LoL AttAcK: FORA Strona Główna LoL AttAcK: FORA

FAQFAQ  Mapa GoogleMapa Google  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Antiad
Wto 16 Wrz, 2008 18:02
Inddia
Autor Wiadomość
p0sE 
ekip@

Wysłany: Pon 07 Sie, 2006 16:10   Inddia

Wnoszę o wyrzucenie tej mapy z serwera i wrzucenie jakiejs lepszej "awupemapy"..

Walnięty "Most" na piachu do tego jebnięte 4 skrzynki, 20 typa.. i pół godziny męczenia się..

Na poczatku mi sie nawet podobała.. ale teraz nią żygam jak i pewnie wiekszość..

MaZZeo 
Woody LoL

Wysłany: Pon 07 Sie, 2006 16:26   

w sumie mozna, np. na awp_dust, a najlepiej awp_dust_dbw czyli wersja mapy na której nie mozna kupować.

p0sE 
ekip@

Wysłany: Pon 07 Sie, 2006 16:29   

awp_dust

D!cks0n ^^ 

Ulubiona gra: CS
Wysłany: Pon 07 Sie, 2006 17:15   

hmm... moze spytajmy sie eksperta... ZimoN co Ty na to ?? moze nam polecisz cos? moze jakiegos czita fajnego ?:D hehe...
a tak pozatym to awp_dust bez mozliwosci kupowania broni bo wkurwiajace jest jak latam z awm a ktos mnie z metra zachodzi i szanse mam 0% :(

p0sE 
ekip@

Wysłany: Pon 07 Sie, 2006 17:48   

a niech kupuja..

Skorzeny 
ekip@

Ulubiona gra: Fallout 2
Wysłany: Pon 07 Sie, 2006 17:56   

zgadzam sie z wszystkimi postami oprocz posta dicksona :D

wlasnie po to jest kupowanie, zeby jak ktos awp nie lubi nie musial sie z nim meczyc

JaREjL 
Łowcy
100% LoLek

Ulubiona gra: PES
Wysłany: Pon 07 Sie, 2006 19:26   

najlepiej zeby india byla 24h na dobe :P a na serio to wogole wywalcie ja nawet bez zmienianai na inna mape

D!cks0n ^^ 

Wysłany: Pon 07 Sie, 2006 21:24   

qrde... dlaczego chcecie wywalic mape na ktorej zawsze jest 21/21 ?!?!?! nie rozumiem tego... skoro na mapie jest duza grywalnosc to nie powinno sie jej kasowac... oczywiscie sa zwolennicy i przeciwnicy... ale jak ktos nie lubii Indii to niech nie wchodzi na server gdy jest ta mapa... proste?ja jak nie lubie jakies mapy... to wychodze ide sobie zrobic jesc lub na TV lub cos innego robie :P oczywiscie zaraz mnie tu Panowie Admini zjedza :P

no to dodajcie awp_dust ale nie na koszt mojej kochanej Indii ;( juz skasujcie lepiej hmm poolday? bo tam jak jeden team wygrywa to nie ma gry wogule ... co nie?:P a India jest spox :P
Ostatnio zmieniony przez D!cks0n ^^ Pon 07 Sie, 2006 21:35, w całości zmieniany 1 raz  

p0sE 
ekip@

Wysłany: Pon 07 Sie, 2006 21:34   

na kazdej mapie praktycznie jest 21/21..

D!cks0n ^^ 

Wysłany: Pon 07 Sie, 2006 21:37   

pose no moze w godzinach "szczytu" to tak... ale np poznym wieczorem tak ok 1? jak jest India to jest praktycznie pelno... nextmap byla jakas normalna bodajze train? oczywiscie wyszedlem i pozniej na str patrze a tam 5/21 no to zal :F

KuleK 
ekip@

Wysłany: Pon 07 Sie, 2006 21:45   

hmmm narazie rozwiaze moze to tak ze dodam awp_dust ktora max bedzie trwala 20 min i czas indi zmniejsze do 20 min ....

Skorzeny 
ekip@

Ulubiona gra: Fallout 2
Wysłany: Wto 08 Sie, 2006 02:27   

KuleK napisał/a:
hmmm narazie rozwiaze moze to tak ze dodam awp_dust ktora max bedzie trwala 20 min i czas indi zmniejsze do 20 min ....

polać mu kurwa! :D

StreetRacer 
ekip@
The Scotsman

Ulubiona gra: na nerwach
Wysłany: Sro 09 Sie, 2006 11:08   

Skorzeny napisał/a:
polać mu kurwa! :D

chyba po mordzie :D

heheh

każdy lubi jedne mapy mniej drugie więcej, a co do tego co dikson napisał to sprawa ma się prosto, nie wszyscy wychodzą z servera bo boją się że jak wyjdą i będzie fest mapa to nie ma mocnych i nie wejdą bo sloty będą zajęte przez następne 60 minut, tu chyba jest problem :wink:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi