie zna ale tez czesc nie z tego wzgledu ze juz niegram ponad rok... blisko 2 lat mam juz odwyk... jestem dalej uchwytny pod moim nr gg 1091972... jakis mix moge zagrac jesli bedziecie chcieli ale to rzadkosc ze zagram, a co do mojego admina na ustafce to porozmawiam z streetem lub kulkiem i to sie ustali kto go dostanie czy zostanie dla mnie jako dobrego bylego stalego klienta lola... byl bym wdzieczny... mial bym po was pamiatke i wy po mnie
a wiec zegnam was i do zobaczenia tam na gorze a moze jeszcze na lolq mam nadzieje 3majcie sie panowie powodzenia w grze !
Odwazna decyzja Ruti dla mnie RESPECT. Tylko pytanie czy sie Tobie uda
W kazdym razie powodzenia zycze we wszystkim co sobie zaplanowales. Ogolnie bardzo milo, ze napisales tego posta. Szkoda, ze kolejny lol ze starej ekipy odchodzi... 3maj sie stary.
ja tam sie z toba nie bede zegnal bo mieszkam kilka krokow od ciebie i na 100% sie jeszcze zobaczymy ale troche lipa ze nie grasz pamietam jak razem karalismy w po-gromie ;] pozdro^^ przydalo by sie kiedys napic razem
virus spoko napijemy sie co do paru krokow to czesto bywam na toim rejonie bo tam mam dziewczyne lolq a co do wracania do gry to watpie skoro juz niegram prawie 2 lata... pozatym nieidziemi... dziekuje ze tak milo zegnacie 3majcie sie
No coZ szkoda ze nie mialem PRzyjemnosci z Toba zagrac
Rownierz Cie Zegnam ALE mam nadzieje ze jeszcze bedzie chociarz pogrywal czasami zebysmy mogli sobie razem Pograc i sie Posmiac
Podro I GÓD LAK
_________________ " Jeżeli coś ważnego musi być zrobione (czy to w pracy, czy w domu), w końcu zrobi to ktoś inny. Jeżeli zaś nie zrobi - to znaczy, że mogło być nie zrobione i świat się nie zawalił."
to ja tak przy okazji ..... jak moze ktos zauwazyl (albo nie) nie gram od jakiegos sierpnia i wogle mnie nie ciagnie do gry chyba mi sie znudzila i postanowilem w lepszy, bardziej pozyteczny sposob spedzac swoj wolny czas. Jednak na forum bywam i to czesto
no, pozdro D:
Witaj Ruti.
Ja z tobą nie miałem przyjemnosci grac... za późno lolqa odkryłem.
Wiem jak to jest robic sobei odwyk od cska... przed wakacjami nei grałem z pół roku... pewien serwer padł (killNET) i przestło mi się chciec, w końcu znalazłem lolqa, fajnie się grało no to jestem juz stały na serwie... nei gram najlepiej no ale to szczegół. Jakieś 1.5 roku temu zrobiłęm sobei odwyk.. szkoła i inne sprawy... tak naprawde to nei jest takie trudne jeżeli masz ine zajęcie a z tego co widze Ty masz
Nie pozostaje mi nic jak zyczyc Ci powodzenia, ma nadzieję, że uda mi sie z Tobą zagrac.
ruti nie ma o czym gadac marchewko przeceiz adma masz na ustaFce ale jak spredasz konto daj znac pozdro
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
nie no, powodzenia w zyciu, choc dla mnie decyzja niezrozumiala, bo to ze sie ma inne sprawy na glowie nie oznacza ze nie mozna na chwilke wejsc i pograc, ja w ciagu ostatniego miesiaca moze z 4h bylem na serwerze (czekam az zaloze se ICP zamiast A2J, bo mam skoki lossa, ktore okrutnie wkurwiaja). Tak wiec, do meritum sprawy: BEZ JAJ!
_________________ Jesteśmy otoczeni?!? Wspaniale! Teraz możemy atakować we wszystkich kierunkach!!
dziekuje ci street ale skorzeny to nietylko to ze czasu niemam... komp mi niewyrabia a niezanosi sie na jego zmiane... niepisalem wszystkiego... co do konta to niebede sprzedawal bo na wakacjach z wami chce zagrac pare razy... pozatym ciezko wejsc na lolka bo caly czas jest zajety a na innych serwerach niegram... kocham ten na ktorym poznalem tylu wspanialych ludzi i ten ktory kocham !
kiedys was odwiedze na zywca panowie dziekuje wam za wszystko
hmmm dwa lata... cos mi nie pasuje... niemozliwe, zebys tak dlugo nie gral... niewazne... w kazdym razie powodzenia w tym co bedziesz robil, jak uda Ci sie wymienic sprzet to wlec na serwer to Ci tylek przetrzepiemy, co bys sie za bardzo nie cieszyl, ze znajomych odwiedziles take care
eh ruti stary ziomal, pamietam jak szpilalismy w p0-gromie stare czasy ehh
pewnie nie wiele osob na tym 4um pamieta jeszcze takiego slacka co szpilal z 1-2 lata temu na lolq ;] teraz juz tam niestety nie gram bo nie ma tej klimy, nie ma tych ludzi i tak dalej...
ruti szkoda ze odchodzisz z csa lecz bedziemy miec kontakt ze soba przez gg :]
3maj sie cieplucho powodzenia w szkole i z dziewczyna
eee tam pierdolisz Ruti . nie zegnam sie z toba, bo sam myslalem ze z cs-em skoncze, a se gram co jakis czas, a nawet w sumie to ostatnio prawie codziennie w nocy . powodzenia chlopie !
eh ruti stary ziomal, pamietam jak szpilalismy w p0-gromie stare czasy ehh
pewnie nie wiele osob na tym 4um pamieta jeszcze takiego slacka co szpilal z 1-2 lata temu na lolq ;] teraz juz tam niestety nie gram bo nie ma tej klimy, nie ma tych ludzi i tak dalej...
ruti szkoda ze odchodzisz z csa lecz bedziemy miec kontakt ze soba przez gg :]
3maj sie cieplucho powodzenia w szkole i z dziewczyna
ja pamietam
ja przestalem grac i mnie nie ciagnie, nawet jak wlacze juz tego csa to po 10 min. stwierdzam ze jest nudny albo lamie i nie chce mi sie grac ;D
hehe wy moze myslicie inaczej, jednak taka prawda ze juz niegram... ostatnio po co wlaczalem steama to update jego wygladu... a nawet niegralem... plakac mi sie chce ze was opuszczam... 3majcie sie
ten tego ... moze nie ogarniasz ale ostatnio jak mnie na lolku widzieli to byly czasy zamierzchle a wciaz sie uwazam za lola i z lolami siedze wiec nie ma co sie spinac :d
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum