Caly dziesiejszy dzien, uplywa jak narazie pod znakiem zwiech serwera. Tylko wlaczy sie indie albo deagle i serwer pada...
Poza tym, cos jest nie tak z wygrywaniem zakladow. W ogole nie dziala health boost. Czyli pomimo wygranej 200hp, tego 200 hp i tak nie ma.
I jeszcze jedna dziwna rzecz, mianowicie ostatnio na indii zauwazylem, ze czasami ktos z nikad ma 300 -400 hp :O
Zdaza sie, ze w pierwszej rundzie koles dostaje 3 hity za 3xx i dalej zyje.
Czyzby cos z pluginami?
Mimo, ze mape lubie, powinno sie ja wypieprzyc bo sie serw rypie. Jest jeszcze taki bug: jakis gracz moze byc niewidziallny :S Tak jak teraz jest (edited 20:41). Za nia dac jakiegos innego awp np. awp_dust. to tyle.
jezeli uwazacie, ze to nie ten dzial to wywalcie temat, ale zajmicie sie problemem
_________________ Right now I'm on the edge
So don't push me
I aim straight for your head
So don't push me
Fill your ass up with lead
So don't push me
I got something for your ass, keep thinking I'm pussy
Ostatnio zmieniony przez faker Czw 22 Cze, 2006 19:38, w całości zmieniany 2 razy
BTW, jak juz walkujemy pluginy, po skonczeniu rundy jako kurak (w momencie przemiany w "czlowieka") widok z pozycji mojej postaci jest ustawiony wyzej, tak jakbym byl o ~polowe wyzszy od reszty .
Tez tak macie?
Najgorsze jest to, ze nie wiem gdzie padaja kule, czy dam gdzie stoi celownik (o polowe wyzej niz normalnie), czy tez ponizej celownika.
Ciekawa sprawa, moge sprawdzac co kryje sie za skrzynkami nie wbiegajac za nie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali