Coraz częściej zdarza się, że życia nie są fun... najczęściej na indii i scoucie. Otóż wygrywa 5 osób po 30 żyć i runda może trwać 10 min... kilak dni temu na scoucie pół mapy (dosłownie) grało 5 luda bo życia mieli. Może dla nich to jest fajnie, jednak 15 osób czeka aż oni skończą...
no kurwa kulek, ale znowu przed chwila byl scoutzknivez i było 10 minut czekania, nie wiem czy to takie fajne jest, bo cały czas tak jest jak wygrywają życia... do usranej śmieric moze to trwac, jak wygrywają ich conajmniej trzydzieści.
Możesz tylko wyrzucić życia, a dać health boosty i armor...
Prawda jest taka , ze jesli MaZzeo ma pecha i nie wygrywa zyc to placze i kazdy tak ma , a jesli ktos wygra to jest uradowany w niebiosa .. Prosta zasada - musisz miec szczescie ;D
Mnie z kolei drazni taktyczne wykorzystywanie kurczaka w pierwszej rundzie.
Schemat:
--kolega zabija kolege
--czeka z kara do zakonczenia nozkwki
--w pierwszej rundzie (pistoletowka) pojawia sie celowy kurczak, do ktorego, z braku pieniedzy, nie ma z czego walic .
Co do zyc, fakt, czasami jest to irytujace, ogladanie polowy mapy jak ze spekta, ale coz zrobic, dzisiaj ty masz pecha, jutro pewnie ktos inny .
Ostatnio zmieniony przez piatas Pon 31 Lip, 2006 12:54, w całości zmieniany 1 raz
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
Fotografika i Kite'y ... bo życie jest piękne
to wniosło do tematu że wyraziłem swoją opinię w tej kwestii, czyli jak jest jest dobrze
Leni za leniwy jesteś
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
--kolega zabija kolege
--czeka z kara do zakonczenia nozkwki
--w pierwszej rundzie (pistoletowka) pojawia sie celowy kurczak, do ktorego, z braku pieniedzy, nie ma z czego walic .
hmmm to moze przerobic plugina tak ze przed resem niebedzie mozna zabic kolegi z teamu ?? :>
Może by tak ustawić że ten co wygra 1vs1 też dostaje jakieś życia ...
Zazwyczaj ten co wygra nie dostaje bana
To oczywiscie takie haslo dla podkrecenia temperatury pojedynku
A tak na serio. Nie wiem jakies sa mozliwosci tego pluginu, Kulek w tym siedzi.
Wiec jezeli jest taka, mozliwosc aby zwyciezca dostal jakiegos gratisa... why not.
Przegrany tez moglby cos "dostac" np. 1hp w nastepnej rundzie Tak na zachete
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali