Wysłany: Wto 21 Sie, 2007 20:50 Nowy sezon, nowe wyzywania :)
Witajcie. Jako, że słyszę wiele głosów krytycznych jeśli chodzi o niektóre mapy, a i sam widzę wiele mankamentów wychodzę z propozycją odświeżenia naszej listy map. Jest wiele map których nie gramy w ogóle, ale są i takie które odniosły sukces na naszym serwerze
Na razie nie wiem jakie mapy moglibyśmy dodać, być może powinniśmy wybrać ludzi do poszukiwania map, ale na pewno jest kilka map które chyba powinny zniknąć z serwera
Oto moje propozycje:
z serii 52: casco, castello, puente, spania
z serii de: pandemonium, legato, być może scud czy sunny chociaż być może one nie miały dobrej reklamy i nikt o nich nie wie
a z innych to scout3 (na rzecz nowego scouta) oraz awp_dust trochę zapomniane na serwerze
Być może macie inne propozycje do usunięcia, piszcie, musimy odnowić mappack i każda propozycja będzie rozważana.
Co poza tym? Kolega Perek wpadł na świetny pomysł dotyczący usprawnienia ściągania map ze strony głównej. Teraz jest na głównej odnośnik, który przekierowuje nas do tematu na forum gdzie mamy mapy i można je ściągnąć. Nietoper zaproponował aby ten jakby dział umieścić na głównej stronie (to nie musi być jakaś oszałamiająca grafika, może być nawet ciemniejsze tło tak jak np. ma FAQ) i tam zrobilibyśmy coś takiego że byłaby każda niestandardowa mapa i przy każdej z map byłoby kilka screenów, luźny opis i link do ściągnięcia. Oprócz tego oczywiście na tej stronie istniałby mappack ze wszystkimi mapami spakowanymi razem.
Piszcie, oceniajcie, dawajcie propozycje. Każdy post nie na temat map będę wywalał.
_________________ "Przyjaźń jest wszystkim, to coś więcej niż talent, więcej niż władza. Nigdy o tym nie zapominaj."
Ostatnio zmieniony przez JaREjL Wto 21 Sie, 2007 22:05, w całości zmieniany 1 raz
jest tam wiele zajebistych map, w szczegolnosci polecam cs_rhs22 (nie widzialem bardziej klimatycznej mapy)!!!, dalej idac cs_paris, de_antigen, w ogole tam sa same wyjebane mapy !!!
ale cs_rhs22 WYMIATA !!!!!!
Przejzyjcie, pograjmy i bedzie gitarka
cs_swat tez jhest grywalna.... taka mocno realityczna )
polecam doglebne przyjzenie sie tej stronce
ps. gralem na tych mapach kopee czasu i wiem, ze nie sa "zbugowane" ...
ja mam kilka propozycji, ale bez linka i screenow :/ jak chcecie sie dowiedziec to napisze, a jak nie to sie nie bede narazal
_________________ Right now I'm on the edge
So don't push me
I aim straight for your head
So don't push me
Fill your ass up with lead
So don't push me
I got something for your ass, keep thinking I'm pussy
Ja stanowczo stoje przy cs_rhs22 !!!!
reszta z aie.pl jak tam sobie chcecie, ale rhs musicie wyprbowac ... (hoosty bez glow, duchy graja na fortepianie, skrzypiace deski), klimat a'la domek z texanskiej masakry pila mechaniczna )) xD
P O L E C A M !!!!!
szukalem screenow ale ni moge znalezc
"mocno" sugeruje rowniez ta mapke cs-SWAT ... jest zajebista !!!
cs_swat
cs_rhs22
cs_paris
dust_2 gungame <--- co do tego są lepsze mapy pod GunGame I Kulek musiałby skrypty porobić więc to już do niego, ale raczej nie przejdzie
de_tuscan
de_foption
de_torn
de_survivorcs_assault_1337
de_antigen
de_dustec
de_rock
to moje porpozycje star wars, soccerjam, gungame2, scoutzknivez (zwykle).
do wywalenia jeszcze cube
_________________ Right now I'm on the edge
So don't push me
I aim straight for your head
So don't push me
Fill your ass up with lead
So don't push me
I got something for your ass, keep thinking I'm pussy
dwie mapy na gungame dać i starczy.. ja swojego czasu grywałem guny i potem tak mnie skrzywiło że z glocka18 lepiej strzelałem(nawet hedy waliłem) niż z m4
dorzucic koniecznie CS_SIEGE, bardzo dobra mapa jak jest full server
jest pewnie masa innych modów oprocz gungame, wystarczy dobrze poszukac i moze cos ciekawego sie znajdzie
ps. gralem na serwie z normalnymi rundami itd tylko n poczatku kazdy gracz z druzyny dostawal inny ekwipunek ktory sie nie powtarzal w druzynie fajny mod
poprostu je dodac i w czasie gry beda downloadowac Ci ktorzy nie sciagna wczesniej... i tak po 2-3 tygodniach bedzie wiadomo ktore zostaja a ktore sie nie przyjely ...
to jak ?:P
i moze jakies hefajstosy powprowadzac, zeby nie grac ciagle standartow a promowac nowo wgrane mapy ??
Ci ktorzy graja na LOLU i tak nie wyjda jak beda mieli sciagnac mape w czasie gry (w co nie wieze jesli beda do sciagniecia na stronce) ?
moze wkoncu wrzucicie te mapy i zaczniemy testowac ???!!
Gdzie mamy to zrobić
Cierpliwości ...
HamanN* napisał/a:
poprostu je dodac i w czasie gry beda downloadowac Ci ktorzy nie sciagna wczesniej... i tak po 2-3 tygodniach bedzie wiadomo ktore zostaja a ktore sie nie przyjely ...
to jak ?:P
i moze jakies hefajstosy powprowadzac, zeby nie grac ciagle standartow a promowac nowo wgrane mapy ??
Ci ktorzy graja na LOLU i tak nie wyjda jak beda mieli sciagnac mape w czasie gry (w co nie wieze jesli beda do sciagniecia na stronce) ?
Oszalałeś
Trzeba sprawdzić ilość slotów, grywalność itd to nie ma tak lekko.
Aha jakbyś czytał pierwszy post to byś widział jaki mamy plan co do promowania map