kulek dziwko zrob tak jak pisalem, a zobaczysz ze wszyscy beda szczesliwi
bo chuj mnie strzela jak 3 razy dziennie zajrze na serw, zeby zobaczyc co graja a tam 3x deagle tak jak to bylo dzisiaj, bo wczoraj to bylo inferno, a przed wczoraj nuke, jutro bedzie d2, a pojutrze poczatek tego zjebanego kola czyli deagle
no ile mozna
mapy sa grane srednio co 30 minu
czyli 24*60=1440
1440/30=48 - tyle map leci srednio w ciagu dnia
z tego wynika ze dana mapa moze sie powtorzyc 4 razy dziennie
48/4=12 - tyle map moze sie powtorzyc na dzien
czyli
nuke, inferno, aztec, aztec5, dust2, deagle_plus, train + 4 niestandardowe
moze czas to zmienic?
jestem jaknajbardziej za
_________________ NiGhT4HeLl^- Kc MiAsTa KaToWiCe
If you want fly so high you must try like i try...
Najlepszym rozwiazaniem problemu, tak co wszyscy beda zadowoleni i nie beda sie uzerac jest :
wypierdolenie wszystkich niestandartow
JESTEM ZA WYJEBAC BIKINI I INNE GOWNA TYPU INDIA!!!
ta a ja jestem za wyjebaniem wszystkich ludzi ktorzy chca grac tylko standardy i co ?
(od razu jak by ktos nie skojarzyl -> to bylo tylko takie porownanie do tego co powiedzial dev i tirej bo moge sie zalozyc ze po wyjebani all niestandardow duzo ludzi by przestalo grac na lolu)
to moze od razu zostawcie tylko 5 mapek na serwie (dust2, inferno, nuke, dust,train) i niech ludzie graja je non stop albo jeszcze lepiej zrobcie 24/7 dust2 wtedy napewno bedzie wiecej ludzi gralo niz teraz ... tylko szkoda ze to beda same "przybledy"
kazdemu moze sie dogodzic nie da, ale mozna sie postarac dogodzic wiekszosci, albo wymyslic taki system, ktory bylby na tyle elastyczny, zeby dostosowac sie do potrzeb i oczekiwan ogolu, a nie tylko garstki ludzi, ktorym akurat sie udalo sie przeglosowac.
kazdemu moze sie dogodzic nie da, ale mozna sie postarac dogodzic wiekszosci, albo wymyslic taki system, ktory bylby na tyle elastyczny, zeby dostosowac sie do potrzeb i oczekiwan ogolu, a nie tylko garstki ludzi, ktorym akurat sie udalo sie przeglosowac.
M
i do tego dobre by było to alby 2 mapy z największą liczbą votów były poddawane jeszcze raz votowaniu ....
jak Kulek gdzieś zapoda kod'a i zniszczy naszego niestandardowego głoda to może coś się komuś uda zrobić
nie wydaje mi sie zeby to zadowolilo wszystkich.. bo widzisz taka juz mentalnosc nawet jakby lecialy te niestandardy to kto ma nie sciagnac, za chuja nie scaignie.. i serwer bedzie stal pustkami.. moze po jakims okresie wreszcie cos by ruszylo..moze
Dobra ale ale te 20 map to prawie wszystkie standarty + awp_india + parę niestandartów, to lepiej niż 7 map w kółko. Już bym wolał pograć standarty ale te rzadziej grane typu piranesi.
a jakby tak zaszalec i wyrzucic azteki, dusta, westwooda, na italce wlaczyc tarcze i na office tez, prodigy inferno i nuke tez wypierdolic i tak zostawic na tydzien? zobacyc co sie bedzie dzialo a jak sie nie przyjmie to backup? w sumie ciekawa idea, czyz nie? pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum