hmm... moze spytajmy sie eksperta... ZimoN co Ty na to ?? moze nam polecisz cos? moze jakiegos czita fajnego ?:D hehe...
a tak pozatym to awp_dust bez mozliwosci kupowania broni bo wkurwiajace jest jak latam z awm a ktos mnie z metra zachodzi i szanse mam 0%
qrde... dlaczego chcecie wywalic mape na ktorej zawsze jest 21/21 ?!?!?! nie rozumiem tego... skoro na mapie jest duza grywalnosc to nie powinno sie jej kasowac... oczywiscie sa zwolennicy i przeciwnicy... ale jak ktos nie lubii Indii to niech nie wchodzi na server gdy jest ta mapa... proste?ja jak nie lubie jakies mapy... to wychodze ide sobie zrobic jesc lub na TV lub cos innego robie oczywiscie zaraz mnie tu Panowie Admini zjedza
no to dodajcie awp_dust ale nie na koszt mojej kochanej Indii ;( juz skasujcie lepiej hmm poolday? bo tam jak jeden team wygrywa to nie ma gry wogule ... co nie?:P a India jest spox
Ostatnio zmieniony przez D!cks0n ^^ Pon 07 Sie, 2006 21:35, w całości zmieniany 1 raz
pose no moze w godzinach "szczytu" to tak... ale np poznym wieczorem tak ok 1? jak jest India to jest praktycznie pelno... nextmap byla jakas normalna bodajze train? oczywiscie wyszedlem i pozniej na str patrze a tam 5/21 no to zal :F
każdy lubi jedne mapy mniej drugie więcej, a co do tego co dikson napisał to sprawa ma się prosto, nie wszyscy wychodzą z servera bo boją się że jak wyjdą i będzie fest mapa to nie ma mocnych i nie wejdą bo sloty będą zajęte przez następne 60 minut, tu chyba jest problem
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali