i chyba nei tylko ja tak chce ... dzisiaj sporo ludzi na serwie pisalo ze chcieli by spowrotem snowfuna na serwie ..
nie sadzicie ze deagle jest chujowe ?? na snowfunie zawsze byla beka
aha i mozna by tez przywrocic scoutzknivez tez bekowa mapa
dajcie normalne niestandardy a nie jakiś aimy kurwa mac, de_rock, cs/de_blackhowkdown i inne takie, de_bahrein czy bahrain, whaever byle możanbyło coś grać kurwa a nie bez sensu napierdalac z jednego końca mapy na drugi
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
albo jeszcze lepiej zagrac inferno po raz 1241353463456457546867867856 ktora tez znam w 100% ...
juz wole pobiegac po jakiejs mapie ktorej nie znam i miec staty 0:20 niz grac znowu dust2 i miec 20:0 ..
jesli komus sie podoba awp_snowfun to jest pojebany dokumentnie
po trzecie:
jak juz cos chcecie zmieniac to awp_dust zamiast indii, bo jak ktos lubi indie to tez jest pojebany i niech spierdala
jeden madry...
virus napisał/a:
juz wole pobiegac po jakiejs mapie ktorej nie znam i miec staty 0:20 niz grac znowu dust2 i miec 20:0 ..
tak kurwa masz 204825081432085830 fejkow a ty o statach pierdolisz...
Juz to widze jaka nowa mape dacie kurwa awp_sranie i wszyscy sie beda na nia podniecac.
Dev widzę niereformowalny jesteś. Co ty mi pierdolisz o bikini i innych, jak ja cię widzę jedynie na prodku trainie i duscie2.
I co ty pierdolisz o zjebaniu mapy przez twórców. Ciekaw jestem czy ci przeszkadza to, że na duscie2 dużo większe szanse ma terro, a na prodku ct jest prawie nie do pokonania coo? Pewnie nie bo to przecież super mapy.
deagle5plus to jedyna znosna mapa z tych aimowopodobnych, wiec odpierdolcie sie
po drugie:
jesli komus sie podoba awp_snowfun to jest pojebany dokumentnie
po trzecie:
jak juz cos chcecie zmieniac to awp_dust zamiast indii, bo jak ktos lubi indie to tez jest pojebany i niech spierdala
obrazasz ok oki juz speirdalam xD
_________________ ZDYCHAC KURWAoleoleoleoleole....do piachu kurwy oleoleoleoleoleole..........ZEBY WAM STARE NA AIDSA POZDYCHALY A STARZY NA AUTYZM......"
• napisał • BEZEL aka numer21vel. bezmozgi debil ™•
Kulek a czemu tylko 2 mapy 4fun?? wkocnu to jest server 4fun a nie (jak to napisal perek) 4 sztywniak...
powinny byc conajmnie 3 lub 4 ale roznego rodzaju np awm, scout, aim i DM na duscie !
ja bym byl za DM na duscie !!!! dm fajna sprawa a dusta sie lipnie gra bo terro nie ma praktycznie szans i kampi cala runde... mozna dac na probe na kilka dni bo i tak dust jest w miare zadko grany... zobaczylibysmy czy by sie przyjelo...
bylbym bardziej za scoutzknivez, b.fajna mapka, dobrze ja wspominam
awp_dust bylo by fajne jakby nie moznabylo kupowac broni;/
ahh.. pzdr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali