Nie wiem czy piszę w dobrym dziale, ale nęka mnie problem pingów. Mianowicie od bodajże 6/7 grudnia, posiadam ping na waszym serwerze około 70-110(skacze). Nie wiem co jest nie tak, może to wina GamesNet'u? Już sam nie wiem, może tak ktoś ma po za mną?
Btw. Posiadam łącze Neostradę 512kb/s <-- żeby mi ktoś nie napisał że łącze z dupy:F
Może znów się Neo pożarło z GNet'em
_________________ It's me jumek :D
LoL AttAcK > kaloh, TOY@, VectraNet, CS.pl, Netgamer.pl.. and more..
hehe u mnie jest to samo. Korzystam z neo 6mb (dzielone) i też mam ten problem z pingiem, ale tylko na nielicznych serverach. Na pozostałych mam 15-20 a na lolkach ponad 70 :/
mnie sie wydaje ze to tylko gnet (choc ja tam laikiem jestem). tez mam neo 512 i podobne problemy. jednakzze na innych servach typu pifpaf netgamer itp jest juz ok
2006-12-08 19:27:42 Informujemy, iż w nocy z piątku na sobotę przeprowadzone będą prace konserwacyjne sprzętu sieciowego operatora GTS Energis. W związku z czym, w godzinach od 3:00 do 4:30 nastąpi przerwa w działaniu serwerów w lokalizacji GamesNet.pl [PL]. Serwery w pozostałych lokalizacjach - GamesNet.pl [PL2] oraz GamesNet.pl [DE] będą działać bez zakłóceń. Za utrudnienia serdecznie przepraszamy.
Byc moze jeszcze tego nie ogarneli do konca i to jest przyczyna problemow technicznych.
Witaj!
Informujemy, iż w dniu dzisiejszym około godziny 16:00, usunięty został problem wysokich opóźnień klientów TPSA (m.in. Neostrada+). Problem trwał od czwartku 07.12 i był skutkiem zmiany trasy routingu dokonanej przez naszego operatora GTS Energis, o której GamesNet.pl nie został poinformowany. Mimo podjęcia przez nas natychmiastowych działań nie udało się przywrócić wcześniejszej trasy pakietów przed weekendem. Zdajemy sobie sprawę, że w czasie tych dni, gra na serwerach zlokalizowanych w GamesNet.pl [PL] była mocno utrudniona, dlatego chcielibyśmy przeprosić za powstałą sytuację. W formie rekompensaty zadecydowaliśmy, iż do każdego serwera gry oraz serwera głosowego Teamspeak, znajdującego się w lokalizacji GamesNet.pl [PL], przyznany zostanie dodatkowy tydzień do okresu wynajmu. Za uniedogodnienia jeszcze raz serdecznie przepraszamy.
ja nie mam neostrady ale tez dziwny ping mam czasem (mam STK VECTRA - kablówka ) ok 50-60 ping , loss i choke skacze..a wejde na takiego "kaloha" albo jak ten serwer sie zwie ...:P to max 25 mam i 0 loss i choke..dziwne ale co tam niektorzy maja gorzej wiec da sie grac
_________________ ..::HARDSTYLE WILL NEVER DIE::..
ja nie mam neostrady ale tez dziwny ping mam czasem (mam STK VECTRA - kablówka ) ok 50-60 ping , loss i choke skacze..a wejde na takiego "kaloha" albo jak ten serwer sie zwie ...:P to max 25 mam i 0 loss i choke..dziwne ale co tam niektorzy maja gorzej wiec da sie grac
J/W mam też przez te pingi itd dziwne opóźnienia w wyświetlaniu grafy bo jest opóźnienie z serwera ...
chyba koniec problemów dziś pingi były takie jak zawsze nawet niższe a kolejną oznaką że jest dobrze jest to że z serwera gs od demek pobieram znowu z normalną predkością a jak były te remontowe prace to transfer skakał
_________________ "Przyjaźń jest wszystkim, to coś więcej niż talent, więcej niż władza. Nigdy o tym nie zapominaj."
Nie będe zakładać nowego tematu bo po co ?
Napisze tutaj.
Co z tymi losami, zwiechami i błędami na serwq
Kiedy to zostanie naprawione bo już powoli mnie zaczyna coś brać
ja nic nie mam juz
A co ty mnie obchodzisz
tylko ty masz jakies problemy ' z tym '. Z tego co wiem reszcie osob co mieli loss przez serwer (gamesnet?) to nie maja juz go dobra nvm..
Chciałbym powiedzieć że dzisiaj, koło godziny 17, mapa de_survivor, 20 osób miało lagi rzędu 400 - 500, rekord wynosił 2989, przez jakieś 3 rundy(może więcej, ja po 3 nie wytrzymałem i wyszłem). Mój ms w porywach sięgał 400, średnio wynosił jakieś 200. Na lagi narzekali wszyscy grający w tym momencie. Nie wiem jak wam ale mi czasem server po prostu się "zwiesza", jest "WARNING: Connection problem" i po 2 minutach wszystko wraca(ale ja nie żyje).