Wysłany: Wto 13 Maj, 2008 20:08 The Newest Idea by RowerowyJoe & ToNy
Chcielibyśmy (me and ToNy),aby na LoL Attack zaszły w końcu jakieś znaczne zmiany dotyczące nie tylko map ale i całego serwera. Mianowicie chodzi nam o zainstalowanie na weekendy (może być na okres próbny) WarCraft 3 FT mod'a. Bedzie to pewne urozmaicenie, które ma duże prawdopodobieństwo, że się przyjmie.
za. no ale czy na caly weekend? moze tylko na sobote?
_________________ Right now I'm on the edge
So don't push me
I aim straight for your head
So don't push me
Fill your ass up with lead
So don't push me
I got something for your ass, keep thinking I'm pussy
ja bym proponowal wstawic DM na jedna mapke...
gram czasami na takim serwerze na ktorym jest DM i bardzo fajnie mi sie gra na takiej mapie fy_buzzkill, mysle ze mozna byloby ja wprowadzic
nie ma nowych map i pewnie nie bedzie. Raz byla akcja z mapami, to rezultat testow byl praktycznie zaden - nie ma zatem sensu powtarzac tego co nie dalo zadnych efektow. Jak chcecie GG albo buzzkill czy inne tego typu smieci to w wyszukiwarce znajdziecie sporo tych cudow dla idiotow, gdzie trzeba wcisnac chodzenie i strzelac gdzie popadnie...
nie chce sie powtarzac ale sporo ciekawych map znajdziemy na aie.pl
sa tam mapy typowo niestndartowe ale sa mocno grywalne .... tylko ten srv stal na 16 slotow nie wiem ktore z nich pojda na 20
aaaa ... no i czas zanim gracze by posciagali nowe mapy tez jest wtedy wydluzony
w razie W sluze rada ktore sa godne uwagi
no i co z tego? milka, tutaj chodzi o to, ze caly czas grane sa te same mapy, czyli: nuke, inferno, dust2, aztec, westwood, poolday, czasem estate i scouty2. chodzi o to, zeby przynajmniej zwiekszyc odstep czasowy miedzy mapami do ~12. takie minimum chyba da sie zrobic? hę?
So don't push me
So don't push me
So don't push me
od czasu jak zajmuje sie serverem staram sie co jakis czas ogladac statystyki odwiedzin servera i prawda jest taka ze kiedy na servie bylo bardzo malo map i prawie same standardy to server byl wypchany po brzegi a gdy tylko rodzila sie jakas inicjatywa z mapami (a bylo ich sporo) ludzi bylo ok 30% mniej !! nowe mapy grane byly maksymalnie od 3 do 5 dni
dlatego odpuscie sobie juz z tymi mapami !!
_________________ Masz głowę i chu* to kombinuj !!
kulek jest jednym z nas i ma taki sam glos jak inni. Kwestie wydluzania przerw miedzy mapami byla klepana kilka razy. Zeby nie grac non stop d2 azteckow itp. trzeba zmienic to w ludziach, a nie nakladac coraz to nowe zakazy, nakazy, kombinacje. Nie da sie i zawsze staralismy sie tego unikac, zeby ludziom pokazywac droge jak bydlu i biczem ich poganiac zeby tylko szli wytyczana przez nas droga... mam nadzieje, ze zrozumieliscie ta barwna metafore taka. Po raz wtory mowie, ze temat map byl juz na tapecie. Nie wypalilo. Co z tego, ze byly mapy, jak nikt nie chcial na nich grac i serwer pustoszal. Pamietacie taka mape outhide (to jest chyba ta z duchami). I co? Kilka razy raptem byla grana... dajcie sobie spokoj z rozmyslaniami nad mapami. Myslcie raczej co bedzie za te 3 m-ce...
wiem o co chodzi ale nie o to chodzi xD pomysl, ze mnie nudzi granie na standartach. rzygam tym. i rzadko gram jak sa standarty, no chyba, ze jest z kim poswirowac x) a przerwy i tak trzeba zwiekszyc, bo w tej chwili mapa moze byc grana co 3,5 godziny, czyli maxymalnie 6-7 razy dziennie :/ to troche za duzo, zwlaszcza jesli poleci kilka razy pod rzad taka kolejnosc: dust2, aztec, nuke, inferno, scouty2, westwood, deagle, pool. zreszta co wy mi tu pierdolicie, ze malo ludzi bedzie? jak admy zaczna grac to i ludzi nie braknie (no chyba, ze @ nie sa uwzgledniani jako czlowieki )
So don't push me
So don't push me
So don't push me
Ostatnio zmieniony przez faker Sro 21 Maj, 2008 16:20, w całości zmieniany 2 razy
z wybieraniem jest zawsze tak ze ludzie napierdalaja byle co i nawet uwagi an to nie zwracaja :/ na serwie na ktorym gralem zrobil moj ziomek 2 voty pod rzad na zmiane tej samej mapy, raz bylo 9 glosow na tak a za 30 sekund 11 na nie ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum