Wszystkie mapy nie posiadają większych błędów i nie powodują padów serwera.
Apeluję także o przywrócenie wszystkich standardowych map [de_vegas, as_tundra, de_survivor, de_torn itd.]
Gdyby coś mam w zanadrzu jeszcze około 100 dobrych map
Tak przeglądając wszystkie tematy z tego działu zastanawia mnie fakt, czemu u was zawsze jakaś mapa wchodzi za coś innego? Przecież żaden z pluginów na lolku nie określa max. ilości map?
Chciałbym także dodać że map raczej nie da sie "sprawdzić" grając samemu czy z botami bo tak mapa może wydawać się fajna natomiast w multi może być klęską [błędy, krzaczki, problemy gdy dwóch graczy się gdzieś podsadzi], generalnie 95% map nie jest złych o ile gracze nie są idiotami.
I po raz kolejny apeluję o przywrócenie wszystkich standardów [as_tundra, de_torn, de_survivor itd.], a jeżeli doszły by też mapy proponowane przezemnie to zwiększenie ograniczenia powtarzalności map do 20-25 map.
no zwiekszyc ograniczenie powtarzania map do 25 to nie jest wcale zly pomysl . Co prawda jedna mapka bylaby grana chyba ze 2 razy na dobe, ale przynajmniej byly by grane wszystkie mapy ktore sa na serwie
I najlepiej zrobić głosowanie ludu a nie tylko RN a jak przejdzie to zaobaczycz jak bedzie to wszystko bedzie sprawdzalo sie w praktyce, czy serw bedzie 24/h full itp .
i najlepiej wyjebac dusty azteki nuki itp., a przywrocic reszta standardow i nie wrzucac tych zjebanych aimow typu cube (sory kulek ale na 20 osob to jest gówno ) i gogo (to tez jest gowno)
no zwiekszyc ograniczenie powtarzania map do 25 to nie jest wcale zly pomysl . Co prawda jedna mapka bylaby grana chyba ze 2 razy na dobe, ale przynajmniej byly by grane wszystkie mapy ktore sa na serwie
Ograniczenie 25, czas na mape do 10-20 min [ew. 15-25 rund na mape norm i 50-100 na fy/aim] i rockthevote po 5-10 minutach po rozpoczęciu mapy, to też takie ciekawe rozwiązanie ;P Albo jeszcze dodać do tego ograniczenie na standardy ligowe [dust2/dust/aztec/nuke/inferno/prodigy/train/cbble] że jedna z tych map może pojawiać się tylko raz na 2-3 mapy, wtedy mapy by szły jakoś ciekawie, np:
Takie urozmaicenie pozwala nie zanudzić się przy tej grze, a jak ktoś uwielbia grać non stop na d2 to przecież non stop jest po 100 serwerów z tą mapą na których gdzieś tak 30 jest prawie pełnych. Przynajmniej dla mnie granie w koło na ~20 mapach nie sprawia żadnej przyjemności, gdy ta liczba już powiększy się do przynajmniej 40 to wtedy się gra miło.
mATEj napisał/a:
I najlepiej zrobić głosowanie ludu a nie tylko RN a jak przejdzie to zaobaczycz jak bedzie to wszystko bedzie sprawdzalo sie w praktyce, czy serw bedzie 24/h full itp .
Na 99% na początku nie będzie 24h, i napewno część będzie się pluła - tak było zawsze i będzie przy większych zmianach, ale po jakimś czasie gracze się przyzwyczają i będzie spowrotem pełno ludu
mATEj napisał/a:
i najlepiej wyjebac dusty azteki nuki itp., a przywrocic reszta standardow i nie wrzucac tych zjebanych aimow typu cube (sory kulek ale na 20 osob to jest gówno ) i gogo (to tez jest gowno)
Zostawić wszystko, niech będzie jak największa róznorodność, na tych aztecach, cubach, dustach i gogo gra się naprawde fajnie - o ile gra się na nich nie po 10 razy dziennie.
Widze Kulek nie możemy coś się spotkać na gg, napisz mi tu [albo na pw forumowym] o co chodzi.
A wracając do tematu - czekam na nowe mapy i ewentualne zmiany
ja raz miałem przyjemość zobaczyć mape cs_siege ( o ile dobrze pamietam) u kumpla spory kawałek temu. Sam jestem jeszcze żółtodziobem gram dobre 3 tygodnie ale zdążyłem sie nasłuchać o jakichś cieżarówkach czy cóś takiego i fajnie by było wtrącać od czasu do czasu obcą mapkę żeby sie gracze troche zdezorientowali, byłoby ciekawie. Oczywiście zdaje sobie sprawe że ten zjebany apel może okażać sie zbyt lolowy i zostanie opierdo**ny no i z tego wszystkiego chujoza wyjdzie (shit happens) sora ziomy za smalowy badski, smalowo zrozumiały język nie do pojarzenia i zkumania czaczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali