LoL AttAcK: FORA Strona Główna LoL AttAcK: FORA

FAQFAQ  Mapa GoogleMapa Google  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
rozmowy na hltv
Autor Wiadomość
mATEj 

Wysłany: Pią 15 Cze, 2007 20:32   rozmowy na hltv

no więc chciałem zacząć od tego, dlaczego nie włączycie nagrywania rozmów przez mica pna hltv ?

ktoś napisał, że nie da się tak zrobić, ale jednak ja kiedyś oglądałem demko na którym normalnie było słychać rozmowy graczy ..

nie da rady tego zmienić? :P

JaREjL 
Łowcy
100% LoLek

Ulubiona gra: PES
Wysłany: Pią 15 Cze, 2007 21:06   

ale to demko mógł nagrać gracz a nie HLTV a jak chcesz żeby były rozmowy i czy w ogóle można tak to do Kulka a poza tym i tak już bez rozmów dużo zajmują te dema :oops:

mATEj 

Wysłany: Pią 15 Cze, 2007 21:50   

mimo wszystko byloby wygodnej gdyby leciały jakieś wyzwiska
a w ogóle teraz już jest era komputerów więc nikomu nie zaszkodzi sciagnac o 3mb wiekszy plik, bo lacza sa coraz lepsze

milka 
ekip@

Wysłany: Sob 16 Cze, 2007 00:42   

nie zgadzam sie. Jak chcesz nagrac micka to n agraj demo. Ostatnio widze kazdy chce isc na latwizne, zeby wszystko za niego robic. Nie chce Ci sie nagrywac dema, to trudno.

M

mATEj 

Wysłany: Sob 16 Cze, 2007 22:29   

widzisz milka tobie jest łatwo mówić bo ciebie nikt nie wyzwie itp, a jak to zrobi to przecież jesteś adminem.. ale postaw się w sytuacji poszkodowanego. On nie jest jasnowidzem i skąd ma wiedzieć, że za 10 sekund ktoś wjedzie mu na rodzine ?

Cytat:
Ostatnio widze kazdy chce isc na latwizne, zeby wszystko za niego robic.

akurat ty nie nagrywasz dem tylko robi to komputer, więc nie wiem dlaczego to dla ciebie taki ciężar.

no ale trudno, przecież jest tylu adminów i 'zawsze' któryś jest na serwerze.

zamknijcie ten temat bo i tak juz pewnie nic z tego nie bedzie

milka 
ekip@

Wysłany: Sob 16 Cze, 2007 23:55   

a co to malo razy bywalo, ze ktos mnie wyzywal na serwerze? Nawet nie wiesz kiedy i gdzie. W wielu przypadkach nie robie z tym nic i olewa to cieplym moczem.

Uwazam, ze takie sprawy w stylu wyzywania przez mikrofon nie sa zbyt czeste, bo w wiekszosc albo jest admin i reaguje, albo nie jest to nic az tak bardzo "zlego" co zaslugiwaloby na bana. Co za tym idzie uwazam, ze nie ma potrzeby, azeby hltv nagrywalo dema z mikrofonami, bo zajmuja zdecydowanie wiecej miejsca (w zaleznosci od stopnia uzycia mikrofonow).

M

Odpowiedz do tematu